• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baştan sona problemli evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilk yorumunuzu okudum ona gore yorum yapıyorum erkekler çocuktur ona sevgiyle yaklaşsanız güler yüzlü davranın ilgili olun bakın merhameti varmış devamlı başa kakınç şekilde ve sert konuşmayın benim kocam sensin annen niye beğensin diye sert söylemeyin tatlı bir şekilde söyleyin deneyin birde annesine beğendirmesi çocukluğu ile ilgilidir atlatamamış
İlgiye sevgiye merhamete ihtiyacı olan hamile bir kadın var
Daha ne kadar şu erkek milletini güzelleyeceğiz görmezden geleceğiz
Erkekler çocuk gibiymiş aslında birçok kadın çocuk gibidir duygusaldır kırılgandır

Sizin çizgileriniz peki? Ay haspam ne zannediyorsa kendisini?

İlişkiniz eşiniz ve onun fikirleri, düşünceleri üzerine kurulu gibi duruyor. Sizde kaybetme korkusuyla alttan alıyorsunuz eşinizin de ise bu sebeple hiç kaybetme korkusu yok. Bu şekilde davrandıkca daha çok tepenize çıkacak bu adam. Psikolojik yardım alın bence. Atlamayın bu konuyu.
Almam lazım. Psikologtn esime bir tani koymasını da istiycem. Normal olmadığını biliyorum çünkü

benim böyle olduğunu biliyordun,o zaman evlenmeseydin,ya da hamile olmadan önce yapamıyorum bitirelim deseydin diyor .

Valla bu konuda haklı kusura bakmayın. Adamın huyunu suyunu bile bile hamile kalmissiniz

Ilk yorumunuzu okudum ona gore yorum yapıyorum erkekler çocuktur ona sevgiyle yaklaşsanız güler yüzlü davranın yuzune sert bakmayin ona gulumseyerek bakin sesiniz yumusak olsun ilgili olun bakın merhameti varmış devamlı başa kakınç şekilde ve sert konuşmayın benim kocam sensin annen niye beğensin diye sert söylemeyin tatlı bir şekilde söyleyin deneyin birde annesine beğendirmesi çocukluğu ile ilgilidir atlatamamış
Evet eşimde o var yani Güler yüzlü kedi gibi olunca ördüğü duvarı kırıyor. Ama her daim öyle olamıyorum işte göz göre halsizlik yapınca ben de diğer yüzümü çıkarıyorum. Işte o zaman vay niye evlendin neden evlendim hadi kapı orda

İlgiye sevgiye merhamete ihtiyacı olan hamile bir kadın var
Daha ne kadar şu erkek milletini güzelleyeceğiz görmezden geleceğiz
Erkekler çocuk gibiymiş aslında birçok kadın çocuk gibidir duygusaldır kırılgandır
Haklisiniz çocuk ruhlu olan kadın vardır burada koca sevildiğini biliyor ona gore davranıyor ama merhamet varsa bu gibi davranışlar eşin düzelmesinde rol alır

Bes buçuk. Psikologa gitmeyi düşünüyorum da maaşımı kuruşu kuruşuna bildiği için pek mümkün olamadı henüz
O zaman öncelikle maaşınızı vermemekten başlayabilirsiniz. "Sürekli boşanmaktan bahseden birine zırnık yardım etmem, şimdi hamileyim de kendimi de çocuğumu da garantiye almam lazım " deyin bence. Sevgi yok, ilgi yok, eleştiri var, boşanma düşüncesi var ama maaşlar ortak 😳😳😳
Kusura bakmayin yok öyle bir dünya.

Yaşam sevincinizi kan emici bir kene gibi sömüren bir adamı nasıl hala sevebiliyorsunuz ki?

Onu geçtim, açık açık seni güzel, çekici bulmuyorum diyen bir hergeleyle bir kadın nasıl sevişir? Nasıl bir motivasyon bulur?

Annem kadar sevdiğiim bir kadın...bu iltifat mı? annesi gibi arkasını toplayın, totosunu kaldırın diye evlenmiş açık açık, kıyafetin bile annesinin onayından geçmeli. Siz ona anne oldunuz da, o size koca, hayat arkadaşı olamadığına göre bir ömür nasıl çekeceksiniz ki?

Maaşınızın da kuruşu kuruşuna hesabını mi veriyorsunuz yoksa 🤦‍♀️
Hesap vermek değil de maaş kartım falan bendedir .Maaşlarımız bellidir bizim yanı saklamayız biraz da borcumuz var elde kendimize ayıracak pek para kalmıyor şu an için

Evet eşimde o var yani Güler yüzlü kedi gibi olunca ördüğü duvarı kırıyor. Ama her daim öyle olamıyorum işte göz göre halsizlik yapınca ben de diğer yüzümü çıkarıyorum. Işte o zaman vay niye evlendin neden evlendim hadi kapı orda
Anlıyorum sizide boşanmayı göze alamıyorsunuz onun için siz toparlayacaksınız evliliginizi diğer yüzümüzde tatlı konuşarak bende seni sevdiğim gibi sevmeni istiyorum diye söyleyin deneyin ne kaybedersiniz sabredin biraz

Kendini fasulyeden saymış bik bik konuşuyor herife bak. Boşansın defolsun gitsin. Evlendiğime bin pişmanım diyen bi adamla aynı evi paylaşamazdım sanırım. Çocuk olsun ya da olmasın.

O zaman öncelikle maaşınızı vermemekten başlayabilirsiniz. "Sürekli boşanmaktan bahseden birine zırnık yardım etmem, şimdi hamileyim de kendimi de çocuğumu da garantiye almam lazım " deyin bence. Sevgi yok, ilgi yok, eleştiri var, boşanma düşüncesi var ama maaşlar ortak 😳😳😳
Kusura bakmayin yok öyle bir dünya.
Öyle evlilik olmaz ona göre. Birine de sorsam banane onun parasından . Allahtan kork asam sananeyse niye borçları ödüyorum hesabımız ortak

Yaşam sevincinizi kan emici bir kene gibi sömüren bir adamı nasıl hala sevebiliyorsunuz ki?

Onu geçtim, açık açık seni güzel, çekici bulmuyorum diyen bir hergeleyle bir kadın nasıl sevişir? Nasıl bir motivasyon bulur?

Annem kadar sevdiğiim bir kadın...bu iltifat mı? annesi gibi arkasını toplayın, totosunu kaldırın diye evlenmiş açık açık, kıyafetin bile annesinin onayından geçmeli. Siz ona anne oldunuz da, o size koca, hayat arkadaşı olamadığına göre bir ömür nasıl çekeceksiniz ki?
Psikolga gidebilirsem nasıl sevebildigimi sorcm

Öyle evlilik olmaz ona göre. Birine de sorsam banane onun parasından . Allahtan kork asam sananeyse niye borçları ödüyorum hesabımız ortak
Allah katında vermek zorunda olmadığınızı biliyor musunuz?

Gönül ferman dinlemez, dış görünüş dediğiniz şey sevene güzel değil midir? Ismarlama aşk, sevgi mi olur beyaz tenli olsun, gözü mavi, saçı sarı, dalgalı, düz? Bence sevememiş eşiniz, sırf huyunuzu doğru bulduğu için evlenmiş, inanın zaten sevse dış görünüşünüz nasıl olursa olsun yine sever. Sarışın uzun boylu sevip, esmer orta boylarda bir kadına aşık olan insan çok var. Eşiniz evlendiğine pişman olmuş, şuan dış görünüşü de bahane olarak kullanıyor. Üzgünüm, sizi üzmek istemezdim ama, ya bu deveyi güdeceksiniz ya da gideceksiniz.

Ya özünde kötü bir insan değil biliyorum .Ama olgun değil. Çocuk gibi daha büyümemiş.Sorun sıkıntıya gelemiyor .Evlilikte ufak tefek sıkıntılar oluyor. Ama bunun gözünde dağ gibi büyüyor onlar .Ya ailesiyle de ilgili. Araba istemiş araba almışlar ev istemiş ev almışlar. Hayatta sorun problem görmemiş .Hiç bir şey için çabalamamış.E dolayısıyla evlilikte zor geliyor
Ama size davranışları neden böyle.İnsan biraz duygusal yönden sevilmek istiyor.

lütfen sürekli kendiniz' kendimi olduğum gibi seviyorum ve onaylıyorum' deyin.Kendinizi olduğunuz gibi sevmemeniz sebebiyle hayatınıza böyle birini çekmiş olabilirsiniz.Kendiniz hakkındaki düşünceniz gerçektir karşıdaki kişiler sadece sizin düşüncelerinize ayna tutarlar, olaya bu şekilde bakarsanız zaten baştan beri kendinizle ilgili algınız insanların düşüncelerine bağlıymış ,herkes güzel olduğumu söylerdi diyorsunuz..İnsanların düşüncelerini boşverin bu problemi kendiniz çözmeye çalışın öncelikle..Eğer psikoloğa giderseniz kendiniz özgüveninizi tamir edebilirsiniz eşinizle ilgili problemler ardından çözülebilir,Çözemezseniz aile terapistine başvurabilirsiniz.

Değildi işte bu kadar değildi. Bana ben her hatanda boşancm diye tuttururum,evlilik insanı değilim deseydi evlenmezdim .Aklımı peynir ekmekle yemedim. Ama dediğim gibi ben onunla evlenirken kılık degistirmenistim .O yüzden hep dyrm ahım hep yakanda olur bilesin diye
Onun bu boş özgüvenini kırın derim ben
Belliki çok aşırı poh pohlanmış aman sen çok yakışıklısın aman oluşum diye yetiştirilmiş biri belli ki
Eleştirin bakın arkadaşının yanında en ufak tepkinize nasıl yanıt vermiş
Sizde aynısını yapın
Eşine iyi davranan iltifat eden kocaları örnek gösterip bol bol övün onları

1.70 boyum var bana sen aslinda güzelsin ama zayıfsın 70 kilo olsan çok hoş olursn dyr. Boyunla kilom aynı olunca güzel olmycam şişman olcm.Ya ben hasta olduğunu düşünüyorum zaten artık
Benim kardeşim 160 boyunda ama 45 kiloydu. Annem kardeşimi doktora götürdü. Doktor kan değerlerini normal buldu. Yani yapı gereği insan zayıf olabilir. Eşinizle tanıştığınızda kiloluydunuz da sonra mı zayıfladınız? Öyle bile olsa insan evliyken birbirinin yaşlı,genç,şişman zayıf halini kabul etmelidir. Bir daha da derse "ben böyleyim böyle kabul et" diyin

Birde şu var tabiki evlenince sürekli boşanacağım diyeceğim sürekli eleştireceğim dememiştir
Ama nişanlıylen sevgiliyken mutlak kendini belli eden davranışları olmuştur ondan bahsediyoruz
Mesela nişanlıylen iltifat eder miydi
Kavga edince barışmak için özür diler miydi
Eşya alırken sürekli ailesine mi danışırdı gibi şeyler var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back