• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baştan sona problemli evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O sana diyormuş ya ben boyleyim degisemem buydum diye. Sen demiyor musun ki ben evlenirkende boyleydim buydum evlenmeseydin diye. Pismanim diyorsa git bosan ozaman pismansan neden duruyorsun desene. Bosanin dwmeyin demissn bende cozum olarak agzinin payini ver çekinme sessiz kalma demek istedim. Zaman geçtikçe baba oldukca egosu iner bebege odaklanır senlede uğraşamaz. Ver bebegi eline baksin uykusuzluktan sana saramasin canina oku

Üzülün öyleyse ne diyeyim .Ben sizi yorumlarınızdan biliyorum. Eyvallahsiz bir insansiniz belli .Ama ben öyle değilim.

Ee siz nasıl bie tavsiye bekliyorsunuz ki konu actiniz? Sizi sevmediğini onemsemedigini biliyorsunuz, esine iyi davrananlara beni zamane kilibiklariyla karistirma diyecek kadar vizyonsuz bir adamın sizi asagilamalarina okeyseniz ne tavsiyesi bekliyorsunuz ? Üstelik işiniz gücünüz mesleğiniz de varmış
Burada akli basında her insan size ya ayrıl ya da bir psikolog ve terapiste gidin sorunlarınizi çözün der. Ama o vizyonsuzlukta bir adam psikolog yada terapistin kapısının önünden bile geçmez.
Bunları yapmayacaksanız o zaman aldığınız kıyafetleri eşinizin annesinin onayından geçirip, sizi sürekli aşağılayan, beğenmediğini dile getiren size isine gelirse kapi orada diye yol veren bir kaba saba adama kadınlık yapmaya devam edin. Insanlar size ne desin ki yani? Ya güçlü olursunuz bu hayatta ya da ezik. Geçmiş olsun.

Arkadaşlar nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Evliliğimde o kadar çok problem var ki. Mutsuzum .Eşimin beni sevmediğini düşünüyorum. 1 yıl oldu evleneli. Her problemde ,küçük sıkıntılarda,işine gelmeyince boşanmaktan bahseden bi insan.E bu kadar basitse niye evlendin diyorum,seninle ilgili değil benim yapım böyle ben sorunla problemle uğraşamam diyor.Bana evlendiğimizden beri söylediği bişey var dış görünüşün için değil,huyun suyun iyi diye seninle evlendim. Ben kendimi gayet güzel buluyrm. 1.70 boyundayım . 51 kiloydum hamilelik öncesi şu an 56.Kendimi övmek için söylemiyorum etrafımda da beğenilen bir insanım. Fakat kendisi daha uzun boylu,balık etli,beyaz tenli insanlardan hoşlanıyormuş. Yani konusmalarindan anlaşılıyor.Benim boyum belli uzatamam ,balık etli de değilim beyaz tenlide. E evlenirken de kılık falan değiştirmedim.Sevilmemek zoruma gidiyor .Çok kötü bi insan diyemem .Hastalanırım yemeğimi yapar,hamileyim ev işlerine yardım eder .Ama iki özelliği ikiyse,geriye kalanlar hep kötü. Kendisi dikkat çeken bi insan .Ben de dış görünüşe çok önem veren biriydim. Çok aşık olduğum için yanlışlarını göre göre evlendim . Tabi evlenince kötü huyları daha da kötü oldu. Onun dışında ailesine bağlılık problemi de bir dert zaten .Daha önce konu da açmıştım . Bisey alıyoruz giyiyorum memleketine gidiyoruz diyelim git anneme göster beğenmiş mi diyor .E tamam da adam sen beğendiysen güzeldir kocam sensin. Annen beğense ne beğenmese ne. Sürekli böyle . Sac boyatirim onay ister,kıyafet alırız onay ister .Hep ailesinden tabi .Bir kere de kendi kendisi bir şeye güzel demiyor. Insanın bir fikri zikri olmaz mi ya.Ailesinden uzakta yaşıyoruz. Başımın etini yiyor tayin tayin diye .Benim isimden dolayı gidemiyoruz. Er ya da geç bir yolunu bulup gidecm diyor .Mutlu çiftlere ,karısına sayğı gösteren kadın olarak değer veren insanlara imrenerek bakıyorum .Çoğunlukla susarım ama bazen sabrım taşıyor. Imrendigin insanları örnek gösteriyorum. Biliyrm yanlış ama onun yüzünden yapyrm bunu .Bu sefer de benim böyle olduğunu biliyordun,o zaman evlenmeseydin,ya da hamile olmadan önce yapamıyorum bitirelim deseydin diyor .Bu zamanin kizlari bana gore degil,her zaman söylüyorum soyliycem de evlendiğime bin pişmanım diyor .Bunları hak edecek insan değilim bunu da biliyorum. Bazen düşünüyorum acaba dış görünüş olarak tam istediği gibi bi insan olsam ,kadın olarak bir değer görecek miydim bu evlilikte. Çok uzun oldu k.bakmayın. Içimi dökmek istedim .Lütfen boşan diyecekler ya da kırıcı yorum yapacaklar yazmasın. Benim yaşadığımı yaşayan,benim durumum da olanlar varsa onlar yorum yapsın.
Çok zor değer görmemek boşan demek kolay elbette e bide hamilesin allah kolaylık versin kendinden ödün vererek sürer bu evlilik anca beklentisiz olman gerekecek

Üzülün öyleyse ne diyeyim .Ben sizi yorumlarınızdan biliyorum. Eyvallahsiz bir insansiniz belli .Ama ben öyle değilim.
Siz de üzülüyorsunuz.
Ve destek için konu açtınız.
Elbette doğruları kabullenmek zordur.
Çünkü insan içindeyken yaşadığı şeyin farkında olması zordur.
Ben size ayrılın demiyorum, farkedin ve güçlü durun diyorum. Karı koca psikolojik destek alın evladınızın iyiliği için.

Karşınızda seven ve pişman bir insan yok. Usta bir manipülatör var.
Bakın siz sevdiğiniz için ayrılamam diyorsunuz. Çünkü sevgi budur. Kocanız ise sürekli sizi aşağı çeken, size saygı duymayan, boşanalım diyen sevgisiz bir adam.

Bende boğa burcuyum. Gerçekten boğalarda var bu sanırım. Genel olarak birini çok zor sevip aşık olurlar. Ama eşinizin sizinle evlenip size bu şekilde cümleler kurmasını boğa olmasına değil tabi kaba olmasına bağlıyorum. Burçla pek ilgisi yok.
Benim ablam da boğa burcu 50 yaşına merdiven dayadı . Genç kızlığından beri her önüne gelene hemen güvenir. Hala da öyle. 2 çift güzel laf söyleyen sırtlan erkeklerin kendine aşık olduğunu sanıp hemen kendini kaptırır falan.. bi paket sigarasını alıp bi çay ısmarlasalar hemen dünyanın en iyi insanı yerine koyuyor. Bu sebeptendir yediği kazıkların haddi hesabı kalmadı. Hala da aynı tas aynı hamam. ben ablamdan 20 yaş küçük olduğum halde hayret ediyorum. İki güzel lafa nasıl kanıyorsun diyorum.

Ee siz nasıl bie tavsiye bekliyorsunuz ki konu actiniz? Sizi sevmediğini onemsemedigini biliyorsunuz, esine iyi davrananlara beni zamane kilibiklariyla karistirma diyecek kadar vizyonsuz bir adamın sizi asagilamalarina okeyseniz ne tavsiyesi bekliyorsunuz ? Üstelik işiniz gücünüz mesleğiniz de varmış
Burada akli basında her insan size ya ayrıl ya da bir psikolog ve terapiste gidin sorunlarınizi çözün der. Ama o vizyonsuzlukta bir adam psikolog yada terapistin kapısının önünden bile geçmez.
Bunları yapmayacaksanız o zaman aldığınız kıyafetleri eşinizin annesinin onayından geçirip, sizi sürekli aşağılayan, beğenmediğini dile getiren size isine gelirse kapi orada diye yol veren bir kaba saba adama kadınlık yapmaya devam edin. Insanlar size ne desin ki yani? Ya güçlü olursunuz bu hayatta ya da ezik. Geçmiş olsun.
[/QUOTE
"Çok üzücü görünüyorsunuz"tavsiyesi beklemediğim kesin.Psikologa ben gitmek istiyorum zaten eşim gelir ya da gelmez.

Siz de üzülüyorsunuz.
Ve destek için konu açtınız.
Elbette doğruları kabullenmek zordur.
Çünkü insan içindeyken yaşadığı şeyin farkında olması zordur.
Ben size ayrılın demiyorum, farkedin ve güçlü durun diyorum. Karı koca psikolojik destek alın evladınızın iyiliği için.

Karşınızda seven ve pişman bir insan yok. Usta bir manipülatör var.
Bakın siz sevdiğiniz için ayrılamam diyorsunuz. Çünkü sevgi budur. Kocanız ise sürekli sizi aşağı çeken, size saygı duymayan, boşanalım diyen sevgisiz bir adam.
Ben yardım almak istiyorum zaten o gelir gelmez bilmiyorum ama

O sana diyormuş ya ben boyleyim degisemem buydum diye. Sen demiyor musun ki ben evlenirkende boyleydim buydum evlenmeseydin diye. Pismanim diyorsa git bosan ozaman pismansan neden duruyorsun desene. Bosanin dwmeyin demissn bende cozum olarak agzinin payini ver çekinme sessiz kalma demek istedim. Zaman geçtikçe baba oldukca egosu iner bebege odaklanır senlede uğraşamaz. Ver bebegi eline baksin uykusuzluktan sana saramasin canina oku
Sessiz kalmamam gerekiyor onun farkındayım. Iyice terbiyesizlesiyor yoksa

Yazdıklarınızı okudum.Hiçte öyle çok özgüvenli kendini beğenmiş bir adam belirmedi ben de.Tam tersi yapay egosunun altında, son derece özgüvensiz ve kompleksli bir adam.Farkli kadınları örnek göstererek sizi ezmeye çalışıyor ve başarmış.Bu kadar güzellik takıntılı bir adam asla beğenmediği yada sadece huyunu beğendiği biri ile evlenmez.Sizin güzelliğinizin farkında ve sizi komplekse sokmaya çalışıyor.Muhakkak geçmişinde bir takım özgüven problemleri yaşamış.Gercekten özgüvenli ve kendi ile barışık bir adam o cümleleri kurmaz, karşısındaki kişiyi ezmeye çalışmaz aksine yüceltir ve bundan gocunmaz.Lutfen eşinizin sizi manipüle etmesine izin vermeyin..
Peki sizce böyle korkusuz olup ta sürekli boşanmaktan bahsetmesinin sebebi ne olabilir

Okuyun bu uc sayfayi lutfen.Ben boyleyim kisvesi altinda manipule ediliyoruz ve bazen de ediyor da olabiliriz farkina varmadan.

Eklentiler

• 15801988124383148941297386722405.jpg
    15801988124383148941297386722405.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 38
  • 1580198834475566281564935966999.jpg
    1580198834475566281564935966999.jpg
    142,9 KB · Görüntüleme: 46
  • 15801988653983047183918813790937.jpg
    15801988653983047183918813790937.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 42
Ben yardım almak istiyorum zaten o gelir gelmez bilmiyorum ama
Ben psikologla konustugumda demistim ki ne zaman problemlerimi acsam ayrilalim ,bosanalim memnun degilsen diyor bana diye.Ben de ikna etmeye calisiyordum demistim.Dediki niye ikna etmeye calisiyosun ayrilmak istiyosa ayrilsaydi madem dedi.Bacim bunlar bizi sindiriyor.Yeme valla yeme.Bak 3 tehdit yaşadim suan bosanma asamasindayiz,en son konusmada dedim ki ben bu evlilikte madden de manen de biliyosun ne kadar destegim gecti ,altinlari da onun icin kullanmistik.nerden baksan 100 bine yakin sadece emegim var dedim ki cöpünü istemiyorum boşa ,boşa ,boşa .yeni karinla da o paralarla benimle gidemedigin balayina git dedim.kazik gibi oturdu.kivrim kivrim kivraniyor.

Siz sanırım şöyle şöyle yap eşin sana aşık olur diye bir tavsiye bekliyorsunuz ama öyle bir şey yok. Adam normal değil sizde adama özür dileyerek yazıyorum yapışmışsınız adama. Ne yapsa susup oturuyorsunuz ve böyle bir adamdan ayrılmaktan korkuyorsunuz adamın size tek getirisi mutsuzlukken. Adam zaten en başından belli etmiş her şeyi. Bu zamanın kızları bana göre değil ne demek sizce? Kendi ayakları üstünde duran, ezilmeyen, hakkını savunan kadın istemiyorum demek. Eşiniz sizi sevdiği için değil sizin onu çekeceğinizi bildiği için evlenmiş. Siz de bu rolü benimsemişsiniz.

Ben psikologla konustugumda demistim ki ne zaman problemlerimi acsam ayrilalim ,bosanalim memnun degilsen diyor bana diye.Ben de ikna etmeye calisiyordum demistim.Dediki niye ikna etmeye calisiyosun ayrilmak istiyosa ayrilsaydi madem dedi.Bacim bunlar bizi sindiriyor.Yeme valla yeme.Bak 3 tehdit yaşadim suan bosanma asamasindayiz,en son konusmada dedim ki ben bu evlilikte madden de manen de biliyosun ne kadar destegim gecti ,altinlari da onun icin kullanmistik.nerden baksan 100 bine yakin sadece emegim var dedim ki cöpünü istemiyorum boşa ,boşa ,boşa .yeni karinla da o paralarla benimle gidemedigin balayina git dedim.kazik gibi oturdu.kivrim kivrim kivraniyor.
Terbiyesizler işte ya sakız etmişler ağızlarına boşanmayı

Siz sanırım şöyle şöyle yap eşin sana aşık olur diye bir tavsiye bekliyorsunuz ama öyle bir şey yok. Adam normal değil sizde adama özür dileyerek yazıyorum yapışmışsınız adama. Ne yapsa susup oturuyorsunuz ve böyle bir adamdan ayrılmaktan korkuyorsunuz adamın size tek getirisi mutsuzlukken. Adam zaten en başından belli etmiş her şeyi. Bu zamanın kızları bana göre değil ne demek sizce? Kendi ayakları üstünde duran, ezilmeyen, hakkını savunan kadın istemiyorum demek. Eşiniz sizi sevdiği için değil sizin onu çekeceğinizi bildiği için evlenmiş. Siz de bu rolü benimsemişsiniz.
Ben büyük konuşmak istemiyorum o zaman yaşarım biliyrm.Adam olsun .Bunca fedakarlığıma karşın gitmek istiyorsa çocuğundan da vazgeçecek o zamn.

Ben büyük konuşmak istemiyorum o zaman yaşarım biliyrm.Adam olsun .Bunca fedakarlığıma karşın gitmek istiyorsa çocuğundan da vazgeçecek o zamn.
Olaya yanlış yerden bakıyorsunuz. Çocuk için yanınızda kalsa bunun size etkisi ne olacak? Hatta eşiniz bu şekilde davranmaya devam ettikçe çocuğunuz da sizin saygıya değer bir insan olmadığınızı düşünecek ya da kavga dövüş öğrenecek çocuğunuz. Eşinizi değiştiremezsiniz bu adam böyle. Böyle yani. Bir de benim de çoçuğum var ve şundan emin olun çocuk evliliği düzeltecek bir araç değil. Eğer arada sevgi yoksa her şey batmaya başlıyor. Uykusuzluk, yorgunluk, ağlama krizleri, hormonlar tavan zaten...eşiniz sizce size yardımcı olur mu? Benim eşim bana bu süreçte yardımcı olmasa asla toparlayamazdım kendimi. Bakın bir süre sonra yine açacaksınız konu belli. Sizin ilişkiniz toksik bir ilişki.

Ben öğretmenim o universte mezunu bile değil ve evet ona tav olacak kadar sığ demek ki .Ayrıca ben çirkin bir insan değilim zoruma giden de bu .O kadar insan beğeniyor da eşim niye beğenmiyor .Benim yakın çevremden bikac kişiye de anlattım eşimi.Hepsi esin hasta mesele güzellik değil dediler. Afedersiniz iç çamaşırı alsam git onuda ana mi göster güzel mi diycek az kaldı yani
Bence eşiniz sizi güzel buluyor tam tersi sizi ezmek için , kendisini size karşı yeterli görmediği için sizi kötülüyor,kompleksinden yani...aslında ne kendisini fiziki olarak beğeniyor ne de kariyer anlamında sizi kendisine yakıştırıyor. Hiç olaya bu açıdan baktınız mı ? Bence manken ölçülerindesiniz , sizi içten içe kıskanıyor....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back