• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baştan sona problemli evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü sürekli boşanmaktan bahsediyor her sıkıştığında problem çıktığında. Vazgeçmek nasıl bu kadar kolay geliyor ona.Ben niye bunca yaptığına rağmen vazgeçemiyorum ondan .Ben de bu yüzden sevip beğenmediği için bahane aradığını düşünüyorum
Evet keisnlikle sevmediği için bahane uretiyor. Yazıklar olsun öyle erkeklere. Kadınların hayatlarını mahvetmek bu kadar mı kolay gerçketen vicdansizlik

sizi sevdiğini söyler mi mesela?
anlıyorum sizi çok sevdiğinizden görememişsiniz

sevmeye adam her türlü belli eder
kötü davranır yemeklerini beğenmez afedersin yatakta bencildir ya da beğenmez

eşin çok şımartılmış birde anladığım kadarıyla
Evet annesi o kadar seviyor ki başka kimsenin sevgisine ihtiyacı yok gibi .E tabi cinsellik ihtiyacını annesinden karşılayamayacağına göre ona da bulursun yaparsn kadın mi yok diyor .Dediğim gibi çok çok beğeniyor kendini.Bana kadın mi yok kafasında

1.70 uzu
1.70 boyundasın ama daha uzun olsa daha güzel olurmuşmuş. 1.70 kısa mı,ben 1.60 boyundayım oturup ağlıcam şimdi :KK70:
Şaka maka ama zor bi durum. Ne yapmayı düşünüyorsun?
Canım bu erkekler aptal ben de 1.70 boyundayım evlenmeden once eşim ufak tefek derdi hatta annesi ni benden uzun zannederdi .gözleri kör bunların

Sevgili konu sahibi,
Üzgünüm ama içim şişti yazdıklarını okurken.
Çok seviyorsun anladıkta, senin ki sevgi değil acizlik.
Onsuz yapamam, edemem dedikçe, her kavga da boşanalım diyormuş adam.
Brad pitt olsa bir yere kadar.
Neden katlanıp, hayatı kendine zindan ediyorsun?
Evet seviyorsun ama inan bana kangren olmaktansa, kolu kesip atmak her zaman daha sağlıklıdır.
Bu arada bende 170 cm, eşimde 187 cm ama daha bir gün bana kısasın demedi.
Aksine her zaman över.
Eşine müthiş sinir oldum.
Şuna dersini ver, kendini ezdirme.

Evlendigimiz günden beri sıkıldım diyor .Ama ben evliliğimiz için o kadar fedakarlık yaptım ki Rabbim bilen .Benim de onurum,gururum var ama hep az daha sabır belki zamanla benimser beni düzelir diyorum .Ilerde biraz daha sabretseydim diye pişmanlık yaşamak istemiyorum
Tahmin ettiğim gibi sıkılmış olduğu bellin.
Bekar hayatına doyamamış biri.
Yasınız kaç ?
Yaslar

Zamane kilibiklari mi ? Eşiniz heralde karısına iyi davranan iltifatlar eden çiçekler alan çok ilgilenen erkekleri kılıbık olarak görüyor. Afedersiniz ama çok kıro düşünceleri olan bir erkek. Vizyonsuz olduğu şu cümlesinden bile o kadar belli ki.
Evet vizyonsuzluk var .Öyle yaparsa ailesinin gözünde değerinin düşeceğini düşünüyor galiba. Abisi çok kıymet verir eşine.Ailesi çok muzdarip bu durumdan .Bu da sürekli ben öyle olmycam diyip duruyor

Evet vizyonsuzluk var .Öyle yaparsa ailesinin gözünde değerinin düşeceğini düşünüyor galiba. Abisi çok kıymet verir eşine.Ailesi çok muzdarip bu durumdan .Bu da sürekli ben öyle olmycam diyip duruyor
Ailesi abisinin eşine değer vermesinden rahatsız mi oluyor ?

Sevgili konu sahibi,
Üzgünüm ama içim şişti yazdıklarını okurken.
Çok seviyorsun anladıkta, senin ki sevgi değil acizlik.
Onsuz yapamam, edemem dedikçe, her kavga da boşanalım diyormuş adam.
Brad pitt olsa bir yere kadar.
Neden katlanıp, hayatı kendine zindan ediyorsun?
Evet seviyorsun ama inan bana kangren olmaktansa, kolu kesip atmak her zaman daha sağlıklıdır.
Bu arada bende 170 cm, eşimde 187 cm ama daha bir gün bana kısasın demedi.
Aksine her zaman över.
Eşine müthiş sinir oldum.
Şuna dersini ver, kendini ezdirme.
Ne mutlu size. Diyorum ya keşke bends bazı kadınlar gibi güçlü gururlu olabilsem

Evet kıskanıyor annesi
Ay allahım ya !! Şaka gibi bu bazı erkek anneleri.
Iste bu yüzden esiniz size boule yapıyor. Annesi de eminim tembihliyordur fazla yuz verme fazla şımartma bak abine karısı soyle böyle diye. Eşinizde bagimsiz vizyonlu bir insan olmadığı için annesinin sözüne uyuyor. Kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Bence siz ne yapıp edin bir psikologa gidin görüşün. Gayet boynuz kilonuz yerinde. Sizin fiizginizde olanlar modellik yapıyor. Var arkadaşım 170 ve model.
Ben 168im eski sevgilim 188di bir gün bile duymadım ki arkadaşımın kuzeni 197 evlendiği kız benimle aynı boyda. Sorum boy kilo degil bence sizde annesi dolduruyor onu. oğlunu yanına istiyor olabilir.
Bu arada annesinin size olan davranışları nasil ?

Evlendigimiz günden beri sıkıldım diyor .Ama ben evliliğimiz için o kadar fedakarlık yaptım ki Rabbim bilen .Benim de onurum,gururum var ama hep az daha sabır belki zamanla benimser beni düzelir diyorum .Ilerde biraz daha sabretseydim diye pişmanlık yaşamak istemiyorum
emre altuğ un bir şarkısı var o çınladı kafamda
sev diyemem adı
fazla ergence oldu yazdığım ama yazmadan edemedim :)
işin özü siz çoooook sevdiğinizden şımarmış
aslında şımarmaması gerekirken

Istediginizj anlayabilirsiniz. O kadınların üstüne üstlük pabuç kadar dilleri ve özgüvenleri tavan oluyor. Eşlerinin verdiği degerden dolayı galiba. Ben kendimi gayet te beğeniyor ve bu muameleyi haketmediğimi düşünüyorum
Onların eşlerinden gördükleri değerle ilgili değil,kendilerine verdikleri değerle ilgili bu😊😊

Ay allahım ya !! Şaka gibi bu bazı erkek anneleri.
Iste bu yüzden esiniz size boule yapıyor. Annesi de eminim tembihliyordur fazla yuz verme fazla şımartma bak abine karısı soyle böyle diye. Eşinizde bagimsiz vizyonlu bir insan olmadığı için annesinin sözüne uyuyor. Kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Bence siz ne yapıp edin bir psikologa gidin görüşün. Gayet boynuz kilonuz yerinde. Sizin fiizginizde olanlar modellik yapıyor. Var arkadaşım 170 ve model.
Ben 168im eski sevgilim 188di bir gün bile duymadım ki arkadaşımın kuzeni 197 evlendiği kız benimle aynı boyda. Sorum boy kilo degil bence sizde annesi dolduruyor onu. oğlunu yanına istiyor olabilir.
Bu arada annesinin size olan davranışları nasil ?
Çok yüz verme diğeri gibi simarir lafına şahit oldum zaten .Annesi babasından hiç sevgi görmemiş onun ezikliği var çok dayak falan yemis. Herkese karşı biraz kıskançlık duyuyor kadın. Annesinden etkileniyor biliyorum .Ama bebek gibi kızlarla oldum,elimi sallasam ellesiydi. Huyun suyun iyi olmasa ne diye evlenecektim. Bu cümle öyle zoruma gitti ki
.Bu cümleden sonra takıntı yaptım zaten ben güzellik konusunu

Arkadaşlar nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Evliliğimde o kadar çok problem var ki. Mutsuzum .Eşimin beni sevmediğini düşünüyorum. 1 yıl oldu evleneli. Her problemde ,küçük sıkıntılarda,işine gelmeyince boşanmaktan bahseden bi insan.E bu kadar basitse niye evlendin diyorum,seninle ilgili değil benim yapım böyle ben sorunla problemle uğraşamam diyor.Bana evlendiğimizden beri söylediği bişey var dış görünüşün için değil,huyun suyun iyi diye seninle evlendim. Ben kendimi gayet güzel buluyrm. 1.70 boyundayım . 51 kiloydum hamilelik öncesi şu an 56.Kendimi övmek için söylemiyorum etrafımda da beğenilen bir insanım. Fakat kendisi daha uzun boylu,balık etli,beyaz tenli insanlardan hoşlanıyormuş. Yani konusmalarindan anlaşılıyor.Benim boyum belli uzatamam ,balık etli de değilim beyaz tenlide. E evlenirken de kılık falan değiştirmedim.Sevilmemek zoruma gidiyor .Çok kötü bi insan diyemem .Hastalanırım yemeğimi yapar,hamileyim ev işlerine yardım eder .Ama iki özelliği ikiyse,geriye kalanlar hep kötü. Kendisi dikkat çeken bi insan .Ben de dış görünüşe çok önem veren biriydim. Çok aşık olduğum için yanlışlarını göre göre evlendim . Tabi evlenince kötü huyları daha da kötü oldu. Onun dışında ailesine bağlılık problemi de bir dert zaten .Daha önce konu da açmıştım . Bisey alıyoruz giyiyorum memleketine gidiyoruz diyelim git anneme göster beğenmiş mi diyor .E tamam da adam sen beğendiysen güzeldir kocam sensin. Annen beğense ne beğenmese ne. Sürekli böyle . Sac boyatirim onay ister,kıyafet alırız onay ister .Hep ailesinden tabi .Bir kere de kendi kendisi bir şeye güzel demiyor. Insanın bir fikri zikri olmaz mi ya.Ailesinden uzakta yaşıyoruz. Başımın etini yiyor tayin tayin diye .Benim isimden dolayı gidemiyoruz. Er ya da geç bir yolunu bulup gidecm diyor .Mutlu çiftlere ,karısına sayğı gösteren kadın olarak değer veren insanlara imrenerek bakıyorum .Çoğunlukla susarım ama bazen sabrım taşıyor. Imrendigin insanları örnek gösteriyorum. Biliyrm yanlış ama onun yüzünden yapyrm bunu .Bu sefer de benim böyle olduğunu biliyordun,o zaman evlenmeseydin,ya da hamile olmadan önce yapamıyorum bitirelim deseydin diyor .Bu zamanin kizlari bana gore degil,her zaman söylüyorum soyliycem de evlendiğime bin pişmanım diyor .Bunları hak edecek insan değilim bunu da biliyorum. Bazen düşünüyorum acaba dış görünüş olarak tam istediği gibi bi insan olsam ,kadın olarak bir değer görecek miydim bu evlilikte. Çok uzun oldu k.bakmayın. Içimi dökmek istedim .Lütfen boşan diyecekler ya da kırıcı yorum yapacaklar yazmasın. Benim yaşadığımı yaşayan,benim durumum da olanlar varsa onlar yorum yapsın.

Kendiniz yazmışsınız başlığa baştan sona problemli evlilik diye...bitti...soruda cevapta sizde.bence oturup artılarıyla eksikeriyle hayatınızı gözden geçirin.mutlumuyum,yaşadıklarımı hakediyormuyum,ben nasılım,bundan sonrası ne olur,daha önceki bekarlık hayatınızla kıyasladığınızda çokmu mutsuzsunuz,yani diyceğim oki kendiniz değerlendirmesini yapıcaksınız.su akar yolunu bulur,öylede böylede.biz olayın içinde değiliz bu bildiğimiz kısmı.mutsuzsanız kendinize daha fazla eziyet etmeyin çünkü o geçen günler geri gelmiycek yaşamak güzel eğer mutluysanız.bakın 5 sene flört 10 sene evliliğimi çocuk olmasına rağmen çöp ettim,çünkü ben kalıp mücadele ettikçe o benim ezik olduğumu düşündü vazgeçemiyo diye düşündü asla kıymetim zerre dahi kalmadı.baktımki kendimden ödün vermeye başladım hergün huzursuzluk,adam geliyo bi nasılsın demezmi bi günün nasıl geçti demezmi yemek yiyip eline sağlık demezmi yüzüne bakmazmı sen varmısın yokmusun adam yerine koymazmı hakaretler eleştiriler ben bunları yaşadım.bak dediğim gibi artısına eksisine karar ver.kimse için deymez.allaha emanet olun

Ben 27 o 29.Daha ne doyamayacak .Bin tane insan girmiş hayatına
Bazen erkekler evlenince öyle oluyor.
Toplum yapısı da biraz onları pohpohlamaya müsait ya
O yaşlardaki bekar yaşıtlarına göre kendini şansız hissediyor Olabilir.
28 de evlenmiş.
Yani çok büyük değil.

Bide anne baba sevgisi almamış dayak yemiş yada babası bırakıp gitmiş yani aile olamamış çocuklarda farklı saldırganlık türleri olabiliyor evliliğe yansıyor.benimde eş kişisinin babası annesini çocuklarıyla bırakıp gitmiş.sevgisiz büyümüş.evleniceğiniz kişiyi seçerken temeline inmeye çalışın lütfen

Çok yüz verme diğeri gibi simarir lafına şahit oldum zaten .Annesi babasından hiç sevgi görmemiş onun ezikliği var çok dayak falan yemis. Herkese karşı biraz kıskançlık duyuyor kadın. Annesinden etkileniyor biliyorum .Ama bebek gibi kızlarla oldum,elimi sallasam ellesiydi. Huyun suyun iyi olmasa ne diye evlenecektim. Bu cümle öyle zoruma gitti ki
.Bu cümleden sonra takıntı yaptım zaten ben güzellik konusunu

Anliyorum seni ben canım. Bende evlendim boşandım benim eski eşim de narsist kişilik bozukluğuydu. Oda yakışıklı bir erkekti 188 boyunda model gibi. Kendi yakisiklilignda çok farkindaydi ama bana bebek gibi kızlarla oldum şeklinde küçümsemedi hiç yalnız hep vardı onda da. Mesela elimi sallasam ellisi modu. Ama o bende de vardı. Bende çirkin bir kiz değilim çok şükür.
Yalnız benim eski vicdansız eşimde seu vardı. Aynanin karşısına geçer çok şanslısın çook derdi. Kendini o kadar beğenirdi ki yani anlatılmakla olmaz derler ya gormen lazım o derece.
Inanılmaz egosu yüksek kendini beğenmişti.
Benim kısa süreli oldu evlilik. Cok çapkındı. Çok yanlış bir evlilikti. Ben allah'tan cok kısa sürede ayrıldım. Çocuğum yok. Hic pisman olmadim ayrildigm icin. Senin çocuğun olacağı için onunla muhattap olmak durumundasın. Psikologa git lütfen. Bu skeilde kendini ezdirme. Ben hiç kendimi ezdirmedim.

Kuzum eşinin yaşı kaç? Tavırları öyle cocukca ki.. Senin ayriliktan korktugunun farkindadir buyuk ihtimalle, o yuzden seni de surekli boyle tehdit ediyordur. Karşısında dik dur, kavga et demiyorum sana ama o sana nasıl yaklaşıyorsa sen de ona gore davran. Sen karşısında biraz daha sert durursan o da bu kadarını yapamaz. Bunlar hic aşılamayacak problemler deği.

Mesela sana kızdığında "ayrilmak istiyorum mu" dedi, sen de ver cevabını, " keyfin bilir, yolun açık olsun" de kapıyı goster. Bak bakalım gidebiliyor mu, kolay mi o kadar.

Ayrica ne kendini ne de aldigin seyleri bir baskasina begendirmek zorunda degilsin. O ya da annesinin neyi begendigi hic onemli degil. Açıkça belirt, onlar da bilsinler.

Bu arada böyle tavsiye vermeyi cok sevmem ama simdi hamilesin, hormonların zaten tavan yapmıştır. E hamile kadının tepesi atabilir, eskiye gore fazla tepkiler verebilir, degil mi? Cunku belli ki tatlı dilden cok anlamayacak eşin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back