• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baştan sona problemli evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.82 boyu tip olarak yakisikli dikkat çeker onu inkar edemem.Ama ben de çirkin bir insan değilim. Kaşım da gözüm de gayet güzel. Ben de bekarken çok kulp buldum insanlara. Yok boyu uzun olsun kılsız tüysüz olsun orası burası şöyle olsun .Bu da benim imtihanın diye düşünüyorum artık.
yüzü güzele kırk günde doyarsın, huyu güzele bir ömür doyamazsın demişler ya sizin de kırk gün bitmiş gerçekler açığa çıkmış. pek diyecek bir şey kalmıyor bizlere malesef

İnşallah düzelirsiniz. Ben eşimde dış görünüşümle ilgili çok şey söylüyor. Bende 170 boyundayım sevgililik dönemimizde 60 kiloydum. 4 yıl önce yani şimdi 65 kiloyum ve zayıflayamıyorum. Eşim bu konuyla ilgili birşey söylediğinde ilk başta benimde moralim çok bozuluyordu sürekli ağlıyodum sana söyleyebileceğim tek şey umursama. Vücudunu sev özgüvenini kırmasına izin verme. Her sabah aynanın karşısında bugünde çok güzelim de kendi kendine o da görsün bunu

Ben farkli dusunuyorum istedigi kistaslarda unutamadigi bir sevgili varmis gibi geldi demekki yasamiski begendigi tipi bu kadar detayli tarifi edebiliyor ten boy kilo vs . Normalde evlenmis bitmis artik senin boyunu tipini degistiremeyecegine göre sana soylemesi bunu acikliyor alt yapida unutamadigi seyler var belli ki. Adam da zaten ego tavan . Kaybetme korkusu yok . Hamile olmasan yoklugunu hissettir pisman et vs derdim ama sen de birakacak gibi durmuyorsun adamin tipi de sen de takinti yaratmis bence kesin destek al su takintili bagliligindan kurtul sonrasini o zaman dusunur sun.
Ben sizin nasil tanistiginizi merak ettim yani klasik gordum etkilendim asik oldum gibi durmuyor. Gorucu yada arkadas araciligiyla falan mi tanistiniz

ben 170 cm boyundayim, guzelim de hatta yakisiyoruz (eminim guzelsinizdir) diyerek aslinda siz de sekilci gibi geldiniz bana. Boyle konulari konusabilecek ortamin olusmasi bile garip. Gorunus onemli biriyle tanisirken evet ama evli ciftler bu noktaya nasil geliyor anlayamadim. Size oyle hissettirse bile hissetmeyin efendim yok sayin size carpip donsun o enerji kendisine ancak o zaman kiymetli olursunuz.

Arkadaşlar nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Evliliğimde o kadar çok problem var ki. Mutsuzum .Eşimin beni sevmediğini düşünüyorum. 1 yıl oldu evleneli. Her problemde ,küçük sıkıntılarda,işine gelmeyince boşanmaktan bahseden bi insan.E bu kadar basitse niye evlendin diyorum,seninle ilgili değil benim yapım böyle ben sorunla problemle uğraşamam diyor.Bana evlendiğimizden beri söylediği bişey var dış görünüşün için değil,huyun suyun iyi diye seninle evlendim. Ben kendimi gayet güzel buluyrm. 1.70 boyundayım . 51 kiloydum hamilelik öncesi şu an 56.Kendimi övmek için söylemiyorum etrafımda da beğenilen bir insanım. Fakat kendisi daha uzun boylu,balık etli,beyaz tenli insanlardan hoşlanıyormuş. Yani konusmalarindan anlaşılıyor.Benim boyum belli uzatamam ,balık etli de değilim beyaz tenlide. E evlenirken de kılık falan değiştirmedim.Sevilmemek zoruma gidiyor .Çok kötü bi insan diyemem .Hastalanırım yemeğimi yapar,hamileyim ev işlerine yardım eder .Ama iki özelliği ikiyse,geriye kalanlar hep kötü. Kendisi dikkat çeken bi insan .Ben de dış görünüşe çok önem veren biriydim. Çok aşık olduğum için yanlışlarını göre göre evlendim . Tabi evlenince kötü huyları daha da kötü oldu. Onun dışında ailesine bağlılık problemi de bir dert zaten .Daha önce konu da açmıştım . Bisey alıyoruz giyiyorum memleketine gidiyoruz diyelim git anneme göster beğenmiş mi diyor .E tamam da adam sen beğendiysen güzeldir kocam sensin. Annen beğense ne beğenmese ne. Sürekli böyle . Sac boyatirim onay ister,kıyafet alırız onay ister .Hep ailesinden tabi .Bir kere de kendi kendisi bir şeye güzel demiyor. Insanın bir fikri zikri olmaz mi ya.Ailesinden uzakta yaşıyoruz. Başımın etini yiyor tayin tayin diye .Benim isimden dolayı gidemiyoruz. Er ya da geç bir yolunu bulup gidecm diyor .Mutlu çiftlere ,karısına sayğı gösteren kadın olarak değer veren insanlara imrenerek bakıyorum .Çoğunlukla susarım ama bazen sabrım taşıyor. Imrendigin insanları örnek gösteriyorum. Biliyrm yanlış ama onun yüzünden yapyrm bunu .Bu sefer de benim böyle olduğunu biliyordun,o zaman evlenmeseydin,ya da hamile olmadan önce yapamıyorum bitirelim deseydin diyor .Bu zamanin kizlari bana gore degil,her zaman söylüyorum soyliycem de evlendiğime bin pişmanım diyor .Bunları hak edecek insan değilim bunu da biliyorum. Bazen düşünüyorum acaba dış görünüş olarak tam istediği gibi bi insan olsam ,kadın olarak bir değer görecek miydim bu evlilikte. Çok uzun oldu k.bakmayın. Içimi dökmek istedim .Lütfen boşan diyecekler ya da kırıcı yorum yapacaklar yazmasın. Benim yaşadığımı yaşayan,benim durumum da olanlar varsa onlar yorum yapsın.
kocanın tipi nasıl canım ? sen kendini anlattığına göre boyunda kilonda gayet güzel o kriterlerini önce söyleyecek ona göre birini bulacaktı iş işten geçtikten sonra iyimiş valla adama bak yüz veriyorsan verme bi hele napcak.

Ne maddiyatı hanım efendi .Bana ne onun parasından.Ben öğretmenim zaten paranı kazanıyorum . Ayrıca maaşımı alırım bi kurusu da saklayıp gizlemem. Ben sevdiğim için evlendim .Adamın bunları yapacağı alnında yazmıyordu. Eşek değilim evlenmezdim . Ben ailesine hastalıklı bağlılığını hissetmiştim. Dger yapacaklarını tahmin edemezdim. Kendisi ilk defa birini annem kadar seviyorum herkesten farklısın konuştuğum tüm kızlardan dedi dedi durdu .Ne güzel yargiliyorsunuz ya yaşamadığınız hayatları

Bu şimdi romantiklikmi? Bir kadini annesi kadar sevmek? Bu bile tek başina büyük bir alarm vermesi lazim. Ekşideki her kadin anne değil konusunu hatirlatti bana. Hata kendisi açmiştir bence.

Hadi evlenmeden önce bilmiyordun, ya sonrasi? Niye hemen ilk yilda bebek yaptiniz? Şimdi boşansaniz bile, ömür boyu çocuktan dolayi birbirinize bağli kalacaksiniz.

Onun bu boş özgüvenini kırın derim ben
Belliki çok aşırı poh pohlanmış aman sen çok yakışıklısın aman oluşum diye yetiştirilmiş biri belli ki
Eleştirin bakın arkadaşının yanında en ufak tepkinize nasıl yanıt vermiş
Sizde aynısını yapın
Eşine iyi davranan iltifat eden kocaları örnek gösterip bol bol övün onları
Bu aralar öyle insanları çok örnek gösteriyorum zaten. En başta abisini. Benim şansım yok bu kadar yumuşak basliyim ama senin gibisine denk geldim bile dedim. Çünkü çıldırttı artık beni .Cevap:Ne yaparsan yap onlar gibi olmycam istemiyorsan zorlayan yok diyor

Benim kardeşim 160 boyunda ama 45 kiloydu. Annem kardeşimi doktora götürdü. Doktor kan değerlerini normal buldu. Yani yapı gereği insan zayıf olabilir. Eşinizle tanıştığınızda kiloluydunuz da sonra mı zayıfladınız? Öyle bile olsa insan evliyken birbirinin yaşlı,genç,şişman zayıf halini kabul etmelidir. Bir daha da derse "ben böyleyim böyle kabul et" diyin
Yok ben zayıftım. Yapım öyle galiba. Ama şunu inkar edemem tanıştığımizda kilo al dedi .Ben de kilo sonuçta alınır da verilir de diye düşündüm. Ama öyle olmadi işte . Ben en küçük sıkıntıda bile kendini yemekten kesen bir insanım rahat vermiyor ki yiyip te kilo alayım

1.70 e kısa mı diyor yook artık çarpılır vala ben bayağı fit buldum sizi yeni trend zayıflık zaten. Sevgililik döneminizde de sürekli ayrılmak istiyor muydu böyle ne kadar çıktınız yani tanımadan mı evlendiniz acaba birbirinizi

yüzü güzele kırk günde doyarsın, huyu güzele bir ömür doyamazsın demişler ya sizin de kırk gün bitmiş gerçekler açığa çıkmış. pek diyecek bir şey kalmıyor bizlere malesef
Evet yaptığı terbiyesizlikleri tipi kapatamıyor artik

Size bir kitap tavsiye edebilir miyim?
Kral Kaybederse-Gülseren Budayıcıoğlu
Eşiniz kitabın kahramanına çok benziyor.

kocanın tipi nasıl canım ? sen kendini anlattığına göre boyunda kilonda gayet güzel o kriterlerini önce söyleyecek ona göre birini bulacaktı iş işten geçtikten sonra iyimiş valla adama bak yüz veriyorsan verme bi hele napcak.
Boyu falan uzun yani gerçekten yakışıklı her ortamda dikkat çeker .Ben de ona kandım zaten .Ama ben de çirkin değilim işte. Bebek gibi kızlar bebek gibi kızlar e yeter benim neyim eksik .Artık bana yaptığı terbiyesizlikleri tipi kapatamıyor . Kaf dağında görüyor kendini. Sanki dünyadaki tek güzel insan kendisi. Ama yaptığı bu saygisizliklarda onu ne kadar sevdiğimi boşanmaktan ödümün patladığını biliyor.

hep demişimdir. Seni seveni al. bi evlilikte erkek sevmiyorsa o evlilik hiç iyi gitmiyor. Kadınlar sevmese e sadık oluyor kırıcı olamıyor e türkiyede yaşıyoruz o da malum genelde erkekler daha çok baskın olmak istiyor. Onun için hatayı en başında yapmışsın. Zaten ben aşka inanmıyorum. sevmediğin ama seni seven biriyle evlensen emin ol şu an çok daha mutluydun. böyle yapanların kocası gözünün içine bakıyor.

böyle düşünüyorsa neden sizle evlendi o zaman? evlenmeden önce daha uzun ve balıketliymişsiniz sanki. eşiniz çok gurur kırıcı. ettiği bu laflardan sonra nasıl yüzüne bakıyorsunuz? çok kalp kırmış çok. ben olsam hatasını anlayana ve tekrarlamayana dek konuşmazdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back