• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baştan sona problemli evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben büyük konuşmak istemiyorum o zaman yaşarım biliyrm.Adam olsun .Bunca fedakarlığıma karşın gitmek istiyorsa çocuğundan da vazgeçecek o zamn.
Ne kadar yanlış ve cahilce bir düşünce. Iyi koca olamaması baba da olamayacagi anlamina gelmez. Ülkemizin öğretmeninin, insanların çocuklarıni eğitim vermek için emanet ettiği bir egiticinin bu kadar sığ düşüncede olması nedir ya ? Utanmiyor musunuz ?
Çocuk sadece sizin değil hanımefendi. Mutsuz evliliklerinizin, yanlış tercihlerinizin sonucu çocuğunuz çekmek zodunda da değil. Size kötü davranan, sevmeyen birinden çocuk yapmasaydınız o zaman ? Bende evlendim. Kiss bir zamanda ne yazik ki anladım koca ve baba olamayacağını, cok çapkın olduğunu ve ayrıldım. Üstelik sizin gibi bana neredeyse hergün kapı orada diye yol da verilmedi.
Kimse kimseye kafasına silah dayayıp benim için fedakarlık yap demiyor. Bence siz acil psikologa gidin. Eşinizin psikolojisi bozuk ama sizinki de pek iyi görünmüyor. Eşinize vizyonsuz dedik ama sizde benden vazgecerse çocuğundanda vazgececek dediğinize göre pek vizyonlu değilsiniz sanki ?

Fedakarlik insanlara (en yakinlarin dahi olsa) hakettigi kadar denge kadar yapilmali imiş.Bende de asiri fedakarlik var,doktorla konusurken farkettirdi.Bu kiz bana fedakarlik yapiyor onu daha cok sevmeliyim mantigiyla bakmiyorlar ,cok uzgunum realite buymus.Ben de cok cirpindim ama bana hic faydasi olmadi.Kendi sinirlarimizi cizme problemlemlerimiz var cogumuzun.Cizebilenler daha adapte sekilde yasiyorlar cogu seyi.O fedakarligi yapmayi kestigin an degistin diyorlar:) sanki gorevmis gibi.

Psikoloğa gittim ,psikopat gibi bi basladim anlatmaya ben sunu yapiyorum,boyle yapiyorum,soyle yapiyorum diye.Hatta doktor cevap vermeden gulumsemisti ona cevaben dedimki 'afedersiniz bisey diycem' peki dedim ben bunlari niye yapiyorum manyak miyim diye?yine gulumseme atti bana cevabi kendin buldun diye:)

Ne kadar yanlış ve cahilce bir düşünce. Iyi koca olamaması baba da olamayacagi anlamina gelmez. Ülkemizin öğretmeninin, insanların çocuklarıni eğitim vermek için emanet ettiği bir egiticinin bu kadar sığ düşüncede olması nedir ya ? Utanmiyor musunuz ?
Çocuk sadece sizin değil hanımefendi. Mutsuz evliliklerinizin, yanlış tercihlerinizin sonucu çocuğunuz çekmek zodunda da değil. Size kötü davranan, sevmeyen birinden çocuk yapmasaydınız o zaman ? Bende evlendim. Kiss bir zamanda ne yazik ki anladım koca ve baba olamayacağını, cok çapkın olduğunu ve ayrıldım. Üstelik sizin gibi bana neredeyse hergün kapı orada diye yol da verilmedi.
Kimse kimseye kafasına silah dayayıp benim için fedakarlık yap demiyor. Bence siz acil psikologa gidin. Eşinizin psikolojisi bozuk ama sizinki de pek iyi görünmüyor. Eşinize vizyonsuz dedik ama sizde benden vazgecerse çocuğundanda vazgececek dediğinize göre pek vizyonlu değilsiniz sanki ?
Çocuk benim çocuğum sizi de kimseyide ilgilendirmez. Oldugu gün sizi de görürüm hanımefendi .Şimdi atıp tutmak kolay geliyor .iyi valla dokuz karnında taşıycam benim stresler için de bogupta yanımda olmayacaksa siz neyin hakkından neyin babaligindan bahsediyorsunuz. Keyfi sebeplerle def olup giden adam çocuğunuza her seyide gözden çıkarmıştır zaten

Ayrıca her gün kapı orada dendiğini nerden uydurdunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back