- 17 Kasım 2015
- 1.741
- 4.139
- 133
Ne kadar yanlış ve cahilce bir düşünce. Iyi koca olamaması baba da olamayacagi anlamina gelmez. Ülkemizin öğretmeninin, insanların çocuklarıni eğitim vermek için emanet ettiği bir egiticinin bu kadar sığ düşüncede olması nedir ya ? Utanmiyor musunuz ?Ben büyük konuşmak istemiyorum o zaman yaşarım biliyrm.Adam olsun .Bunca fedakarlığıma karşın gitmek istiyorsa çocuğundan da vazgeçecek o zamn.
Çocuk sadece sizin değil hanımefendi. Mutsuz evliliklerinizin, yanlış tercihlerinizin sonucu çocuğunuz çekmek zodunda da değil. Size kötü davranan, sevmeyen birinden çocuk yapmasaydınız o zaman ? Bende evlendim. Kiss bir zamanda ne yazik ki anladım koca ve baba olamayacağını, cok çapkın olduğunu ve ayrıldım. Üstelik sizin gibi bana neredeyse hergün kapı orada diye yol da verilmedi.
Kimse kimseye kafasına silah dayayıp benim için fedakarlık yap demiyor. Bence siz acil psikologa gidin. Eşinizin psikolojisi bozuk ama sizinki de pek iyi görünmüyor. Eşinize vizyonsuz dedik ama sizde benden vazgecerse çocuğundanda vazgececek dediğinize göre pek vizyonlu değilsiniz sanki ?