Baştan sona problemli evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yüzü güzele kırk günde doyarsın, huyu güzele bir ömür doyamazsın demişler ya sizin de kırk gün bitmiş gerçekler açığa çıkmış. pek diyecek bir şey kalmıyor bizlere malesef

İnşallah düzelirsiniz. Ben eşimde dış görünüşümle ilgili çok şey söylüyor. Bende 170 boyundayım sevgililik dönemimizde 60 kiloydum. 4 yıl önce yani şimdi 65 kiloyum ve zayıflayamıyorum. Eşim bu konuyla ilgili birşey söylediğinde ilk başta benimde moralim çok bozuluyordu sürekli ağlıyodum sana söyleyebileceğim tek şey umursama. Vücudunu sev özgüvenini kırmasına izin verme. Her sabah aynanın karşısında bugünde çok güzelim de kendi kendine o da görsün bunu

Ben farkli dusunuyorum istedigi kistaslarda unutamadigi bir sevgili varmis gibi geldi demekki yasamiski begendigi tipi bu kadar detayli tarifi edebiliyor ten boy kilo vs . Normalde evlenmis bitmis artik senin boyunu tipini degistiremeyecegine göre sana soylemesi bunu acikliyor alt yapida unutamadigi seyler var belli ki. Adam da zaten ego tavan . Kaybetme korkusu yok . Hamile olmasan yoklugunu hissettir pisman et vs derdim ama sen de birakacak gibi durmuyorsun adamin tipi de sen de takinti yaratmis bence kesin destek al su takintili bagliligindan kurtul sonrasini o zaman dusunur sun.
Ben sizin nasil tanistiginizi merak ettim yani klasik gordum etkilendim asik oldum gibi durmuyor. Gorucu yada arkadas araciligiyla falan mi tanistiniz

ben 170 cm boyundayim, guzelim de hatta yakisiyoruz (eminim guzelsinizdir) diyerek aslinda siz de sekilci gibi geldiniz bana. Boyle konulari konusabilecek ortamin olusmasi bile garip. Gorunus onemli biriyle tanisirken evet ama evli ciftler bu noktaya nasil geliyor anlayamadim. Size oyle hissettirse bile hissetmeyin efendim yok sayin size carpip donsun o enerji kendisine ancak o zaman kiymetli olursunuz.

kocanın tipi nasıl canım ? sen kendini anlattığına göre boyunda kilonda gayet güzel o kriterlerini önce söyleyecek ona göre birini bulacaktı iş işten geçtikten sonra iyimiş valla adama bak yüz veriyorsan verme bi hele napcak.

Bu şimdi romantiklikmi? Bir kadini annesi kadar sevmek? Bu bile tek başina büyük bir alarm vermesi lazim. Ekşideki her kadin anne değil konusunu hatirlatti bana. Hata kendisi açmiştir bence.

Hadi evlenmeden önce bilmiyordun, ya sonrasi? Niye hemen ilk yilda bebek yaptiniz? Şimdi boşansaniz bile, ömür boyu çocuktan dolayi birbirinize bağli kalacaksiniz.

Biliyorum ona da bi kere söyledim işine gelmiyor ya uydurma diyor
Fetva hattını arayıp sorabilirsiniz. Ama dediğim gibi sizi çok bastırmış. Psikolojik şiddet fiziksel şiddetten daha kötü bana göre.

Bu aralar öyle insanları çok örnek gösteriyorum zaten. En başta abisini. Benim şansım yok bu kadar yumuşak basliyim ama senin gibisine denk geldim bile dedim. Çünkü çıldırttı artık beni .Cevap:Ne yaparsan yap onlar gibi olmycam istemiyorsan zorlayan yok diyor

Yok ben zayıftım. Yapım öyle galiba. Ama şunu inkar edemem tanıştığımizda kilo al dedi .Ben de kilo sonuçta alınır da verilir de diye düşündüm. Ama öyle olmadi işte . Ben en küçük sıkıntıda bile kendini yemekten kesen bir insanım rahat vermiyor ki yiyip te kilo alayım

1.70 e kısa mı diyor yook artık çarpılır vala ben bayağı fit buldum sizi yeni trend zayıflık zaten. Sevgililik döneminizde de sürekli ayrılmak istiyor muydu böyle ne kadar çıktınız yani tanımadan mı evlendiniz acaba birbirinizi

yüzü güzele kırk günde doyarsın, huyu güzele bir ömür doyamazsın demişler ya sizin de kırk gün bitmiş gerçekler açığa çıkmış. pek diyecek bir şey kalmıyor bizlere malesef
Evet yaptığı terbiyesizlikleri tipi kapatamıyor artik

Size bir kitap tavsiye edebilir miyim?
Kral Kaybederse-Gülseren Budayıcıoğlu
Eşiniz kitabın kahramanına çok benziyor.

Boyu falan uzun yani gerçekten yakışıklı her ortamda dikkat çeker .Ben de ona kandım zaten .Ama ben de çirkin değilim işte. Bebek gibi kızlar bebek gibi kızlar e yeter benim neyim eksik .Artık bana yaptığı terbiyesizlikleri tipi kapatamıyor . Kaf dağında görüyor kendini. Sanki dünyadaki tek güzel insan kendisi. Ama yaptığı bu saygisizliklarda onu ne kadar sevdiğimi boşanmaktan ödümün patladığını biliyor.

hep demişimdir. Seni seveni al. bi evlilikte erkek sevmiyorsa o evlilik hiç iyi gitmiyor. Kadınlar sevmese e sadık oluyor kırıcı olamıyor e türkiyede yaşıyoruz o da malum genelde erkekler daha çok baskın olmak istiyor. Onun için hatayı en başında yapmışsın. Zaten ben aşka inanmıyorum. sevmediğin ama seni seven biriyle evlensen emin ol şu an çok daha mutluydun. böyle yapanların kocası gözünün içine bakıyor.

böyle düşünüyorsa neden sizle evlendi o zaman? evlenmeden önce daha uzun ve balıketliymişsiniz sanki. eşiniz çok gurur kırıcı. ettiği bu laflardan sonra nasıl yüzüne bakıyorsunuz? çok kalp kırmış çok. ben olsam hatasını anlayana ve tekrarlamayana dek konuşmazdım.

Cidden tam olarak bunu yapmışlar,çok iyi analiz etmişsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…