Baştan sona problemli evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rutky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
1.453
1.341
133
Arkadaşlar nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Evliliğimde o kadar çok problem var ki. Mutsuzum .Eşimin beni sevmediğini düşünüyorum. 1 yıl oldu evleneli. Her problemde ,küçük sıkıntılarda,işine gelmeyince boşanmaktan bahseden bi insan.E bu kadar basitse niye evlendin diyorum,seninle ilgili değil benim yapım böyle ben sorunla problemle uğraşamam diyor.Bana evlendiğimizden beri söylediği bişey var dış görünüşün için değil,huyun suyun iyi diye seninle evlendim. Ben kendimi gayet güzel buluyrm. 1.70 boyundayım . 51 kiloydum hamilelik öncesi şu an 56.Kendimi övmek için söylemiyorum etrafımda da beğenilen bir insanım. Fakat kendisi daha uzun boylu,balık etli,beyaz tenli insanlardan hoşlanıyormuş. Yani konusmalarindan anlaşılıyor.Benim boyum belli uzatamam ,balık etli de değilim beyaz tenlide. E evlenirken de kılık falan değiştirmedim.Sevilmemek zoruma gidiyor .Çok kötü bi insan diyemem .Hastalanırım yemeğimi yapar,hamileyim ev işlerine yardım eder .Ama iki özelliği ikiyse,geriye kalanlar hep kötü. Kendisi dikkat çeken bi insan .Ben de dış görünüşe çok önem veren biriydim. Çok aşık olduğum için yanlışlarını göre göre evlendim . Tabi evlenince kötü huyları daha da kötü oldu. Onun dışında ailesine bağlılık problemi de bir dert zaten .Daha önce konu da açmıştım . Bisey alıyoruz giyiyorum memleketine gidiyoruz diyelim git anneme göster beğenmiş mi diyor .E tamam da adam sen beğendiysen güzeldir kocam sensin. Annen beğense ne beğenmese ne. Sürekli böyle . Sac boyatirim onay ister,kıyafet alırız onay ister .Hep ailesinden tabi .Bir kere de kendi kendisi bir şeye güzel demiyor. Insanın bir fikri zikri olmaz mi ya.Ailesinden uzakta yaşıyoruz. Başımın etini yiyor tayin tayin diye .Benim isimden dolayı gidemiyoruz. Er ya da geç bir yolunu bulup gidecm diyor .Mutlu çiftlere ,karısına sayğı gösteren kadın olarak değer veren insanlara imrenerek bakıyorum .Çoğunlukla susarım ama bazen sabrım taşıyor. Imrendigin insanları örnek gösteriyorum. Biliyrm yanlış ama onun yüzünden yapyrm bunu .Bu sefer de benim böyle olduğunu biliyordun,o zaman evlenmeseydin,ya da hamile olmadan önce yapamıyorum bitirelim deseydin diyor .Bu zamanin kizlari bana gore degil,her zaman söylüyorum soyliycem de evlendiğime bin pişmanım diyor .Bunları hak edecek insan değilim bunu da biliyorum. Bazen düşünüyorum acaba dış görünüş olarak tam istediği gibi bi insan olsam ,kadın olarak bir değer görecek miydim bu evlilikte. Çok uzun oldu k.bakmayın. Içimi dökmek istedim .Lütfen boşan diyecekler ya da kırıcı yorum yapacaklar yazmasın. Benim yaşadığımı yaşayan,benim durumum da olanlar varsa onlar yorum yapsın.

Canım illaki haketmemişsindir lakin sen ateşi bile bile elim yanmaz deyip atlamışsın. Yapmayın şunu sevmek yetmiyor işte. Adamın sizi sevmesi herşeye bedel. Seni senden çok seven biriyle evlen ki mutlu olasın

Senin durumunda değilim. Senin yaşadığını da yaşamadım.. sadece dışarıdan bir göz olaral yorum yapacağım.

Boşan demeyin demişsin. Fakat her ikiniz de pişmansınız. Eşin seni sevmiyor. Bunu anlamak için kahin olmak gerekmiyor.

Çok çok kırıcı konusuyor.

Kendisi basiretsiz. Senin giyeceğini annesine sorduruyor.

Senin giyeceklerini senin beğenmen yeterli. Ay bu güzel mi diye herkese sormaya gerek yok. Zaten kaldı ki seni beğenmeyen adam bluzunu beğense ne olacak?

"Ben böyleyim" savunması da oldukça yıkıcı bir cümle. Bu kafadaki bir adamla ancak birşeyler yıkılır. Yapılmaz.

O sizi beğenmemiş. Evlenmiş.

Siz de ona bayılmamışsınız. Evlenmişsiniz.

2 yanlıştan 1 doğru çıkmıyor işte.

Allah yardımcınız olsun ama bu evliliğin sonunu iyigörmüyorum ben.

1.70 uzu 1.70 boyundasın ama daha uzun olsa daha güzel olurmuşmuş. 1.70 kısa mı,ben 1.60 boyundayım oturup ağlıcam şimdi
Şaka maka ama zor bi durum. Ne yapmayı düşünüyorsun?

Canim uzulme baba olunca
Uzulme canm baba olunca bebege odaklanir ve gecer seni elestiremez ailesi konusuna gelince ben hic cekmedim diyen bir kadin bile tanimiyorum ben sabret bekle eger yine gecmezse bu kez evet bebeginin ve kendinin iyiligi icin ailesiyle ailen konussun zamanla asilacak sorunlar bunlar sen biraz sakin ol ama tabi su da var cok agir cumleler kuruyormus esin

Böyle konuların olmazsa olmazı hamilelikte mevcut tabi. Problemli bir yıllık evlilik ama hemen gebelik. Gerçekten artık şu sitenin girişine evliliğiniz oturmadan çocuk yapmayın yazılsa keşke. Ben eşinizde suç bulamadım hatta gayet haklı hani demiş ya size benim böyle olduğunu biliyordun,o zaman evlenmeseydin yada hamile olmadan önce yapamıyorum bitirelim deseydin diye. Meselenin bütün özeti bu cümlede. Eşiniz sizi kaybetmekten korkmuyor neden korksun ki o size ne yaparsa yapsın yanında kalırsınız. Buraya bile yazmışsınız boşan diyenler yorum yazmasın. Sizin onu bırakmayacağınızı çok iyi biliyor eşiniz.

Kendine bak bence,saçlarını fönle güzel kıyafetler giyin,esinle zıtlaşma kafasında belli bi düşünce yapısı varsa bu saatten sonra değiştiremezsin ayrılmak istemiyorsan sabreceksin ve eşini bu şekilde kabul edeceksin..dua et hayatın bi tek dış güzellikten ibaret olmadığını gerçek aşkın Allah aşkı olduğunu Rabbim göstersin

Daha uzun boylu derken 180 yada 185 boyunda bir kadindan mi bahsediyor benmi yanlış anladım :)) burası Ukrayna yada Rusya değil.Türkiye standartlarına göre çok iyi bir boya sahipsiniz.kendisini prens lorden sanan beyfendi heralde çagla Şikel fizikli bir kadın hayal etmişti gerçekten esefle kınıyorum.size şunu söyleyeyim lütfen ozguveninizden bir gram bile eksilmesin, bu adam kafasında belirlediği standartta bir kadınla evlenseydide ona değer vermeyecekti ve kusur bulacaktı.adamdaki sorun kadına değer vermeyi bilmiyor.sevmemek falanda değil sevmeyide bilmiyor.ne diyelim inşallah zamanla değer vermeyi ve sevmeyi öğrenir.hayirli doğumlar diliyorum

1.70 uzu
1.70 boyundasın ama daha uzun olsa daha güzel olurmuşmuş. 1.70 kısa mı,ben 1.60 boyundayım oturup ağlıcam şimdi
Şaka maka ama zor bi durum. Ne yapmayı düşünüyorsun?
Kendini cok beğeniyor o yüzden. Bebek gibi kızlarla sevgili oldm der durur hep .Bu arada bebek kıstası kişinin 60 70 kilo civarlarında olması

Sağ ol cnm .Yani evet bebek için mutlu baba olacağına seviniyor. Belki bebekle biraz daha ılımlı bir insan olur .Rabbime sığınıyorum napayim elimden bişey gelmiyor

eşiniz kendini kuzey avrupa ülkelerinden birinde yaşıyor sanırım. burda kadınların boy ortaması 160. siz de bu ülkede gayet manken kategorisine girersiniz bu ölçülerde.kendi boyu posu nasıl merak ettim.
1.82 boyu tip olarak yakisikli dikkat çeker onu inkar edemem.Ama ben de çirkin bir insan değilim. Kaşım da gözüm de gayet güzel. Ben de bekarken çok kulp buldum insanlara. Yok boyu uzun olsun kılsız tüysüz olsun orası burası şöyle olsun .Bu da benim imtihanın diye düşünüyorum artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…