İlgiye sevgiye merhamete ihtiyacı olan hamile bir kadın varIlk yorumunuzu okudum ona gore yorum yapıyorum erkekler çocuktur ona sevgiyle yaklaşsanız güler yüzlü davranın ilgili olun bakın merhameti varmış devamlı başa kakınç şekilde ve sert konuşmayın benim kocam sensin annen niye beğensin diye sert söylemeyin tatlı bir şekilde söyleyin deneyin birde annesine beğendirmesi çocukluğu ile ilgilidir atlatamamış
Almam lazım. Psikologtn esime bir tani koymasını da istiycem. Normal olmadığını biliyorum çünküSizin çizgileriniz peki? Ay haspam ne zannediyorsa kendisini?
İlişkiniz eşiniz ve onun fikirleri, düşünceleri üzerine kurulu gibi duruyor. Sizde kaybetme korkusuyla alttan alıyorsunuz eşinizin de ise bu sebeple hiç kaybetme korkusu yok. Bu şekilde davrandıkca daha çok tepenize çıkacak bu adam. Psikolojik yardım alın bence. Atlamayın bu konuyu.
Maaşınızın da kuruşu kuruşuna hesabını mi veriyorsunuz yoksaBes buçuk. Psikologa gitmeyi düşünüyorum da maaşımı kuruşu kuruşuna bildiği için pek mümkün olamadı henüz
benim böyle olduğunu biliyordun,o zaman evlenmeseydin,ya da hamile olmadan önce yapamıyorum bitirelim deseydin diyor .
Evet eşimde o var yani Güler yüzlü kedi gibi olunca ördüğü duvarı kırıyor. Ama her daim öyle olamıyorum işte göz göre halsizlik yapınca ben de diğer yüzümü çıkarıyorum. Işte o zaman vay niye evlendin neden evlendim hadi kapı ordaIlk yorumunuzu okudum ona gore yorum yapıyorum erkekler çocuktur ona sevgiyle yaklaşsanız güler yüzlü davranın yuzune sert bakmayin ona gulumseyerek bakin sesiniz yumusak olsun ilgili olun bakın merhameti varmış devamlı başa kakınç şekilde ve sert konuşmayın benim kocam sensin annen niye beğensin diye sert söylemeyin tatlı bir şekilde söyleyin deneyin birde annesine beğendirmesi çocukluğu ile ilgilidir atlatamamış
Haklisiniz çocuk ruhlu olan kadın vardır burada koca sevildiğini biliyor ona gore davranıyor ama merhamet varsa bu gibi davranışlar eşin düzelmesinde rol alırİlgiye sevgiye merhamete ihtiyacı olan hamile bir kadın var
Daha ne kadar şu erkek milletini güzelleyeceğiz görmezden geleceğiz
Erkekler çocuk gibiymiş aslında birçok kadın çocuk gibidir duygusaldır kırılgandır
O zaman öncelikle maaşınızı vermemekten başlayabilirsiniz. "Sürekli boşanmaktan bahseden birine zırnık yardım etmem, şimdi hamileyim de kendimi de çocuğumu da garantiye almam lazım " deyin bence. Sevgi yok, ilgi yok, eleştiri var, boşanma düşüncesi var ama maaşlar ortakBes buçuk. Psikologa gitmeyi düşünüyorum da maaşımı kuruşu kuruşuna bildiği için pek mümkün olamadı henüz
Hesap vermek değil de maaş kartım falan bendedir .Maaşlarımız bellidir bizim yanı saklamayız biraz da borcumuz var elde kendimize ayıracak pek para kalmıyor şu an içinMaaşınızın da kuruşu kuruşuna hesabını mi veriyorsunuz yoksa
Anlıyorum sizide boşanmayı göze alamıyorsunuz onun için siz toparlayacaksınız evliliginizi diğer yüzümüzde tatlı konuşarak bende seni sevdiğim gibi sevmeni istiyorum diye söyleyin deneyin ne kaybedersiniz sabredin birazEvet eşimde o var yani Güler yüzlü kedi gibi olunca ördüğü duvarı kırıyor. Ama her daim öyle olamıyorum işte göz göre halsizlik yapınca ben de diğer yüzümü çıkarıyorum. Işte o zaman vay niye evlendin neden evlendim hadi kapı orda
Öyle evlilik olmaz ona göre. Birine de sorsam banane onun parasından . Allahtan kork asam sananeyse niye borçları ödüyorum hesabımız ortakO zaman öncelikle maaşınızı vermemekten başlayabilirsiniz. "Sürekli boşanmaktan bahseden birine zırnık yardım etmem, şimdi hamileyim de kendimi de çocuğumu da garantiye almam lazım " deyin bence. Sevgi yok, ilgi yok, eleştiri var, boşanma düşüncesi var ama maaşlar ortak
Kusura bakmayin yok öyle bir dünya.
Psikolga gidebilirsem nasıl sevebildigimi sorcmYaşam sevincinizi kan emici bir kene gibi sömüren bir adamı nasıl hala sevebiliyorsunuz ki?
Onu geçtim, açık açık seni güzel, çekici bulmuyorum diyen bir hergeleyle bir kadın nasıl sevişir? Nasıl bir motivasyon bulur?
Annem kadar sevdiğiim bir kadın...bu iltifat mı? annesi gibi arkasını toplayın, totosunu kaldırın diye evlenmiş açık açık, kıyafetin bile annesinin onayından geçmeli. Siz ona anne oldunuz da, o size koca, hayat arkadaşı olamadığına göre bir ömür nasıl çekeceksiniz ki?
Allah katında vermek zorunda olmadığınızı biliyor musunuz?Öyle evlilik olmaz ona göre. Birine de sorsam banane onun parasından . Allahtan kork asam sananeyse niye borçları ödüyorum hesabımız ortak
Ama size davranışları neden böyle.İnsan biraz duygusal yönden sevilmek istiyor.Ya özünde kötü bir insan değil biliyorum .Ama olgun değil. Çocuk gibi daha büyümemiş.Sorun sıkıntıya gelemiyor .Evlilikte ufak tefek sıkıntılar oluyor. Ama bunun gözünde dağ gibi büyüyor onlar .Ya ailesiyle de ilgili. Araba istemiş araba almışlar ev istemiş ev almışlar. Hayatta sorun problem görmemiş .Hiç bir şey için çabalamamış.E dolayısıyla evlilikte zor geliyor
Onun bu boş özgüvenini kırın derim benDeğildi işte bu kadar değildi. Bana ben her hatanda boşancm diye tuttururum,evlilik insanı değilim deseydi evlenmezdim .Aklımı peynir ekmekle yemedim. Ama dediğim gibi ben onunla evlenirken kılık degistirmenistim .O yüzden hep dyrm ahım hep yakanda olur bilesin diye
Benim kardeşim 160 boyunda ama 45 kiloydu. Annem kardeşimi doktora götürdü. Doktor kan değerlerini normal buldu. Yani yapı gereği insan zayıf olabilir. Eşinizle tanıştığınızda kiloluydunuz da sonra mı zayıfladınız? Öyle bile olsa insan evliyken birbirinin yaşlı,genç,şişman zayıf halini kabul etmelidir. Bir daha da derse "ben böyleyim böyle kabul et" diyin1.70 boyum var bana sen aslinda güzelsin ama zayıfsın 70 kilo olsan çok hoş olursn dyr. Boyunla kilom aynı olunca güzel olmycam şişman olcm.Ya ben hasta olduğunu düşünüyorum zaten artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?