BAŞLIKSIZ...

Bence horlama sorununa bir çözüm bulun.
Yatak ayırmak evet ileri de bebek olduğunda da alışkanlık yapabilir.
Ben sadece oğlum ateşli ve hastaysa yatak ayırdım.
Oğlumla rahat yatmak için.
Ama diğerleri gereksiz de, horlama sesine de hiç dayanamam...
Ona bir cozum bulmaya çalışırdim ben olsam.
bende horlama sesine hiç tahammül edemiyorum var mı bir çözümün ya :p

Hamileyken ayırmadık ama. 2 yıldır yatakta 3 kişi yatıyoruz. Kızım hep ortamızda ne yapsak illa bizim aramıza giriyor öyle uyuyor. Bir sıkıntı yaşamadık eşimle bu konuds. Geçici süre bence ayrı yatabilirsiniz. Sen bunalmışsın çünkü belli. Bikaç gün dinlen. Sonra gene birlikte yatmayı denersiniz. Kalbiniz yakın olsun beden bi oda yanda olsada soğukluk girmez öyle düşün.
ya eşim rahatına düşkün bir insan böyle bir alışsa o bebeğin aglakli zamanlarında siz rahat olun bilmem ne diye beni yapayalnız bırakırsa ?

Bence yatakları ayırmayın derim ben, ben de çok takıntılıyım o konuda 🤷🏻‍♀️. Eğer eşiniz sırt üstü yatarken horluyorsa sadece hemen gelin bi çözümüm var 😁😁😁.

Bi filmde görmüştüm o zamanlar akıl erdirememiştim iyiki arşive atmışım ahaha çünkü yakında bana da lazım olacak gibi 🤷🏻‍♀️😂😂. Bu üst pijamasının içinden bi cep gibi birşey dikin, içine de bilye koyun bi tane. Sırt üstü döndüğü an rahatsız olup tekrar yana dönecektir bu sayede az horlar 😁. İşe yararsa dönüş yapın patentini alıp satarım bu fikri🤷🏻‍♀️😁😁😁😂
kafalar yine pırıl pırıl heyyyy maşallah :KK53:

Aynen oyle cnm bende bu seklde dusunuyorum yastgni filan yukselt horlamayi engellemeye calis me bileyim 1 2 gece bisey degl ama aliskanlik haline getirenler de sonradan birlesemiyor pek sanki
bende öyle biliyorum ve eşimin rahatlığa düşkünlüğünden bizde öyle oluruz diye tırsıyorum zaten :rolleyes:

Benim de ayrı yatınca moralim bozuluyor ama yatsam da yatmasam da ben karnimdan dolayı rahatsizim hani yatak ayırmak da ne kadar çözüm olur bilmiyorum.
sen atlatmışsın darısı bana canım ya

Bu günleri saya saya arkanda birakacaksin
Benim karnim cok büyüktü yatamiyordum, oturamiyordum, yürüyemiyordum yani o sekilde günleri gecirdim
Huzursuz bacak sendromu oldum üzerine sabaha kadar hareket halindeyim uykuya gidemiyorum
Evet biliyorum cok sinir bozucu ama ne bileyim ben zaten kötü bir hamielleik gecirdim, laptop um yanimda kulakligimi alirdim dizi izlerdim, sex and the city tavsiyemdir iyi kafa dagitiyor
Bir sekilde gececek o günler, keske baska bir yolu olsa da desem
Yatak batiyor resmen batiyor, ki benim ikinci hamileligimde bebek hareketlerinin verdigi acilardan uyuyamadigim da cok oluyordu
Aklima ilk gelen dizi izle kafani dagit baska seylere yogunlas

Benim oğlumda cok aşırı uyanıyor eşimde uyanıyor haliyle ama odalarda ayrı yatalım hiç aklımıza gelmedi ve bende ayrı yatmayı doğru bulmayanlardanim
Herkes doğru bulduğunu yapıyor zaten. Biz hamileliğin son 2 ayı ve doğumdan sonra dönem dönem ayri uyuduk ve uyuyoruz sorun yada soğukluk olmadı aramızda. Özellikle hamileliğin son zamanları ve çocuk uyanıyorsa iki tarafında uykusuz kalmasına rağmen ısrarla beraber uyumaya devam etmek bana mantıklı gelmiyor. Sizede benim düşüncem mantıksız gelebilir, herkes içinin rahat ettiği şekilde uyusun ☺

Bu ayrı yatma olayı ne kadar abartılıyormuş ya hayretler içinde okuyorum. Kim sokuyor insanların aklına hemen arada soğukluk olur diye? Tarikat gibiler yeminle :KK70:

Bebekten sonra eser miktarda olsa da konfor için insanın gözü koca görmez ki..

Arada bir buluşur hasret gider bitti gitti. Bir kaç defa ayrı yatıldı diye soğuyacaksa o evlilik olmamıştır zaten..

Ayrıca daha 29.haftadaymışsınız. Son haftalar sandım ilk başta. Zor bir hamilelik sanırım. O yüzden rahatınıza bakın. Gitsin yatsın koltukta..
karnım biraz erken büyüdü benim. şuanda da haftası aynı olanlardan bir tık öndeyim sanırım:KK43:
yürürken bile dizlerimin bağı çözülüyor. birde şu 2 haftadır pelvik ağrılarım başladı uyuyamiyorum da

Valla gönderin içerde yatsın bu son rahat uyuyacağınız günler bebekten sonra uykuyu çok arayacaksınız 😄 Oğlum 2 yaşına girecek eşim vardiyali çalışıyor sabah vardiyasında olduğu zaman 6:30da evden çıkma telaşında olduğu için ses yapıp bizi uyandırmasın diye bir hafta sabah vardiyasında salonda yatıyor. Hiçte soğukluk girmiyor. Sadece biraz rahata alışıyorum o akşama dönünce yatakta horlaması ve kıpırdanması bana batıyor o kadar 😄😄 ama olsun o kadar bizi uyandırmasından iyidir yani rahatımızdan dahamı önemli

Vallahi benim esimde pancar motoru gibi horlar ki şu an horlama sesi oturma odasına geliyor😆😆2 hamilelik geçirdim ikincisi coooooook zor geçti varislerden dolayı hiç yatak ayirmadik bizde...iki bebe var daha vik desin aliyirum hemen eşi. Uyanmasın diye çok erken kalkiuor...bu soğukluk olayına bende takigim galiba...ama ben horlamaya alıştım galiba horlamayinca adamı bı durtuyorum birşey mi var diye ...o yani basimda olsunda yeterli horlasin😆

Bu günleri saya saya arkanda birakacaksin
Benim karnim cok büyüktü yatamiyordum, oturamiyordum, yürüyemiyordum yani o sekilde günleri gecirdim
Huzursuz bacak sendromu oldum üzerine sabaha kadar hareket halindeyim uykuya gidemiyorum
Evet biliyorum cok sinir bozucu ama ne bileyim ben zaten kötü bir hamielleik gecirdim, laptop um yanimda kulakligimi alirdim dizi izlerdim, sex and the city tavsiyemdir iyi kafa dagitiyor
Bir sekilde gececek o günler, keske baska bir yolu olsa da desem
Yatak batiyor resmen batiyor, ki benim ikinci hamileligimde bebek hareketlerinin verdigi acilardan uyuyamadigim da cok oluyordu
Aklima ilk gelen dizi izle kafani dagit baska seylere yogunlas
ay yeminle senin yaşadıklarını şuan birebir yaşıyorum:KK43: karnım erken büyüdü ceremesini fazlasıyla cekiyorum uykum olduğu halde o yatak batmalarindan huzursuz olup uyuyamiyorum. müzik dinliyorum film izliyorum odaklanmamaya çalışıyorum ama soldan sağa dönüşler bile bir çile oluyor Benim için

Vallahi benim esimde pancar motoru gibi horlar ki şu an horlama sesi oturma odasına geliyor😆😆2 hamilelik geçirdim ikincisi coooooook zor geçti varislerden dolayı hiç yatak ayirmadik bizde...iki bebe var daha vik desin aliyirum hemen eşi. Uyanmasın diye çok erken kalkiuor...bu soğukluk olayına bende takigim galiba...ama ben horlamaya alıştım galiba horlamayinca adamı bı durtuyorum birşey mi var diye ...o yani basimda olsunda yeterli horlasin😆
hormalama sesine hiçbir zaman alışamayacağım sanırım bekarken de böyleydim. Babamlarla odamda bayağı mesafe olmasına rağmen horlama sesleri kulaklarımı tırmalardı. Şimdi bedensel rahatsızlık da var tuz biber oluyor bana

daha 29 haftaliksin nurcum her gun olmazsa bile gece dusunu al guzel bir sut iv yana sola dogru yat cidden ilk gebelik ilk dogum hep zordur ayirmaman daha iyi ama iste hamilekikte hepimizin basina gelen bise uykusuzluk
29 haftaligim ama karnım biraz büyük ve şuan pelvik ağrısı cekiyorum. karnim sağa da dönsem sola da dönsem batıyor ne yazık ki :KK43:

Siz eşinizi az çok tanıyorsunuzdur.
mesela ben 2017 ve 2018 tarihlerinde peş peşe yani doğum yaptım 🥴
Asla nefes alamıyordum eşim oturma odasına gitsin diye gözünün içine bakardım.
neyse, bu şekilde son aylar da eşim oturma odasında yattı.
Doğumdan sonra gece gündüz makine ile süt sağardım. 2 saat gece kalkmasam sütlerim yatağı baya ıslatırdı 🤦‍♀️
öyle böyle üst üste derken eşim ara ara gitti geldi gece yardım etmeyi çok isterdi.
aman çalışıyorsun yat uyu felan filan derken,,
Çocuklar kendi odalarında,bende eşime kavuştum 🤣

(çocukları odalarına eşim alıştırdı. Ayrı yatmaktan isyan bayrağını çekecekti yoksa)
Demem o ki, eşiniz ayrı yatmayı sevmeyen biriyse,bu duruma alışmaz.

X