- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- Konu Sahibi CiNNET NUR
3 4 tane yastıkla yatıyorum birde hepsi de hamilelik için tasarlanmış olanindan. yatağım da aşırı rahat ama sıkıntı bende sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 4 tane yastıkla yatıyorum birde hepsi de hamilelik için tasarlanmış olanindan. yatağım da aşırı rahat ama sıkıntı bende sanırım
Ama çocuk çok uyaniyorsa ne olacak? Benim oğlum bazen 20 kere uyanıyor bir gecede. Eşimle beraber uyusak, sabah işe gidiyor o halde, oğlum her uyandığında oda uyanıyor çünkü.Biraz eşe bağlı ama ne din alimleri ne de psikoloji uzmanları önermiyor ayrılmayın diyor.
ya bu rahatlığa alışır diye de tedirgin oluyorum. çünkü eşim biraz rahatına düşkün insandır. hemen salıverir kendini.İki hamileliğim son 2 ayında eşimi ssalona gönderdim benim yavrularım sağolsunlar gece 20 defa uyandıkları için dogumlarımdan sonra da arar ayrı yattık eşimle. Hala öyle bakıyorum ki oğlum yarım saatte uyandığı mükemmel performanslı gününde, alıp başımı salona gidiyorum
Hicbir açından sorun yaşamadık öyle diyeyim ☺
Hiç bişey olmaz merak etmeyin. Yada şöyle yapın salonunuzda karşılıklı yatın ama aynı odada yatın.ya girmezsek
eşim çalışıyor ama gece hayatı genelde.Eşiniz çalışmıyor mu? Sizin yüzünüzden o da uyuyamıyor demek ki. Bu şekilde birbirinizi rahatsız edince aranız daha mı iyi oluyor? Bence bir süre ayırın ve uyumaya çalışın. Bebek doğunca da lohusalık dönemi ayrı kalınabiliyor. En azından biraz daha dinç olursunuz belki. 2 ay boyunca düzensiz uyku sinir, stres yapar insanda.
Lohusa sonrası bebekle aynı yatakta uyumayı saçma buluyorum sadece. Beşik al ya da yan odaya al bebeği. Yeğenim 3 yaşında onunla uyuyor kuzenim. Bana doğru gelmiyor. Evlilikleri de berbat. Her gün daha kötü oluyorlar. Tatile bile ayrı ayrı gidiyorlar artık. Yapanlar varsa diye yazdım ki bıraksınlar..
hah bende öyle düşünüyorum işteBiraz eşe bağlı ama ne din alimleri ne de psikoloji uzmanları önermiyor ayrılmayın diyor.
Benim eşim de akrep ve bende akrebimYok canım ben akrep burcu kocayla mücadele derneği kuracağım az kaldı
1 hafta denemeyi düşünüyorum aslında. Teşekkür ederimHiç bişey olmaz merak etmeyin. Yada şöyle yapın salonunuzda karşılıklı yatın ama aynı odada yatın.
Hamileyken yatak haricinde yatmak rahatsız eder sizi. Bence eşiniz anlayışlı biri sizde rahat olun.
Sürekli ayrı kalmak soğukluk yapar iki aydan birşey olmaz.
eşim çalışıyor ama gece hayatı genelde.
biraz da rahatlığa alışmasın diye ayırmak istemiyorum çünkü rahatına düşkün insandır.
bebekle aynı yatakta uyumam ama mecburen aynı odada bulunması lazım diğer türlü alanlarım kısıtlı maalesef.
halden anlayan biri o konuda hakkını yiyemem asla. üzülüyor benim uykusuz kalmama.Şu an 14 haftalığım. İkimiz için de eziyet gerçekten, ben rahat dönemiyorum, yatarken bile mide bulantısı olunca o da uykusunu rahat alamıyor.
Malum durum belli, eşin zaten halden anlayan biri ise aranıza soğukluk girmez merak etme.
Denemekten zarar gelmez hem bebişinize de yazık siz rahat olmayınca oda olmaz1 hafta denemeyi düşünüyorum aslında. Teşekkür ederim
hastalıktan aşırı etkilenen bir insan eşim. bundan 1 hafta önce salya sümük gripken eşimin bu hassasiyetine rağmen ayirmadim yatağı yok öyle bir dünyaBenimki üç gündür grip. Bana geçmesin diye mecbur salonda yatıyor. Ben çok rahatsizim bu durumdan ama ya. İlla yanımda olacak. Bekar gibi hissediyorum kendimi üç gündür. Sabah giyinmeye odaya gelince seviniyorum falan. Var bende de bir manyaklik o belli de bilmiyorum, ayırma bence. Benimki de horluyor ama babam fena horlardi, diğer odadan duyardım o yüzden dokunmuyor bana. Üstüm açılınca örtüyor falan, güzel işte ne bilem
Ben olsam neyse de o hasta olunca bana geçer diye korktuk ikimiz de iştehastalıktan aşırı etkilenen bir insan eşim. bundan 1 hafta önce salya sümük gripken eşimin bu hassasiyetine rağmen ayirmadim yatağı yok öyle bir dünya
bende eşim de uykuya düşkünüz.Uykuya ben de düşkünüm yani hayat kalitemi mahvediyor düzgün uyumamak. Endişeniz varsa bilemiyorum yine de. Evet aynı odada beşikte tutmak daha mantıklı. Yatağa alıp kocasını gönderenler var. O çocuk 2 senede anca kesiliyor memeden nereye kadar ayrı kalacaksın ki. Soğur yani adam.
Hamileliğin ilerleyen zamanlarında ne olur bilmiyorum ama ben çok seviyorum onunla yatmayı haha yani hassasım senin gibi bu konuda. 2-3 ay ayrı yatmak istemezdim sanki ya neyse büyük konuşmayayım. Ama bazen benim uykum geliyor “ben uyumaya gidiyorum geldiğinde bana sarıl tamam mı” diyorum eşime yok ben ayrı ı ıh.buralarda çok konu okudum eşimle yatak ayirdigimizdan beri doğru düzgün iletişimimiz yok.araya soğuk girdi bilmem ne gibilerinden. ayyy şu devhormonlu halimle asla öyle bir şeyi kaldıramam
bende eşim de uykuya düşkünüz.
ama söyle bir şey de var salona geçtiğimde de rahat uyuyamiyorum işte...
Maalesef benim kızımda alerjiliydi ve eşimle hep tartisiyorduk. 6 ay olmadan kızımi ayırdım istemeye istemeye. Çok fenaysa gece yanında yatıyordum bir ona bir eşime mekik dokumustumAma çocuk çok uyaniyorsa ne olacak? Benim oğlum bazen 20 kere uyanıyor bir gecede. Eşimle beraber uyusak, sabah işe gidiyor o halde, oğlum her uyandığında oda uyanıyor çünkü.
Cinnet ayrilsanda emin ol yine kaliteli uyuyamayacaksin zor aylardasin artık hormonlar seni anneliğe iyice geçiriyor. Uykusuzluğa alış diyehah bende öyle düşünüyorum işte
aha benndensin cakHamileliğin ilerleyen zamanlarında ne olur bilmiyorum ama ben çok seviyorum onunla yatmayı haha yani hassasım senin gibi bu konuda. 2-3 ay ayrı yatmak istemezdim sanki ya neyse büyük konuşmayayım. Ama bazen benim uykum geliyor “ben uyumaya gidiyorum geldiğinde bana sarıl tamam mı” diyorum eşime yok ben ayrı ı ıh.