BAŞLIKSIZ...

Eklentiler

• F1D16D92-B9C9-406C-8357-1D0186AC750D.png
    F1D16D92-B9C9-406C-8357-1D0186AC750D.png
    487,6 KB · Görüntüleme: 45
Biraz eşe bağlı ama ne din alimleri ne de psikoloji uzmanları önermiyor ayrılmayın diyor.
Ama çocuk çok uyaniyorsa ne olacak? Benim oğlum bazen 20 kere uyanıyor bir gecede. Eşimle beraber uyusak, sabah işe gidiyor o halde, oğlum her uyandığında oda uyanıyor çünkü.

İki hamileliğim son 2 ayında eşimi ssalona gönderdim 😅 benim yavrularım sağolsunlar gece 20 defa uyandıkları için dogumlarımdan sonra da arar ayrı yattık eşimle. Hala öyle bakıyorum ki oğlum yarım saatte uyandığı mükemmel performanslı gününde, alıp başımı salona gidiyorum 😅

Hicbir açından sorun yaşamadık öyle diyeyim ☺
ya bu rahatlığa alışır diye de tedirgin oluyorum. çünkü eşim biraz rahatına düşkün insandır. hemen salıverir kendini.
benden yüz bulamadığı için gitme cesaretinde bulunamıyor :KK70:

Eşiniz çalışmıyor mu? Sizin yüzünüzden o da uyuyamıyor demek ki. Bu şekilde birbirinizi rahatsız edince aranız daha mı iyi oluyor? Bence bir süre ayırın ve uyumaya çalışın. Bebek doğunca da lohusalık dönemi ayrı kalınabiliyor. En azından biraz daha dinç olursunuz belki. 2 ay boyunca düzensiz uyku sinir, stres yapar insanda.

Lohusa sonrası bebekle aynı yatakta uyumayı saçma buluyorum sadece. Beşik al ya da yan odaya al bebeği. Yeğenim 3 yaşında onunla uyuyor kuzenim. Bana doğru gelmiyor. Evlilikleri de berbat. Her gün daha kötü oluyorlar. Tatile bile ayrı ayrı gidiyorlar artık. Yapanlar varsa diye yazdım ki bıraksınlar..
eşim çalışıyor ama gece hayatı genelde.
biraz da rahatlığa alışmasın diye ayırmak istemiyorum çünkü rahatına düşkün insandır.

bebekle aynı yatakta uyumam ama mecburen aynı odada bulunması lazım diğer türlü alanlarım kısıtlı maalesef. :KK43:

Benimki üç gündür grip. Bana geçmesin diye mecbur salonda yatıyor. Ben çok rahatsizim bu durumdan ama ya. İlla yanımda olacak. Bekar gibi hissediyorum kendimi üç gündür. Sabah giyinmeye odaya gelince seviniyorum falan. Var bende de bir manyaklik o belli de bilmiyorum, ayırma bence. Benimki de horluyor ama babam fena horlardi, diğer odadan duyardım 😂 o yüzden dokunmuyor bana. Üstüm açılınca örtüyor falan, güzel işte ne bilem 😁

Hiç bişey olmaz merak etmeyin. Yada şöyle yapın salonunuzda karşılıklı yatın ama aynı odada yatın.
Hamileyken yatak haricinde yatmak rahatsız eder sizi. Bence eşiniz anlayışlı biri sizde rahat olun.
Sürekli ayrı kalmak soğukluk yapar iki aydan birşey olmaz.
1 hafta denemeyi düşünüyorum aslında. Teşekkür ederim 🌼🤗

eşim çalışıyor ama gece hayatı genelde.
biraz da rahatlığa alışmasın diye ayırmak istemiyorum çünkü rahatına düşkün insandır.

bebekle aynı yatakta uyumam ama mecburen aynı odada bulunması lazım diğer türlü alanlarım kısıtlı maalesef. :KK43:

Uykuya ben de düşkünüm yani hayat kalitemi mahvediyor düzgün uyumamak. Endişeniz varsa bilemiyorum yine de. Evet aynı odada beşikte tutmak daha mantıklı. Yatağa alıp kocasını gönderenler var. O çocuk 2 senede anca kesiliyor memeden nereye kadar ayrı kalacaksın ki. Soğur yani adam.

Şu an 14 haftalığım. İkimiz için de eziyet gerçekten, ben rahat dönemiyorum, yatarken bile mide bulantısı olunca o da uykusunu rahat alamıyor.
Malum durum belli, eşin zaten halden anlayan biri ise aranıza soğukluk girmez merak etme.
halden anlayan biri o konuda hakkını yiyemem asla. üzülüyor benim uykusuz kalmama.
ama kendisi de aşırı rahatına düşkün işte ipin ucunu bırakırsam hep rahatlık ister :p

Benimki üç gündür grip. Bana geçmesin diye mecbur salonda yatıyor. Ben çok rahatsizim bu durumdan ama ya. İlla yanımda olacak. Bekar gibi hissediyorum kendimi üç gündür. Sabah giyinmeye odaya gelince seviniyorum falan. Var bende de bir manyaklik o belli de bilmiyorum, ayırma bence. Benimki de horluyor ama babam fena horlardi, diğer odadan duyardım 😂 o yüzden dokunmuyor bana. Üstüm açılınca örtüyor falan, güzel işte ne bilem 😁
hastalıktan aşırı etkilenen bir insan eşim. bundan 1 hafta önce salya sümük gripken eşimin bu hassasiyetine rağmen ayirmadim yatağı yok öyle bir dünya:p

• Beğen
Reactions: Kuf
hastalıktan aşırı etkilenen bir insan eşim. bundan 1 hafta önce salya sümük gripken eşimin bu hassasiyetine rağmen ayirmadim yatağı yok öyle bir dünya:p
Ben olsam neyse de o hasta olunca bana geçer diye korktuk ikimiz de işte 👀

Uykuya ben de düşkünüm yani hayat kalitemi mahvediyor düzgün uyumamak. Endişeniz varsa bilemiyorum yine de. Evet aynı odada beşikte tutmak daha mantıklı. Yatağa alıp kocasını gönderenler var. O çocuk 2 senede anca kesiliyor memeden nereye kadar ayrı kalacaksın ki. Soğur yani adam.
bende eşim de uykuya düşkünüz.
ama söyle bir şey de var salona geçtiğimde de rahat uyuyamiyorum işte...

buralarda çok konu okudum eşimle yatak ayirdigimizdan beri doğru düzgün iletişimimiz yok.araya soğuk girdi bilmem ne gibilerinden. ayyy şu devhormonlu halimle asla öyle bir şeyi kaldıramam
Hamileliğin ilerleyen zamanlarında ne olur bilmiyorum ama ben çok seviyorum onunla yatmayı haha yani hassasım senin gibi bu konuda. 2-3 ay ayrı yatmak istemezdim sanki ya 😁 neyse büyük konuşmayayım. Ama bazen benim uykum geliyor “ben uyumaya gidiyorum geldiğinde bana sarıl tamam mı” diyorum eşime 😁 yok ben ayrı ı ıh.

Ama çocuk çok uyaniyorsa ne olacak? Benim oğlum bazen 20 kere uyanıyor bir gecede. Eşimle beraber uyusak, sabah işe gidiyor o halde, oğlum her uyandığında oda uyanıyor çünkü.
Maalesef benim kızımda alerjiliydi ve eşimle hep tartisiyorduk. 6 ay olmadan kızımi ayırdım istemeye istemeye. Çok fenaysa gece yanında yatıyordum bir ona bir eşime mekik dokumustum🤦

Hamileliğin ilerleyen zamanlarında ne olur bilmiyorum ama ben çok seviyorum onunla yatmayı haha yani hassasım senin gibi bu konuda. 2-3 ay ayrı yatmak istemezdim sanki ya 😁 neyse büyük konuşmayayım. Ama bazen benim uykum geliyor “ben uyumaya gidiyorum geldiğinde bana sarıl tamam mı” diyorum eşime 😁 yok ben ayrı ı ıh.
aha benndensin cak :KK5:

X