BAŞLIKSIZ...

Gun icindeki iletisim onemli.
Esin aksam eve gelince sarilip uzaniyorsaniz, bol bol kucaklasip, sariliyorsaniz, birlikte guzel vakit geciriyorsaniz yatak ayirmakla araya sogukluk girmez bence.

Bazen ben, bazen esim salonda uyudugumuz oluyor zaman zaman. Henuz buz kesmedik birbirimize karsi 😁

Ama surekli birbirini yiyen bir ciftseniz yatak ayirinca araya sogukluk girebilir..
gün içerisindeki iletisimde falan sıkıntı yokta böyle de her fırsatta hep rahat olmak isteyecek ama.
bebek biraz ağlasa aman rahatsız oluyor bende uyuyamiyorum diyip kaçacak. Alışsın da istemiyorum açıkçası

Yaaa yörüü len cinnet kım tutar seni :KK70: kız doguma kadar dınlen barı. Ne guzel adam ınsancıl bı teklıfte bulunmus bence parlama. Ne guzel 2ay uyu sonra cok arayacaksın bu gunlerını:KK8: merak etme sende bu lıbıdo oldukca araya tüy bile giremez aşkilettam:KK66::KK8::KK53:

hamile-yastigi-5-bolge-destekli-hamile-emzirme-yastigi-7-renk__1356391920440460.jpg

ben de bunlari kullandım aşırı rahatlar cok iyi geliyor tavsiye ederim
ben hamikeyken ayırmadim ama cocuklardan sonra mecbur ayrıldı 3 yıl olacak ayrı yatalı cok şükür bir sıkıntımız yok ama eşimle yatmayı özledim : (

ya eşim rahatına düşkün bir insan böyle bir alışsa o bebeğin aglakli zamanlarında siz rahat olun bilmem ne diye beni yapayalnız bırakırsa ?
Bebeğin ağlaklı zamanlarında eğer mama kullanmıyorsa sadece anne sütü ise gece uyandıkça sen ilgileniceksin zaten aynı odadada olsan eşin uyumaya devam edecek. İnan sen uyumayıp bebek emzirirken ya da pış pışlarken onun horlaması daha da zoruna gidecek görmesem daha iyi diyeceksin 😄 Ama mama alırsa sırayla bakabilirsiniz.

Yaaa yörüü len cinnet kım tutar seni :KK70: kız doguma kadar dınlen barı. Ne guzel adam ınsancıl bı teklıfte bulunmus bence parlama. Ne guzel 2ay uyu sonra cok arayacaksın bu gunlerını:KK8: merak etme sende bu lıbıdo oldukca araya tüy bile giremez aşkilettam:KK66::KK8::KK53:
ben libidomu kaybetmem ama ayrıyken ya eşim kaybederse diye tırsarım lovem anlarsın ya :KK8:

Eki Görüntüle 2570104

ben de bunlari kullandım aşırı rahatlar cok iyi geliyor tavsiye ederim
ben hamikeyken ayırmadim ama cocuklardan sonra mecbur ayrıldı 3 yıl olacak ayrı yatalı cok şükür bir sıkıntımız yok ama eşimle yatmayı özledim : (
3 yıl ayrı yatmak neden ya ? Koymasanız şu kadar mesafe araya aooov ben dayanamam duvarı düzlerim vallahi

Bebeğin ağlaklı zamanlarında eğer mama kullanmıyorsa sadece anne sütü ise gece uyandıkça sen ilgileniceksin zaten aynı odadada olsan eşin uyumaya devam edecek. İnan sen uyumayıp bebek emzirirken ya da pış pışlarken onun horlaması daha da zoruna gidecek görmesem daha iyi diyeceksin 😄 Ama mama alırsa sırayla bakabilirsiniz.
emzirirken bile onu da uyandırıp baktiracak bir şey bulurum ben :) yok öyle bir dünya

3 yıl ayrı yatmak neden ya ? Koymasanız şu kadar mesafe araya aooov ben dayanamam duvarı düzlerim vallahi
walla bende istemiyorum hemde hic.. ama ccocuklar malum oglan sikintiliydi kucukken gece cok bagiriyirdu digerlerini uyandirmasin die yataktan firlayip kalkiyordum ve hepsi bir odada yatıyordu biri aglamasa digeri agliyordu bebek telsizi koydum ama yataktan 1 saate max 2 saate bir yat kalk yaptigim icin başım ağrıyordu artik bende yanlarinda yatiyordum benimki extrem bir durum oldugu icin mecburdum yani şimdi mesela uyanmalari azaldi ama gece beni goremeyince anne die oda oda dolasip yanima geliyorlar denedim yine yatak odasinda esimle yatmayi bu sefer 1i 2si bazen ucu yanimiza gelip yatmaya başlıyorlar bir yatakta 6 kisi dusunsene :) sığmıyoruz arti düşüyorlar yani tamamen bizim aileye has bir durum tasvip etmiyorum ama baska caremiz yok.. Allahtan eşim anlayisli ayri yatmak hic bir sekilde zarar vermiyor birlikte uyumayi ozlemek disinda .. ben yillardir iki buklum yatiyorum cocuklarin yaninda bel falan kalmadi zaten bende ... simdi onlarin yaninda yattığımda dahi biri sagimda biri solumda ikisi karşımda yatiyor mesela yetmio karsidakine gece gelip uzerimde yatiyorr ahahahah

ben libidomu kaybetmem ama ayrıyken ya eşim kaybederse diye tırsarım lovem anlarsın ya :KK8:
Adamları1000gün bi odada tek bıraksalar yıne de düşmeyesi varsa düşmez gülüm. Nasıl ki 7/24dipdibe yatan ama libido taban olan çiftler var, bu da çok önemli değil yani :KK8: kaldı ki senin çoook özel bir durumun var yani keyfi değil:KK36::anneadayı::anne:

X