Uyku konusunda seni en iyi ben anlarım o zaman:))) doğumdan sonra yüz üstü yatmaya başlayınca dünya varmış demiştim:)))
Eşini en iyi sen tanırsın tabii ama ayrı yatmak soğutmaz, ayrı yattı diye soğuduğunu iddia eden adam varsa da soğuyası varmış kadını suçlamak için bahane ediyor derim zira sevgiyi bir kenara bıraksam güçlü bir iletişimi olan eşler sırf ayrı yatıyor diye soğumaz ama şunu tavsiye ederim doğum sonrası hem babalık öğrenmeleri hem de kendilerini dışlanmış hissetmemeleri için, erkekleri mutlaka bebek bakımına dahil edin.
Soğuma neden oluyor dersen veya bir süre sonra iletişimin kopması, erkeğin ilgisizleşmesi, heh işte doğum sonrası kadının ben anneyim bebeğimle ben ilgilenirim, koynumda da uyur, sende köşede dur çıtını çıkarma, doğru tut incitme, aman yok yok sen en iyisi bebeğime dokunma demeyle oluyor.
Verin kucağına gazda çıkarsın, haftasonları pışpışlayıp uyutsun da, erkektir beceremez demeyin valla süper bebek bakıcılığı yapıyorlar, arada verin kucaklarına dışarı çıkarsınlar.