BAŞLIKSIZ...

ay yeminle senin yaşadıklarını şuan birebir yaşıyorum:KK43: karnım erken büyüdü ceremesini fazlasıyla cekiyorum uykum olduğu halde o yatak batmalarindan huzursuz olup uyuyamiyorum. müzik dinliyorum film izliyorum odaklanmamaya çalışıyorum ama soldan sağa dönüşler bile bir çile oluyor Benim için

Yalniz degilsin diyebiliyorum sadece, bugünler de gececek
Kac ayin kaldi?

son halini hiç bilmiyorum vallahi:) ama iri olsa basta belli ederdi sanırım. ben zayıftım bir anda kilo falan aldım karnım falan büyüdü belki de ondandır
doktora falan sor belki suyun falan fazladi aama dedigim gibi karnin yirtiliyor genisliyon ondan buda baski yapiyor nefes alamiyon dogum yapinca insan oh be dunya vrmis diyor nefes aldigi icin. son haftalarda karnin duserse rahat nefes alirsin

Hepinize iyi akşamlar diliyorum arkadaşlar.
ya Allah bismillah deyip konuma mı desem sorunuma mı hemen giriş yapıyorum.

Artık yavaştan ağırlaşmaya başladım nasıl bir ağırlık hemde yürüyen silindir mübarek. Bu ağırlık yaşam alanımın her yerinde beni engelliyor. Özellikle yatakta.
Bir zamanlar sağdan sola dönerken karnımla inşallah eşimi aşağı ittiririm diyordum. Öyle oluyor sanırım ama hiç hoş değil.

Sabahtan başlıyorum yatana kadar aynı babaannem gibi eşime boyuna söyleniyorum. Ay aman bacaklarım ağrıyor yürüyemiyorum özellikle yatakta sağa dönemiyorum pelviklerim sızlıyor, sola dönemiyorum kolum felc oldu, sırt üstü yatamıyorum kaburgalarım sökülecek gibi..

Gerçekten bu saydıklarımın yüzünden sabahı sabah ediyorum oda yetmiyormuş gibi eşim pancar motoru çalışır gibi horluyor özellikle benim hamileliğimden sonra bu durumu çığrından çıktı. Öyle de derin horluyor ki ağzının açık kalan kısmına çorap tıktığımı bilirim.🤦‍♀️

Yataktan ayrılmak hic huyum degilken 2 günden 1 yastık yorgan alıp salona geçiyorum belki uyurum diye ama yok olmuyor. Yatak ayırma konusunda takıntılı olduğumu bildiği için eşim sesini pek çıkaramasa da gecen dediki
"hayatım evin içerisinde göçebe hayati yaşıyorsun bence buna gerek yok bu yatak sana ait sen rahat uyu ben içeride uyurum. Doğuma kadar idare edelim birbirimizi", dedi. Ben tabi parlaaadım. " ben çıkarım bu yataktan ama sen çıkamazsın tabiii rahatlık işine geliyor değil mi zaten sende dünden razısın yatak ayırmaya" gibilerinden.

Şimdi diyeceksiniz amma abarttın noluyor yatak ayırınca bilmem ne.
Arkadaşlar ben bu ayrı yatılınca araya soğukluk girer durumuna aşırı takıntılıyım ve inanıyorum da.
Ama gel gelelim ne ben ne de o rahat edemiyoruz beraberken. Azıcık horlamaya başlasa tekmeyi basıyorum dizine sürekli uykusu bölünüyor.
Ben desen zaten os.rktan nem kapıyorum. Çıt sesinde uykum bölünüyor. :KK43:

Sizce ayrı mı yatmalıyız gerçekten? Yada var mı bir öneriniz?

Ayrı yatmayı boşuna takıntı yapmışsınız. Ben de yattım çok, hala da yatarim, ne değişti, hiçbir sey. Dün show haberde İngiltere'de yapılan bir araştırma sonucunda ayri yatan çiftlerin beraber yatan çiftlere nazaran daha mutlu bir evlilik sürdükleri çıkmış ortaya. Düşünün, sizin gibi zaruretten değil tamamen ayrı yataklarda yatmaktan bahsediyorum .

Siz eşinizi az çok tanıyorsunuzdur.
mesela ben 2017 ve 2018 tarihlerinde peş peşe yani doğum yaptım 🥴
Asla nefes alamıyordum eşim oturma odasına gitsin diye gözünün içine bakardım.
neyse, bu şekilde son aylar da eşim oturma odasında yattı.
Doğumdan sonra gece gündüz makine ile süt sağardım. 2 saat gece kalkmasam sütlerim yatağı baya ıslatırdı 🤦‍♀️
öyle böyle üst üste derken eşim ara ara gitti geldi gece yardım etmeyi çok isterdi.
aman çalışıyorsun yat uyu felan filan derken,,
Çocuklar kendi odalarında,bende eşime kavuştum 🤣

(çocukları odalarına eşim alıştırdı. Ayrı yatmaktan isyan bayrağını çekecekti yoksa)
Demem o ki, eşiniz ayrı yatmayı sevmeyen biriyse,bu duruma alışmaz.
evlendik evleneli neredeyse hiç yatak ayirmadik diyebilirim. bi şu son 2 haftadır ben ayrılıyorum.
Yatak ayırmayı sevmeyen biri mi bilemem ama rahatına düşkün onu biliyorum...

düz hesap 2 diyelim canım

Ay hizli gecer insallah ya sen bol bol film dizi izle bikana kadar, cocuk dogmadan önce yapmak istedikleri listeye yazip yapmaya calis belki motive eder seni, zaman hizli gecer
böyle böyle bitireceksin günlerini
Ki benim karnimi görseydin sükür namazi kilardin gidip öyle diyeyim sana, pozitif düsünmeye calis
amaan beteri beteri var, cok sükür geciyor bu günler
ben cok defa aglayip caresizlik icinde yastik yorgan parcalamaya claistigimi bilirim, ama geciyor yani üzerinden seneler gecti benim coktan

Ayrı yatmayı boşuna takıntı yapmışsınız. Ben de yattım çok, hala da yatarim, ne değişti, hiçbir sey. Dün show haberde İngiltere'de yapılan bir araştırma sonucunda ayri yatan çiftlerin beraber yatan çiftlere nazaran daha mutlu bir evlilik sürdükleri çıkmış ortaya. Düşünün, sizin gibi zaruretten değil tamamen ayrı yataklarda yatmaktan bahsediyorum .
haklisin ama bir de şu yönü var o yataktan ayrılsa da ayrılmasa da ben zaten rahat bir uyku çekemiyorum. karnimdan dolayı baskılardan ağrılardan dolayı...
tam derin uyku çektiğimi bilmiyorum özellikle şu son 2 hafta hani yatak ayırmanın ne kadar getirisi olur onu da bilmiyorum şuan da

Ay hizli gecer insallah ya sen bol bol film dizi izle bikana kadar, cocuk dogmadan önce yapmak istedikleri listeye yazip yapmaya calis belki motive eder seni, zaman hizli gecer
böyle böyle bitireceksin günlerini
Ki benim karnimi görseydin sükür namazi kilardin gidip öyle diyeyim sana, pozitif düsünmeye calis
amaan beteri beteri var, cok sükür geciyor bu günler
ben cok defa aglayip caresizlik icinde yastik yorgan parcalamaya claistigimi bilirim, ama geciyor yani üzerinden seneler gecti benim coktan
sanırım bir kaç gündür bende yatak yorgan parçalama evrelerine geldim.
inşallah geçsin son aylar çok çekersin derlerdi de inanmazdım ya..

haklisin ama bir de şu yönü var o yataktan ayrılsa da ayrılmasa da ben zaten rahat bir uyku çekemiyorum. karnimdan dolayı baskılardan ağrılardan dolayı...
tam derin uyku çektiğimi bilmiyorum özellikle şu son 2 hafta hani yatak ayırmanın ne kadar getirisi olur onu da bilmiyorum şuan da

Uyuyamasanizda rahat rahat donebilirsiniz, eşinizi uyandirma, rahatsız etme derdi olmadan. Bence bu bile bir artı. :)

evlendik evleneli neredeyse hiç yatak ayirmadik diyebilirim. bi şu son 2 haftadır ben ayrılıyorum.
Yatak ayırmayı sevmeyen biri mi bilemem ama rahatına düşkün onu biliyorum...
Benimki de rahatına çok düşkün.
bende kesinlikle öyleyim hemde çok.
ama işte bu bir süreç.
yani bu kadar dizginleri elinizde tutacağım diye kendinizi rahatsız ediyorsunuz.

bırakın eşiniz koltukta yatsın.
zaten bişey kalmamış en fazla 4-5hafta sonra zaten siz hiç uyuyamayacaksınız. Hele bide doğduktan sonra 🤦‍♀️
diğer tecrübeli arkadaşlar ne der bilmem ama,
Nasıl rahat edeceksiniz öyle yapın.
gerisini boşverin.
soğukluk bilmem ne bakmayın siz bunun yalnız sebebi yatak ayırmak olamaz.

kaynım eşi olmadan il dışına çıkmaz.
asla gece mutlaka evine gider eşiyle uyur.
yatak asla ayırmamış biri.
eşi olmadan nefes alamayan bir insan.
tabi kadının kaç boynuzu var kaynım bile sayamaz bence.

ya sen çok sansliysan bibiko hanfendi:p zayıflamışsın sarı marı bir bomba olmuşsun kocan soğur mu hiç senden
Bide sebebim 2 senedir üşümek ondan önce bibim (kedim) benle yatardı yatak odasında üşür diye onunla salonda yatardım benim kocam soğumazsa kimse soğumaz dediğim gibi ben zaten inanmam öyle şeylere ne oluyor yanında yatınca ben benim olduğumi farketmiyor bile osura osura uyuyor :KK53:

bende öyle biliyorum ve eşimin rahatlığa düşkünlüğünden bizde öyle oluruz diye tırsıyorum zaten :rolleyes:
Yani es olarak cok cok destege ihtiyac duyayacksin smdi bile bukadar seni dusunduren bi durum lohusalikta berbat berbatovv bir hale gelir hemde alisilmasin bence ayirmayin yataklari bana dogru gelmiyor sahsi fikrimdjr cnm

Bende şuan 30 haftalık hamileyim ve hiç yatak ayırırsak soğukluk girer mi diye düşünmedim. Çünkü benimde eşim aşırı horlar ve birazda kilolu olduğu için o sağından soluna dönerken bile bende uyanırım, normalde bunlara zor katlanırken hamilelikte ekstra kendi ağırlığımdan da kaynaklı hiç uyuyamaz oldum. Yani ben yatağı ayırırsam değil ayırmazsam soğukluk girer bence aramıza 😂 uyuyamayınca hiç sevimli biri olmuyorum 😁

Benimki de rahatına çok düşkün.
bende kesinlikle öyleyim hemde çok.
ama işte bu bir süreç.
yani bu kadar dizginleri elinizde tutacağım diye kendinizi rahatsız ediyorsunuz.

bırakın eşiniz koltukta yatsın.
zaten bişey kalmamış en fazla 4-5hafta sonra zaten siz hiç uyuyamayacaksınız. Hele bide doğduktan sonra 🤦‍♀️
diğer tecrübeli arkadaşlar ne der bilmem ama,
Nasıl rahat edeceksiniz öyle yapın.
gerisini boşverin.
soğukluk bilmem ne bakmayın siz bunun yalnız sebebi yatak ayırmak olamaz.

kaynım eşi olmadan il dışına çıkmaz.
asla gece mutlaka evine gider eşiyle uyur.
yatak asla ayırmamış biri.
eşi olmadan nefes alamayan bir insan.
tabi kadının kaç boynuzu var kaynım bile sayamaz bence.
yani soğuyan insan her türlü soğur yapacak insan her türlü yapar diyorsunuz. son örnek beni derinden sarstı aoooooovvvvvv gözlerimden ateş fırladı şuanda :rolleyes:

Toto kadar yatakta iki kız artı beşikte bir cadiyla yatmaktayim şu an😁Kocan nirde derseniz ,el birliğiyle salona attik çünkü grip bize geçmesin diye karantina altındayız 🤣 Üç gebelik yaşadım , üçünüde ayrı ayrı ikişer yıldan emzir Çoğu zaman ayrida yattık,birliktede.Kizlar biz annemizle yatacaz deyince söylene söylene gider eşim😁Bende hadi naş naş derim.Huc soğukluk falanda yok korkma ,birşey olmaz.Kendini unutturma🤪

Bide sebebim 2 senedir üşümek ondan önce bibim (kedim) benle yatardı yatak odasında üşür diye onunla salonda yatardım benim kocam soğumazsa kimse soğumaz dediğim gibi ben zaten inanmam öyle şeylere ne oluyor yanında yatınca ben benim olduğumi farketmiyor bile osura osura uyuyor :KK53:
evliliğin kaçıncı evresi ora ya biz daha pıtırcığız :p uykuda bile osuruk kontrol ediyoruz

buralarda çok konu okudum eşimle yatak ayirdigimizdan beri doğru düzgün iletişimimiz yok.araya soğuk girdi bilmem ne gibilerinden. ayyy şu devhormonlu halimle asla öyle bir şeyi kaldıramam
Son aylar o koca karınla nasıl yatacağını bilememek çok kötü Cinnet, sağa-sola dönüp yatamam, sırt üstü asla yatamam, yüz üstü uyuyanlardanım, gebeliğin son ayları perişan olmuştum, yatağın ortasına yuvarlak açıp yüz üstü yatmayı bile düşünmüştüm, Allah yardım etsin, bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin:dua:

Lakin yatak ayırınca eşin soğumasına inanmıyorum, hamilelikte değil ama doğum sonrası 5-6 ay ayrı yattık, daha doğrusu benim bücür gece hiç uyumadığından ben otomatikman uyku, yatak, eşle uyumayı unuttum, sonrasında da ara ara kız ateşlendi benimle, gece uyuyamadı benimle, e tabii eşimde mecburen başka yerde uyumak zorunda kaldı, soğuma da olmadı, iletişim sorunu da, bir ilişkinin biteceği eşlerin soğuyacağı varsa aynı yatakta birbirine yapışarak uyu yine soğursun.

İlla eşim yanımda yatsın diyorsan al kulak tıkacı :))) bir de artık hamileler için uyku destek yastığı var, onlardan alırsın daha rahat uyursun.

Bende şuan 30 haftalık hamileyim ve hiç yatak ayırırsak soğukluk girer mi diye düşünmedim. Çünkü benimde eşim aşırı horlar ve birazda kilolu olduğu için o sağından soluna dönerken bile bende uyanırım, normalde bunlara zor katlanırken hamilelikte ekstra kendi ağırlığımdan da kaynaklı hiç uyuyamaz oldum. Yani ben yatağı ayırırsam değil ayırmazsam soğukluk girer bence aramıza 😂 uyuyamayınca hiç sevimli biri olmuyorum 😁
ay anammm yorum yazanlar ikiye bölündü. benim kafam da ikiye bölündü iyice kararsizlastim. ama hazır olduğumda denemeyi düşünmüyor da değilim bilemedim yauuuv

Toto kadar yatakta iki kız artı beşikte bir cadiyla yatmaktayim şu an😁Kocan nirde derseniz ,el birliğiyle salona attik çünkü grip bize geçmesin diye karantina altındayız 🤣 Üç gebelik yaşadım , üçünüde ayrı ayrı ikişer yıldan emzir Çoğu zaman ayrida yattık,birliktede.Kizlar biz annemizle yatacaz deyince söylene söylene gider eşim😁Bende hadi naş naş derim.Huc soğukluk falanda yok korkma ,birşey olmaz.Kendini unutturma🤪
aslında tırstığım konu 2 ay ayrı yatacağız okey 40 günde lohusalık ellesme okşasma yok bebek vızıltısı zırıltısı desen ayrı olacak bunlar üst üste gelince birbirimize vakit ayırmayı unutmak istememek. çünkü nasıl alışırsa öyle gider bence özellikle eşim gibi rahatına düşkün bir insan için

aslında tırstığım konu 2 ay ayrı yatacağız okey 40 günde lohusalık ellesme okşasma yok bebek vızıltısı zırıltısı desen ayrı olacak bunlar üst üste gelince birbirimize vakit ayırmayı unutmak istememek. çünkü nasıl alışırsa öyle gider bence özellikle eşim gibi rahatına düşkün bir insan için
Canim doğum yapınca eşim benimle yatardı.Birbirimize sarılır uyuyabildigimiz kadar uyurduk.Lohusaligi bu kadar çekilmez gibi düşünme.Benim lohusaligim çok güzel ve huzurlu geçti .Soğukluk falanda olmadı niye olsun.Hatta bebeklerimiz uyuyunca onlara bakar konuşurduk eşimle😊No stres,no panik.Hersey çok güzel olur sizin için inşallah

X