• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık yok

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.624
286
123
Burayı sürekli takip ediyorum bazı arkadaşların dertlerine bakıyorum da özenmemek elde değil onların dert dedikleri bana nimet geliyor keşke benimde öyle güzel dertlerim olsaydı

Sizin derdiniz nedir ? Evet bazen tuhaf dertler olabiliyor ancak , dert o kisinin karakter yapısına ,yaşama şekline ve ruh sağlığının o anki durumuna göre değişebilir. Benim derdim örn. Ekmeğin yanına soğanı katık etmekken senin derdin gittiğin özel okulun kantinindeki soğan halkasinin tadında olan değişimdir.

Herkesin imtihanı farklıdır.. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez.. size ağır gelen sıkıntılar da belki bana göre çok basit hafif şeylerdir bilemeyiz..

f3ccdd27d2000e3f9255a7e3e2c48800_1295128325.jpg

156005c5baf40ff51a327f1c34f2975b_1295128341.jpg

799bad5a3b514f096e69bbc4a7896cd9_1295128357.jpg

16ca8b5696231322090b9bfde74fdbd4_1295128405.jpg

032b2cc936860b03048302d991c3498f_1295128421.jpg

"derdimi dinledim, derdimden iğrendim...
onun derdini gördüm, derdime imrendim...
Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür,
O Da Bugündür... "

Benim derdim hastalığım arkadaşlar depresyon denen illet söylemek istediğim insanın sağlığı yerindeyse gerisi her türlü hallolur

Benim derdim hastalığım arkadaşlar depresyon denen illet söylemek istediğim insanın sağlığı yerindeyse gerisi her türlü hallolur
Birçok hasta insan da "keşke benim de hastaligim psikolojik olsaydı da depresyonda da olsam çayımı kendim alabilecek durumda olsam bu genc yaşımda başkasına muhtaç olmasam" diyordur eminim.. bunlardan biri de benim ailemden biri..

Birçok hasta insan da keşke benim de hastaligim psikolojik olsaydı da depresyonda da olsam çayımı kendim alabilecek durumda olsam bu genc yaşımda başkasına muhtaç olmasam diyordur eminim.. bunlardan biri de benim ailemden biri..
Emin olun depresyon yaşamayanın böyle söylemesi normal kimse yaşanmasında Allah düşmanıma vermesin

Evet bana görede depresyon dert değil mesela.
Ama herkesin yasamasi farkli.
Sizin icin daha ağır geçiyordur .
Ama girip girip cikarim hayatta hep devam eder bendede sizin derdin etkisi yok.
Herkesin derdi kendine ağır bence.
Hepsinin devasi olsun erkenden son bulsun.

Evet bana görede depresyon dert değil mesela.
Ama herkesin yasamasi farkli.
Sizin icin daha ağır geçiyordur .
Ama girip girip cikarim hayatta hep devam eder bendede sizin derdin etkisi yok.
Herkesin derdi kendine ağır bence.
Hepsinin devasi olsun erkenden son bulsun.
Tabi depresyonunda türleri var benim ağır malesef beş ay oldu iyilesemedim hala ilk iki ayı hatırlamak dahi istemiyorum

Allah dağına göre kar verir.
Herkesin derdi kendi içinde büyüktür, kıyaslamamak gerek.

Allah dağına göre kar verir.
Herkesin derdi kendi içinde büyüktür, kıyaslamamak gerek.
Orası öyle tabi ama insanın sağlığı yerinde olacak ki dertlere göğüs gerebilsin sağlığın yoksa birde üstüne başka dertler binince hayat daha zor oluyor gerçekten

Orası öyle tabi ama insanın sağlığı yerinde olacak ki dertlere göğüs gerebilsin sağlığın yoksa birde üstüne başka dertler binince hayat daha zor oluyor gerçekten

Şuan bunları okuyabiliyorsan, gözlerin hala sapasağlam demektir.
Dışarıdaki korna sesini duyuyorsan, kulakların hala sapasağlam demektir.
Bu yazıyı sesinle değil ellerinile yazabiliyorsan, yürüyüp mutfağa gidip su içebiliyorsan, elin ayağın hala sapasağlam demektir.
Depresyon, alerji, grip, okb aklıma gelmeyen daha bir çok şey, varsın olsunlar, elin ayağın sağlam.
Binlerce kez şükürler olsun...

depresyonda tedavi edilebilir bir dert sonuçta herkesin derdi kendine büyük gelir.bende depresyon,anksiyete,hiper aktivite dikkat eksikliği,özgül öğrenme güçlüğü var.çok çektim ama en büyük dertlerim bunlar değil keşke en büyük dertlerim bunlar olsaydı.

Back
X