Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birçok hasta insan da "keşke benim de hastaligim psikolojik olsaydı da depresyonda da olsam çayımı kendim alabilecek durumda olsam bu genc yaşımda başkasına muhtaç olmasam" diyordur eminim.. bunlardan biri de benim ailemden biri..Benim derdim hastalığım arkadaşlar depresyon denen illet söylemek istediğim insanın sağlığı yerindeyse gerisi her türlü hallolur
Emin olun depresyon yaşamayanın böyle söylemesi normal kimse yaşanmasında Allah düşmanıma vermesinBirçok hasta insan da keşke benim de hastaligim psikolojik olsaydı da depresyonda da olsam çayımı kendim alabilecek durumda olsam bu genc yaşımda başkasına muhtaç olmasam diyordur eminim.. bunlardan biri de benim ailemden biri..
Tabi depresyonunda türleri var benim ağır malesef beş ay oldu iyilesemedim hala ilk iki ayı hatırlamak dahi istemiyorumEvet bana görede depresyon dert değil mesela.
Ama herkesin yasamasi farkli.
Sizin icin daha ağır geçiyordur .
Ama girip girip cikarim hayatta hep devam eder bendede sizin derdin etkisi yok.
Herkesin derdi kendine ağır bence.
Hepsinin devasi olsun erkenden son bulsun.
Orası öyle tabi ama insanın sağlığı yerinde olacak ki dertlere göğüs gerebilsin sağlığın yoksa birde üstüne başka dertler binince hayat daha zor oluyor gerçektenAllah dağına göre kar verir.
Herkesin derdi kendi içinde büyüktür, kıyaslamamak gerek.
Orası öyle tabi ama insanın sağlığı yerinde olacak ki dertlere göğüs gerebilsin sağlığın yoksa birde üstüne başka dertler binince hayat daha zor oluyor gerçekten