- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
onu ben de çözemedim.Asil takildigim annen boyle diye kardesler niye bole?
annem çok mu kötülüyor ne yapıyor bilemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu ben de çözemedim.Asil takildigim annen boyle diye kardesler niye bole?
çocukluktan bu yana mükemmel değildik.Annenizle bir olay mi yasadiniz yoksa araniz hep mi boyleydi?
erkek evlatları çok kıymetlidir.Zayif halkalar anne babalarin gozunde daha kiymetli oluyor genelde. Sizin maddi veya aile iliskileriniz durumunuz kardeslerinizden daha mi iyi? Annenizin de kardeşlerinizin de konusmamasi ilginc sizin hangi konuda hata yaptiginizi düşünüyorlar?
çocukluktan bu yana mükemmel değildik.
babam varken, onun davranışları çok umrumda değildi.
ben de öyleydim.tıpkı benim annem.. a desem suç, demesem suç. gitsem suç, gitmesem suç. bazen öyle stres yapıyorum ki ailevi olaylarda ne desem kızmaz nasıl davransam laf yemem acaba diye kendimi cok fazla kasıyorum
Muhakkak bir sebebi vardir. Sebebini bulmaya çalış bahanelere sığınma çareler vardır elbetselam hanımlar
bir nevi iç dökme olacak yazdıklarım.
çare aramıyorum ya da beklenti içinde değilim.
sadece geçmişten bu yana anne kız olamadığımız için üzülüyorum.
geçmiş konularımı az çok bilenler vardır.
doğumlarımda yardımcı olmaktan kaçındı, yardım etse de hep trip attı.
maddi sıkıntıların sebebi kendisi olduğu halde bizi suçladı, eşimle aramı açmak için çabaladı.
evinde tüm aile üyelerinin fotoğrafı varken benim ve kızlarımın fotoğrafı yok ne buzdolabında, ne telefonunda. sorsan çok seviyor.
kızlarım için taşındık, şehir değiştirdik diye aylarca konuşmadı.
son olarak kardeşim ciddi kaza geçirdi, ölümden döndü ve bana haber yolladı "sakın gelmesin" diye.
ben onun için değil kardeşim için gidiyorum dedim, gittim.
eşimin yüzüne bakmadı, sonra da eşim hastanede refakatçi olmadı diye tartıştı benimle.
kızlarımla çok güzel vakit geçirdi ama bana "niye geldin" deyip, sonra 1-2 ay daha kal önerisine hayır dediğim için yine fırça yedim.
kardeşim taburcu olduktan 2 gün sonra evime döndüm.
ne annemi, ne kardeşlerimi aramıyorum. çünkü annem bana küs diye onlar da küstü.
Rabbim beni evlatlarıma böyle bir anne olmaktan korusun.
amin.Allah yardımcın olsun elinden birşey gelmez canım ozaman. üzme kendini. olduğu gibi kabul et.
yok.En buyuk siz misiniz?
Genelde hep buyukler eziliyor etrafimda da goruyorum buyuklere yaptigi baski asagilama gibi olaylari kucuklere yapmiyorlar.
sebebi, beni sevmemesi.Muhakkak bir sebebi vardir. Sebebini bulmaya çalış bahanelere sığınma çareler vardır elbet
yok.
abim ilk göz ağrısı ve erkek. en kıymetlisi.
ben 2. yim
normal olmadığını ben de kabullendim geçen sene.Annen normal degil. Kardeslerin de annenden etkileniyor.
amin.Abiniz erkek oldugundan siz en buyuk kizsiniz ondan olabilir.
Bir nedeni vardir belki bazi anneler erkek evlat seviyor ya da sizin bazi huylariniz ona zit olabilir, size hamileyken kotu seyler yasamis olabilir gibi gibi.
Siz ona evlat olarak gorevinizi yapin ve cekilin.Vicdaniniz rahat olsun o da belki anlar anlamaz onun bilecegi is.
Kafaniza takmamaya calisin.
Allah yardimciniz olsun.
yok farzediyorum artık.Ölmüş gibi kabul et derim
Zanana birak. Hayat herseyi cok guzel gosterir. Onlar da anlarlar bosver. Sen esin ve cocuklarinla mutlu ol.normal olmadığını ben de kabullendim geçen sene.
kardeşlerime kırgınım yine de.
sonuçta kardeşiz, anamız babamız bir.
çok üzüldüm.anne tarafından sevilmemek o kadar kötü ki. bugün cidden bir anne konusu görmeyeyim diye dua ettim çok içimde tuttum hatta ama cidden belki durumlarımızın birbiriyle alakası bile yok ama ağlamaktan içim çıktı.
ben de bugün kendi anneme beni cenazen hariç rahatsız etme,arama dedim. içim soğumadı. senelerdir uğraştım sevsin diye sevmedi cidden anne tarafından sevilmeyince insanın kolu kanadı kırık oluyor.
Muhakkak bir sebebi vardir. Sebebini bulmaya çalış bahanelere sığınma çareler vardır elbet
Annenizle yüzleştiniz mi??sebebi, beni sevmemesi.
yani başka cevabım yok artık.