• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başlık yok.

Zayif halkalar anne babalarin gozunde daha kiymetli oluyor genelde. Sizin maddi veya aile iliskileriniz durumunuz kardeslerinizden daha mi iyi? Annenizin de kardeşlerinizin de konusmamasi ilginc sizin hangi konuda hata yaptiginizi düşünüyorlar?
erkek evlatları çok kıymetlidir.
kızkardeşim de kocasını herkesten önde tutar. kocası için annemi çok kırmıştır.

maddi olarak aynı seviyelerdeyiz.

ben ne yapsam asla memnun olmadı.

tıpkı benim annem.. a desem suç, demesem suç. gitsem suç, gitmesem suç. bazen öyle stres yapıyorum ki ailevi olaylarda ne desem kızmaz nasıl davransam laf yemem acaba diye kendimi cok fazla kasıyorum
ben de öyleydim.
en sonunda taşınmak kurtuluşum olmuş.
yeni anlıyorum.

resmen nefes alamıyordum anneme yakınken.

selam hanımlar
bir nevi iç dökme olacak yazdıklarım.
çare aramıyorum ya da beklenti içinde değilim.

sadece geçmişten bu yana anne kız olamadığımız için üzülüyorum.

geçmiş konularımı az çok bilenler vardır.
doğumlarımda yardımcı olmaktan kaçındı, yardım etse de hep trip attı.

maddi sıkıntıların sebebi kendisi olduğu halde bizi suçladı, eşimle aramı açmak için çabaladı.

evinde tüm aile üyelerinin fotoğrafı varken benim ve kızlarımın fotoğrafı yok ne buzdolabında, ne telefonunda. sorsan çok seviyor.

kızlarım için taşındık, şehir değiştirdik diye aylarca konuşmadı.

son olarak kardeşim ciddi kaza geçirdi, ölümden döndü ve bana haber yolladı "sakın gelmesin" diye.
ben onun için değil kardeşim için gidiyorum dedim, gittim.
eşimin yüzüne bakmadı, sonra da eşim hastanede refakatçi olmadı diye tartıştı benimle.
kızlarımla çok güzel vakit geçirdi ama bana "niye geldin" deyip, sonra 1-2 ay daha kal önerisine hayır dediğim için yine fırça yedim.

kardeşim taburcu olduktan 2 gün sonra evime döndüm.

ne annemi, ne kardeşlerimi aramıyorum. çünkü annem bana küs diye onlar da küstü.

Rabbim beni evlatlarıma böyle bir anne olmaktan korusun.
Muhakkak bir sebebi vardir. Sebebini bulmaya çalış bahanelere sığınma çareler vardır elbet

En buyuk siz misiniz?
Genelde hep buyukler eziliyor etrafimda da goruyorum buyuklere yaptigi baski asagilama gibi olaylari kucuklere yapmiyorlar.
yok.
abim ilk göz ağrısı ve erkek. en kıymetlisi.
ben 2. yim

yok.
abim ilk göz ağrısı ve erkek. en kıymetlisi.
ben 2. yim

Abiniz erkek oldugundan siz en buyuk kizsiniz ondan olabilir.

Bir nedeni vardir belki bazi anneler erkek evlat seviyor ya da sizin bazi huylariniz ona zit olabilir, size hamileyken kotu seyler yasamis olabilir gibi gibi.

Siz ona evlat olarak gorevinizi yapin ve cekilin.Vicdaniniz rahat olsun o da belki anlar anlamaz onun bilecegi is.
Kafaniza takmamaya calisin.
Allah yardimciniz olsun.

anne tarafından sevilmemek o kadar kötü ki. bugün cidden bir anne konusu görmeyeyim diye dua ettim çok içimde tuttum hatta ama cidden belki durumlarımızın birbiriyle alakası bile yok ama ağlamaktan içim çıktı.

ben de bugün kendi anneme beni cenazen hariç rahatsız etme,arama dedim. içim soğumadı. senelerdir uğraştım sevsin diye sevmedi cidden anne tarafından sevilmeyince insanın kolu kanadı kırık oluyor.

Hiç sordunuz mu; beni neden sevmiyorsun anne ? diye.
Bir deneseniz bunu yüzüne sormayı ?
Belki biraz yüreğine de oturur iyi olur. Hem hareketlerinden cevabınızı da alırsınız en kötü.

Size hamileyken babanız aldattı ya da büyük sıkıntılar mı geçirdi acaba hala onun psikolojisini filan mı yaşıyor ki ? diye düşündüm.

Annen normal degil. Kardeslerin de annenden etkileniyor.
normal olmadığını ben de kabullendim geçen sene.
kardeşlerime kırgınım yine de.
sonuçta kardeşiz, anamız babamız bir.

Abiniz erkek oldugundan siz en buyuk kizsiniz ondan olabilir.

Bir nedeni vardir belki bazi anneler erkek evlat seviyor ya da sizin bazi huylariniz ona zit olabilir, size hamileyken kotu seyler yasamis olabilir gibi gibi.

Siz ona evlat olarak gorevinizi yapin ve cekilin.Vicdaniniz rahat olsun o da belki anlar anlamaz onun bilecegi is.
Kafaniza takmamaya calisin.
Allah yardimciniz olsun.
amin.
sürekli alttan aldım ama onu kızdırmaktan başka işe yaramadı.

anne tarafından sevilmemek o kadar kötü ki. bugün cidden bir anne konusu görmeyeyim diye dua ettim çok içimde tuttum hatta ama cidden belki durumlarımızın birbiriyle alakası bile yok ama ağlamaktan içim çıktı.

ben de bugün kendi anneme beni cenazen hariç rahatsız etme,arama dedim. içim soğumadı. senelerdir uğraştım sevsin diye sevmedi cidden anne tarafından sevilmeyince insanın kolu kanadı kırık oluyor.
çok üzüldüm.
kusura bakma canım.
özür dilerim.

ben hiçbir şey söylemiyorum. çünkü her sözüm koz ona.

ne istersen onu yap dedim sadece.

aramıyorum sormuyorum.

Back