- 7 Ocak 2025
- 44
- -1
- 1
- 26
- Konu Sahibi dertlibirisii
-
Psikiyatr doktorundan randevu almalısın terapi tek başına yetersiz kalmış belli ki . Anksiyete ya da depresyonda olabilirsin . Yaşama sevincine ihtiyaçımız var ülkecek umutsuzluk gelecek saygısı stres hepimizin başının belası. Minik bir tedavi süreci yeniden beyninin işleyişini düzenler.hızlıca toparlarsın umarımArkadaşlar ben kendimi uzun süredir çok kötü hissediyorum. Neredeyse 3 aydır ölü gibiyim hiçbir şey yapmaya isteğim yok sürekli evde oturuyorum bir şeyler için kaygılanıyorum terapi de alıyorum ama bu ruh halinden bir türlü çıkamıyorum. Kafamdaki şeyleri takıntı yapıp sürekli düşünüyorum sabaha kadar uyuyamıyorum öğlene kadar uyanamıyorum böyle saçma sapan bir ruh halindeyim kimseyle görüşmüyorum zaten pek arkadaşım da yok aile evinde yaşıyorum ailemle de anlaşamıyorum diş hekimiyim ama kliniğim 2 aydır kapalı çünkü kendimde çalışacak gücü dahi bulamıyorum yani hem maddi hem manevi kendime zarar veriyorum. Yaşamak bile istemiyorum artık zor geliyor. Ben napıcam ya nasıl çıkarım bu ruh halinden?
Tükenmişlik sendromu sanırım yani tam bilmiyorum ama o da böyle oluyordu galiba her neyse.. canım benim önerim öncelikle maneviyata yönel tasavvufla ilgilenmek bana çok iyi gelmişti tavsiye ederimArkadaşlar ben kendimi uzun süredir çok kötü hissediyorum. Neredeyse 3 aydır ölü gibiyim hiçbir şey yapmaya isteğim yok sürekli evde oturuyorum bir şeyler için kaygılanıyorum terapi de alıyorum ama bu ruh halinden bir türlü çıkamıyorum. Kafamdaki şeyleri takıntı yapıp sürekli düşünüyorum sabaha kadar uyuyamıyorum öğlene kadar uyanamıyorum böyle saçma sapan bir ruh halindeyim kimseyle görüşmüyorum zaten pek arkadaşım da yok aile evinde yaşıyorum ailemle de anlaşamıyorum diş hekimiyim ama kliniğim 2 aydır kapalı çünkü kendimde çalışacak gücü dahi bulamıyorum yani hem maddi hem manevi kendime zarar veriyorum. Yaşamak bile istemiyorum artık zor geliyor. Ben napıcam ya nasıl çıkarım bu ruh halinden?
Bir şey olmadı aslında farklı bir şehirde tek başıma yaşıyordum çalıştığım yerde mutluydum ama 6 ay önce bazı durumlardan dolayı aile evine dönmek zorunda kaldım kendi kliniğimi açtım işler pek istediğim gibi olmadı daha çok ailem ne diyorsa onu yaptım bilmiyorum aslında döndüğüm ilk aylar çok mutluydum o yüzden sebep bu mu bilemiyorumNasil basladi, illa ki yavas yavasta olsa bir tetikleyici olmustur.
Psikolog ile görüşüyorum o da bir teşhis koymuyor açıkçası teşhis koymak benim işim değil psikiyatrinin işi diyorTerapi alıyormuşsun Dr ne gibi bı teşhis koydu?eğer doktorundan verim alamıyorsan Dr değiştir
Başlık önerisi; depresyonda mıyım?Arkadaşlar ben kendimi uzun süredir çok kötü hissediyorum. Neredeyse 3 aydır ölü gibiyim hiçbir şey yapmaya isteğim yok sürekli evde oturuyorum bir şeyler için kaygılanıyorum terapi de alıyorum ama bu ruh halinden bir türlü çıkamıyorum. Kafamdaki şeyleri takıntı yapıp sürekli düşünüyorum sabaha kadar uyuyamıyorum öğlene kadar uyanamıyorum böyle saçma sapan bir ruh halindeyim kimseyle görüşmüyorum zaten pek arkadaşım da yok aile evinde yaşıyorum ailemle de anlaşamıyorum diş hekimiyim ama kliniğim 2 aydır kapalı çünkü kendimde çalışacak gücü dahi bulamıyorum yani hem maddi hem manevi kendime zarar veriyorum. Yaşamak bile istemiyorum artık zor geliyor. Ben napıcam ya nasıl çıkarım bu ruh halinden?
Psikiyatriye gidin, verdigi ilaci da kullanin. Sadece terapiyle olacak bi is degil.Psikolog ile görüşüyorum o da bir teşhis koymuyor açıkçası teşhis koymak benim işim değil psikiyatrinin işi diyor
Kendimi okudumArkadaşlar ben kendimi uzun süredir çok kötü hissediyorum. Neredeyse 3 aydır ölü gibiyim hiçbir şey yapmaya isteğim yok sürekli evde oturuyorum bir şeyler için kaygılanıyorum terapi de alıyorum ama bu ruh halinden bir türlü çıkamıyorum. Kafamdaki şeyleri takıntı yapıp sürekli düşünüyorum sabaha kadar uyuyamıyorum öğlene kadar uyanamıyorum böyle saçma sapan bir ruh halindeyim kimseyle görüşmüyorum zaten pek arkadaşım da yok aile evinde yaşıyorum ailemle de anlaşamıyorum diş hekimiyim ama kliniğim 2 aydır kapalı çünkü kendimde çalışacak gücü dahi bulamıyorum yani hem maddi hem manevi kendime zarar veriyorum. Yaşamak bile istemiyorum artık zor geliyor. Ben napıcam ya nasıl çıkarım bu ruh halinden?
Depresyon tedavisi mi görüyorsunuz?Arkadaşlar ben kendimi uzun süredir çok kötü hissediyorum. Neredeyse 3 aydır ölü gibiyim hiçbir şey yapmaya isteğim yok sürekli evde oturuyorum bir şeyler için kaygılanıyorum terapi de alıyorum ama bu ruh halinden bir türlü çıkamıyorum. Kafamdaki şeyleri takıntı yapıp sürekli düşünüyorum sabaha kadar uyuyamıyorum öğlene kadar uyanamıyorum böyle saçma sapan bir ruh halindeyim kimseyle görüşmüyorum zaten pek arkadaşım da yok aile evinde yaşıyorum ailemle de anlaşamıyorum diş hekimiyim ama kliniğim 2 aydır kapalı çünkü kendimde çalışacak gücü dahi bulamıyorum yani hem maddi hem manevi kendime zarar veriyorum. Yaşamak bile istemiyorum artık zor geliyor. Ben napıcam ya nasıl çıkarım bu ruh halinden?
Kız yay burcu musun yoksa. Ben de öyleyim. Bence gezegeneler falan artık bi yerlere girdiArkadaşlar ben kendimi uzun süredir çok kötü hissediyorum. Neredeyse 3 aydır ölü gibiyim hiçbir şey yapmaya isteğim yok sürekli evde oturuyorum bir şeyler için kaygılanıyorum terapi de alıyorum ama bu ruh halinden bir türlü çıkamıyorum. Kafamdaki şeyleri takıntı yapıp sürekli düşünüyorum sabaha kadar uyuyamıyorum öğlene kadar uyanamıyorum böyle saçma sapan bir ruh halindeyim kimseyle görüşmüyorum zaten pek arkadaşım da yok aile evinde yaşıyorum ailemle de anlaşamıyorum diş hekimiyim ama kliniğim 2 aydır kapalı çünkü kendimde çalışacak gücü dahi bulamıyorum yani hem maddi hem manevi kendime zarar veriyorum. Yaşamak bile istemiyorum artık zor geliyor. Ben napıcam ya nasıl çıkarım bu ruh halinden?
Aile dinamikleriniz etkili olmustur belkiBir şey olmadı aslında farklı bir şehirde tek başıma yaşıyordum çalıştığım yerde mutluydum ama 6 ay önce bazı durumlardan dolayı aile evine dönmek zorunda kaldım kendi kliniğimi açtım işler pek istediğim gibi olmadı daha çok ailem ne diyorsa onu yaptım bilmiyorum aslında döndüğüm ilk aylar çok mutluydum o yüzden sebep bu mu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?