• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlayamayan Evlilik Hazırlıkları

magaposa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
12
13
38
31
Merhaba, 7 yıllık güzel bir ilişkim var. Arada kavgalar var tabi ki ama her zaman üstesinden geldik çok şükür. İlişkimizin başından beri evlenmeyi düşünüyorduk hatta benden çok erkek arkadaşım dile getiriyordu bunu. Hatta ailemle tanışmak istedi askere gitmeden. Ama babam bu konuda biraz serttir askerden önce tanışma, söz falan istemiyordu. Bende bunu erkek arkadaşıma söylemiştim. Neyse askere gitti. Askerdeykende hep geldiğinde söz yaparız falan o şekilde konuştuk. Bu arada babamda yutdışına gitti çalışmak için. Erkek arkadaşımda Nisan ayında geldi çok şükür. 1 - 2 ay işe başlama falan derken 5 ay geçti. E haliyle teklif bekledim yani başından beri belli olsada teklif bekliyor insan :) Herhangi bir teklif alamadığım gibi bayramdan sonra babam dönecek sizi tanıştıracağım dedim tanışırsak nasıl olur gibi tereddütlerim var hazır olunca tanışsak olur mu falan dedi başta tamam dedim Bende onun annesiyle tanışırken heyecanlanmıştım ondan dolayı diye düşündüm. Ama kafama da takıldı tabi.

Babamında haberi vardı gelecekler diye. Bütün akrabalarda duymuş zaten. Herkes bekliyor, soruyor. Annemde milletin diline düştük herkes gelicek diye bekliyor gelen yok diyo.Babamın tekrar yurtdışına gitmesi gerekiyor. Bende erkek arkadaşıma söyledim babam aysonu tekrar gidecek diye. Tamam daha vakit var dedi. (Bu arada babamı gel diye arıyorlarmış ama gelecekler diye erteliyormuş onuda yeni öğrendim.) Anneme gelicekler mi diye sormuş babam bende tekrar erkek arkaşıma söyledim sordu babam diye dur daha dün geldi dedi. Daha da birşey demedim sanki o evlenmek istemiyor ben zorla evlenmeye çalışıyorum gibi hissettim yani. Babam da anneme gelicem diye oyalıyor bu çocuk demiş çok içime oturdu bu lafı. O akşam bana sordu babam hani geliceklerdi diye cevap veremedim. Sonrasında erkek arkadaşımla tartıştık evi tadilat yaptırıyorlar bitsin gelicekler deseydin dedi. Anneme söylüyorum oda iş bitmez en azından tanışma olurdu baban gitmeden diyor. Haklı Bende öyle söylemiştim ama olmaz tadilat bitsin diyor. Ne düşünüyor , ne yapmak istiyor anlayamıyorum şuan. Ne yapacağımı kime ne diyeceğimi de bilmiyorum. Evdekiler kızgınlar erkek arkadaşıma şuan daha tanışmadan.. Onlara daha fazla anlatamıyorum iyice cephe alacaklar ona karşı diye. Kimseye anlatamıyorum diye bende buraya yazdım.. Yazmak bile rahatlattı :)
Ne yapmalıyım Nasıl davranmalıyım sizce ? varsa tavsiyenizi alırım :)

Erkek arkadaşının ailesi başka bir kız bulmasın kafası karışmış olabilirmi ki.
Sizide bulandırmak istmem ama başta okdar isteyen kişi biraz fazla rahat gibi.

Sanmıyorum ailesi beni çok seviyor. Hatta annesi sürekli ne düşünüyorsunuz ne zaman düğün yapıcaz diyor.

Sanmıyorum ailesi beni çok seviyor. Hatta annesi sürekli ne düşünüyorsunuz ne zaman düğün yapıcaz diyor.

Peki ya kendisi ?
Dediğim gibi bulandırmak istemem ama garip geldi.
Ailesi madem istiyor annesi ile iletişimdesiniz babam sizleri bekliyor diyebilirsiniz musait bir zamanda .
TABİ samimiyet derecenize bağlı.

Erkeklerden artık tiksinen biri olarak yapacağım yorum ne kadar objektif olur bilmiyorum ama hiç sesinizi çıkarmayın
İlginizi bıçak gibi kesin.
O endişelensin, ne oldu? Babası da yurtdışına gidecekti bir şey mi dediler istemiyorlar mı? artık diye.
Arayıp sorarsa açmayın telefonu mesaj atın işim vardı diyin gayet umursamaz bi şekilde trip atmadan.

Bu neymis ya. Zorla al beni diyorsunuz sanki. Beyfendinin gonlu olucak diye kocaman adam onu bekliyor. Birakin gitsin babaniz yurtdisina. Ben senden emin degilim daha tanismak icin zamaniniz var diyin.

Elalemide bosverin ya onlar her zaman sorarlar. İlla bir aciklama lazimsa babamin gitmesi gerekiyordu, donunce tanisiriz dedi dersiniz. Kiz babasi sonucta. Kimse yadirgamaz onu.

Erkek arkadasinizi hic tinlamayin derim
Arasin telefonla acmayin
On defa arasin bir defa acin telefonu. Uzerine dusmeyin hic bir sey sormayin kendi haline birakin. İzleyin bakin nolacak.
kesinlikle bu yöntemi denedim yüzde yüz çalışıyor :) eski konularımdan da bakabilirsiniz birebir aynı olayları yaşadım ben de. bizimkinde sanırım evlilik korkusu vardı. darkmore'un dediği gibi hiç üzerine düşmedim açılan evlilik konularını kapattım. sonuç 22 ekim'de evleniyoruz :)))

Ben olsam açık açık sorarım ya. Tanışmaya geliyor musun gelmiyor musun amacın nedir?
Söyleyin böyle, kaç yıllık ilişkiniz, hukukunuz var yani.
Açıkça konuşun.

Erkek arkadasinizi hic tinlamayin derim
Arasin telefonla acmayin
On defa arasin bir defa acin telefonu. Uzerine dusmeyin hic bir sey sormayin kendi haline birakin. İzleyin bakin nolacak.

kesinlikle bu yöntemi denedim yüzde yüz çalışıyor :) eski konularımdan da bakabilirsiniz birebir aynı olayları yaşadım ben de. bizimkinde sanırım evlilik korkusu vardı. darkmore'un dediği gibi hiç üzerine düşmedim açılan evlilik konularını kapattım. sonuç 22 ekim'de evleniyoruz :)))

Dünden beri konuşmuyoruz zaten. Tavrımı koydum. Akşam kendisi yazdı babamın ne zaman gideceğini sordu. birde baban tanışmak için mi gelsinler dedi istemeye mi çağırdı diye sordu. ama bugün hiç konuşmadık. bende evlilik korkusu olduğunu düşünüyorum ve dediğiniz gibi konuşmamaya karar verdim umarım bendede işe yarar :) Bu arada tebrik ederim inşallah hep mutlu olursunu :)

Peki ya kendisi ?
Dediğim gibi bulandırmak istemem ama garip geldi.
Ailesi madem istiyor annesi ile iletişimdesiniz babam sizleri bekliyor diyebilirsiniz musait bir zamanda .
TABİ samimiyet derecenize bağlı.

Arada bir arıyorum falan ama çok samimi değiliz. Aklıma annesiyle konuşmak gelmedi değil yani ama oğlu gidelim falan demiyorsa benim gelin demem tuhaf olmaz mı ? zorluyormuş gibi.

Babanız onlarin keyfini neden bekliyor gitsin isini halletsin , sevgiliniz sizi oyaliyor gibi dusmeyin ustune ne zaman geleceksin diye sorup durmayin keyfi bilir gelirse gelir. Milleti de bosverin konusur dururlar.

Arada bir arıyorum falan ama çok samimi değiliz. Aklıma annesiyle konuşmak gelmedi değil yani ama oğlu gidelim falan demiyorsa benim gelin demem tuhaf olmaz mı ? zorluyormuş gibi.

Babamda gidecek birgün ayarlayalım en azından bir tanışma olsun diyebilirsiniz.
Fakat dediğim gibi samimiyetiniz çok önemli birde erkek arkadaşının amacı!
Bilmem beni düşündürdü açıkçası.

Babanız onlarin keyfini neden bekliyor gitsin isini halletsin , sevgiliniz sizi oyaliyor gibi dusmeyin ustune ne zaman geleceksin diye sorup durmayin keyfi bilir gelirse gelir. Milleti de bosverin konusur dururlar.
Haklısınız ben çokta önemsemiyorum insanların dediklerini ama ailem takılıyor. Annem milletin diline düştük diyor. ben onlar için üzülüyorum.

Babanız gitsin yurt dışına. Tekrar ne zaman gelir gittiği zaman? Bu arada sizde bekleyip beyefendinin derdini anlamış olursunuz? Babanız onun keyfini mi bekleyecek. Oldu tabiii
Önümüzdeki yaza kadar gelmeyecek ama ayda bir gelmek için anlaşmış. O kadar sormama rağmen anlayamadm henüz bi sorun olmadığını söylüyor evlilikten korkmadığını söylüyor ama geçerli bir nedeni de yok. bakalım tadilat bittiğinde ne diyecek

Önümüzdeki yaza kadar gelmeyecek ama ayda bir gelmek için anlaşmış. O kadar sormama rağmen anlayamadm henüz bi sorun olmadığını söylüyor evlilikten korkmadığını söylüyor ama geçerli bir nedeni de yok. bakalım tadilat bittiğinde ne diyecek
Eğer ay da bi kesin gelebilecekse bu ayi es geçin baba gitsin bakalım o zaman ne yapacak ne diyecek. Babanin çağırma sebebini direkt isteme olarak anladı sanırım seninki?

Back