Baskıcı erkek arkadas

Eylul2515

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
26
4
35
Kızlar merhaba uzun süredir yaşadığım bi sıkıntı var fikrinizi almak istiyorum.yaklasık 1 bucuk yıl önce biriyle tanıştım daha dogrusu bu kişi beni buldu ulaştı bana. Bu kişi babasının işiyle meşgul zengin egosu yüksek olan hayatında cogu şeyi kolay elde etmiş biri bense tırnaklarımla kpss çalışıp bakanlıkta üst düzey bi memur oldum . Bu kişiyi gercekten sevdiğimi düşündüm çünkü gözü Dışarda olmayan biriydi ve ailesi de düzgündü . Fakat zamanla baskıları artmaya başladı işimi küçümsedi daha evlenmeden cocuğun olursa kim bakacak birine mi vericen ben sana bakarım gibi seyler deyip işimi bırakma yolları yaptı oraya gitme buraya gitme sunu giyme bunu giyme bi tane telinde faceinde erkek olmayacak dedi . Kebdisini cok üstte görüyordu bana her kız bakar herkes peşimde diye . Beni cok sevdiğini söylüyordu ama basım acık olarak beni istemiyordu en son benim basım acık diye ayrıldık bana bu baskıları neden yaptığına gelince Müslüman bi bayan nasıl olursa onu istiyorum diye kendini savunuyordu benim hatama gelince ben ona basımı örtmeyi bende düşünüyorumörtücem diye söz verdim. Sonra yapamadım yapabileceğimi düşündüm basım acık diye benden ayrıldı sözünü tut basını ört nasıl iyi biri oldugumu göreceksin dedi ve yapamadığımda da bana basını bile kapatamayan aciz zavallısın dedi şeytanla bas basa kal lafları etti . Hiç bi zaman yapamazsın sen ben senden bi Allah rızasını istedim başka ne istedim sözünü tutmadın dedi şimdi size sormak istiyorum sadece basım acık diye beni bırakan , beni benoldugum için istemeyn biri beni nasılgercekten sevebilir ? Allah rızası by mudur gercekten

Çocuk kendi dogrularina göre birini bulsa daha iyi olur..Bence siz de uzatmayin..Çünkü bunlar basit şeyler degil..Çocuk tutarlı bi davranış sergilemiş...Doğruları var ve bu dogrular doğrultusunda sizden ayrılmak istemiş...Çünkü böyle şeyler basit görünse de ilerde cok buyuk sıkıntılar oluşturabilir..Çocuk da bunların bilincinde olduğu icin ayrılmak istmeis olabilir..

Olduğunuz ve istediğiniz gibi olun..
Başkaları için değil, içtenlikle olmalı. .
herkes kendinden sorumlu..

Ee sorun ne tatlım? Hala istemiyorsun umarım onunla barışmayı. Bitmiş gitmiş işte, sende bundan sonra kimse icin değil yapacaksan kendi iradenle yapacağın şeylerin sözünü ver. Üst Düzey bi memursun ama ergen gibi davranmışın kusura bakma. Seni sen oldugu icin kabul eden ve sana saygı duyan biriyle ol, böyle tiplere prim vermeyin Gözünüzü seveyim

Siz dogrusunuz veya Çocuk doğrudur demiyorum...Sadece birbirinize uymuyorsunuz diyorum...Çocuğun sizden ayrılması hem onun icin hem sizin icin en iyisi...

Kaç yaşındasınız merak ettim öncelikle cevaplarsanız sevinirim. Ona göre yorumuma şekil vereceğim de.

Ibadetini aksatmadan yapan eşim " artık sen de başlasan namazına" dedi. Verdiğim cevap " dinde zorlama yoktur, o Allah ile benim aramda" oldu.
O laflar da neyin nesi, şeytanla baş başa bırakmışmış.

Haklısınız teşekkür ederim

Bugun basini ort diye baski yapar yarin ferace de giyin der ertesi gun pantolon da gitme artik der sonraki gun makyaj da yapma der. Isini birak der. Erkeklerle muhatap olma der. Sokaga pek cikma iste alisverisimizi birlikte yapariz niye tek cikasin der. Der de der. Taviz tavizi dogurur. Bir gun kendine bi gelirsin aynadaki cirkin kadina bakip kaybettigin yillarina aglarsin. Yobazla basa cikilmaz. Sal ipini rahvan gitsin.

Yobaz diyorum dindar degil. Dindar olsa namazini dusunur. Namaz buyuk farz ama basortusu degil. Yobaz sevgilisine namaz kil diye bastirmaz ama giyimine karisir mesela. Dindar olsa derdi namaz iman kuran olur. Fark bu

keske soz vermeseydınız bunca lafa magruz kalmazdınız en azınan. herkesın dını ımanı kendıne en basında sıze ulasan o degıl mı sonradan neyın baskısı bu ? bu tarz bencıl daha dogrusu kendı bıldıklerının dogru oldugunu savunan ınsanla omur boyu yapabılır mısınız onu dusunun ? sevmek ve saygı duymak cok farklı ıkı kavram . Sevıyo olabılır ama dını goruslerınıze saygı duymuyor ve tabırı caızse asagılıyor. oncelıkle soyle kendısıne soyler msınız dınımızce kalp kırmakta cok buyk gunah once kalp kırmamayı ogrensın sonra ınsanları dıne davet etsın..

Ibadetini aksatmadan yapan eşim " artık sen de başlasan namazına" dedi. Verdiğim cevap " dinde zorlama yoktur, o Allah ile benim aramda" oldu.
O laflar da neyin nesi, şeytanla baş başa bırakmışmış.
Müslümanlığın lafta bi basını kapatamayan zavallısın dedi evet size katılıyorum bi insan ı ancak uyarırsın ama zorla olmaz ki bu tarz seyler

Evet benim hatam yapabileceğimi düşünüp söz vermek oldu çünkü kendim de namazımı falan kılan biriyim uzak değilim böyle seylere ama yapamadım işte. Bu konuda hatalıyım haklısınız cok kalbimi kırdı küçümsedi sırf basım acık diye ı kadar basit görüyor ki bas örtüsünü takıp çıkmak cok kolay sanıyor

Evet benim hatam yapabileceğimi düşünüp söz vermek oldu çünkü kendim de namazımı falan kılan biriyim uzak değilim böyle seylere ama yapamadım işte. Bu konuda hatalıyım haklısınız cok kalbimi kırdı küçümsedi sırf basım acık diye ı kadar basit görüyor ki bas örtüsünü takıp çıkmak cok kolay sanıyor
Az önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle

Ortada üzülecek birsey yok...Ayrılmamız her ikiniz icin en doğrusu...O çocuk sizinle kesinlikle mutlu olamazdı..O mutlu olmayınca sizi de mutlu edemezdi..Evlenmeden önce sinek gibi olan mevzular evlenince yılan oluyor...Dedigim gibi o doğru sen dogrusun demiyorum...Sadece bu ilişki olmamalı...ilerde çocuk da cok pişman olur sizinle evlendigine siz de olursunuz...

Haklısınız zaten malyaja da karışmaya başlamıştı hepsini dine bağlıyordu ki ben bişey diyemeyeyim Müslüman kadın böyle olmalı diyordu iş yerinde erkeklerle tokalasmamı düşünemiyormş mesela benim zaten ailem muhafazakar bi yapıda kendimde ondan önce namazımı kılıyordum hala da kılıyorum ama bas örtüsü onun için tek sart olmazsa olmaz ama Allah rızası için diyor bana ondan istiyormuş güya bunu sadece . Ve bunu yaparsam cok değişecekmiş bana gercekte nasıl iyi biri oldugunu ispat edecekmiş . Teşekkürler yorumunuz için

konu sadece bas kapama konusu degilki...
iyiki ayrilmissiniz yoksa daha sevgiliyken bu kadar kisitlamada bulunan adam ilerde daha neler yapmazdi
bu kadar kendinizden ödün vermeyin kizlar, sonu hüsranla bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…