Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde ayrı telden çalan bi durumda yoktu basım acık ama belki ibadetim ondan fazladır Allah bilir onu bizdeki tek fark benim basımın acık olması evet keske bastan konuşmasaydı hiçSizi hayatına sokması zaten baştan yanlış...Ha aldi diyelim baktı ki o ayri düşünüyor siz ayri düşünüyorsunuz..vazgecmeliydi bence..Çünkü ilerde bu sıkıntı olabilir..Tanıdığım bir aile var öyle gençken seçmişler evlenmişler, ama şimdi herif dininde hacca gitmiş, ibadetle ugrasiyor , kadin ayri telden çalıyor..Hiç mutlu değiller..Adamda hep bi pişmanlık var keske bu kadınla evlenmeseydim diye..O zamanlar belki duygu yogunluguyla karar veriliyor ama ilerde hep icin içini yiyor hep içinde bi ukde kalıyor..
Kapanırsam senin için değil Allah için kapanırım. Dinde zorlama yoktur. Allah ile kul arasına girmek sana düşmez. Bunun için ayrılacaksan durma ayrıl deyin. Sizi değiştirmeye çalışan, zorlayan ve bu kadar kibirli biribden uzak durun derim. Dinde kibir de günah bir zahmet öğreniversin.Kızlar merhaba uzun süredir yaşadığım bi sıkıntı var fikrinizi almak istiyorum.yaklasık 1 bucuk yıl önce biriyle tanıştım daha dogrusu bu kişi beni buldu ulaştı bana. Bu kişi babasının işiyle meşgul zengin egosu yüksek olan hayatında cogu şeyi kolay elde etmiş biri bense tırnaklarımla kpss çalışıp bakanlıkta üst düzey bi memur oldum . Bu kişiyi gercekten sevdiğimi düşündüm çünkü gözü Dışarda olmayan biriydi ve ailesi de düzgündü . Fakat zamanla baskıları artmaya başladı işimi küçümsedi daha evlenmeden cocuğun olursa kim bakacak birine mi vericen ben sana bakarım gibi seyler deyip işimi bırakma yolları yaptı oraya gitme buraya gitme sunu giyme bunu giyme bi tane telinde faceinde erkek olmayacak dedi . Kebdisini cok üstte görüyordu bana her kız bakar herkes peşimde diye . Beni cok sevdiğini söylüyordu ama basım acık olarak beni istemiyordu en son benim basım acık diye ayrıldık bana bu baskıları neden yaptığına gelince Müslüman bi bayan nasıl olursa onu istiyorum diye kendini savunuyordu benim hatama gelince ben ona basımı örtmeyi bende düşünüyorumörtücem diye söz verdim. Sonra yapamadım yapabileceğimi düşündüm basım acık diye benden ayrıldı sözünü tut basını ört nasıl iyi biri oldugumu göreceksin dedi ve yapamadığımda da bana basını bile kapatamayan aciz zavallısın dedi şeytanla bas basa kal lafları etti . Hiç bi zaman yapamazsın sen ben senden bi Allah rızasını istedim başka ne istedim sözünü tutmadın dedi şimdi size sormak istiyorum sadece basım acık diye beni bırakan , beni benoldugum için istemeyn biri beni nasılgercekten sevebilir ? Allah rızası by mudur gercekten
Cok teşekkür ederim yorumunuz için .Kapanırsam senin için değil Allah için kapanırım. Dinde zorlama yoktur. Allah ile kul arasına girmek sana düşmez. Bunun için ayrılacaksan durma ayrıl deyin. Sizi değiştirmeye çalışan, zorlayan ve bu kadar kibirli biribden uzak durun derim. Din de kibir de günah bir zahmet öğreniversin.
Estagfirullah size neden mesuliyet yükleyeyimNeyse siz istediğinizi yapabilirsiniz..Bize mesuliyet yuklemeyin....Anattiklariniza göre ikiniz farklı kafadasiniz..ikiniz icin de hayırlısı olsun..
verlilmiş sadakan varmış. hatta git bir fakir daha sevindir,kurtuldum diye.Kızlar merhaba uzun süredir yaşadığım bi sıkıntı var fikrinizi almak istiyorum.yaklasık 1 bucuk yıl önce biriyle tanıştım daha dogrusu bu kişi beni buldu ulaştı bana. Bu kişi babasının işiyle meşgul zengin egosu yüksek olan hayatında cogu şeyi kolay elde etmiş biri bense tırnaklarımla kpss çalışıp bakanlıkta üst düzey bi memur oldum . Bu kişiyi gercekten sevdiğimi düşündüm çünkü gözü Dışarda olmayan biriydi ve ailesi de düzgündü . Fakat zamanla baskıları artmaya başladı işimi küçümsedi daha evlenmeden cocuğun olursa kim bakacak birine mi vericen ben sana bakarım gibi seyler deyip işimi bırakma yolları yaptı oraya gitme buraya gitme sunu giyme bunu giyme bi tane telinde faceinde erkek olmayacak dedi . Kebdisini cok üstte görüyordu bana her kız bakar herkes peşimde diye . Beni cok sevdiğini söylüyordu ama basım acık olarak beni istemiyordu en son benim basım acık diye ayrıldık bana bu baskıları neden yaptığına gelince Müslüman bi bayan nasıl olursa onu istiyorum diye kendini savunuyordu benim hatama gelince ben ona basımı örtmeyi bende düşünüyorumörtücem diye söz verdim. Sonra yapamadım yapabileceğimi düşündüm basım acık diye benden ayrıldı sözünü tut basını ört nasıl iyi biri oldugumu göreceksin dedi ve yapamadığımda da bana basını bile kapatamayan aciz zavallısın dedi şeytanla bas basa kal lafları etti . Hiç bi zaman yapamazsın sen ben senden bi Allah rızasını istedim başka ne istedim sözünü tutmadın dedi şimdi size sormak istiyorum sadece basım acık diye beni bırakan , beni benoldugum için istemeyn biri beni nasılgercekten sevebilir ? Allah rızası by mudur gercekten