Baskıcı erkek arkadas

Hala mesaj atıyor bas örtmemi bekliyormuş hala örtüp karşısına çıkmamı. Evet ama en dogrusu tamamen bitirmek haklısınız

Bunlar dini kendi egolarina kullaniyolar. Kendi muhafazakar adam oldugu icin tek derdi yaninda kapali kadin olsun yoksa senin gunahin sevabin degil umrunda. Gitsin kendine uygun calismayan evde oturan ortulu kadin alsin. Senin gibi kariyeri olan kizla ne isi var

Konuda kac tane basini kapat cumlesi geciyo sayamadim. Sallamasyon gibi geldi bana. Malum provakatörlük icin uygun saatler.

Benim yapabileceğimi düşünmüş bende ışık görmüş güya bende aynısını dedim madem bas örtüsü bu kadar önemliydi senin için neden beni buldun dediğimde bu cevabı verdi

Benim yapabileceğimi düşünmüş bende ışık görmüş güya bende aynısını dedim madem bas örtüsü bu kadar önemliydi senin için neden beni buldun dediğimde bu cevabı verdi
Derdi yine ego. Ben bu kizi aldimm kapattirdimm istedigim kaliba soktumm diye ego yapacak. Avamin bilincalti boyle calisir

25 yaşında kadına karışamaz, ne yapıp ne yapmazsa bu 25 yaşındaki kadının bileceği iştir, yani sizin. Sizi siz olarak sevmeyi öğrenememiş kapasitede birisi ile sevgilisiniz. Sizi zorlayan, tehtidle (bana göre tehtid sen kapan ben değişirim demek) bir şeyler yapmanızı isteyen kişiliği oturmamış birisi var hayatınızda. Bence gitsin kendisine istediği doğrultuda bir kız alsın. Siz de kafanızı dinleyin, mis.

Hala mesaj atıyor bas örtmemi bekliyormuş hala örtüp karşısına çıkmamı. Evet ama en dogrusu tamamen bitirmek haklısınız
Eger sizin örtünmek gibi bi niyetiniz yoksa bitirin anlamında söyledim..Eger dusunmuyorsaniz yani..

Sana zavallisin dedi oyle mi? Ya senin vasiflarinda bi kiz nasi bu vesayetin agzinin payini veremiyor?
çünkü ben onunla yarışamadım hiç herseye bi cevabı var hakaret etmeye başlayacak bi tip kendi hep haklı her zaman hiç hatalarını görecek kabul edecek biri değil

Cok teşekkür ederim yorumunuz için aynen tehditle bişeyler yaptırmaya calısıyo malesef

Benim cok yakin bir arkadasim ayni sorunu yasadi...adam kendisi cok dindar saniyor kendini.fakat hakaret etmek baski yapmak dinimize yakismiyor bence.acizlik ne demek.bas ortmeyince aciz mi olunuyor.gidip kendisine gore birini bulsun o zaman.en basta begenip de karsiniza cikmasaymis madem kapalinbirini istiyorsa tek kriteri buysa.

evet cok haklısınız benim değişeceğimi düşünmüş öyle diyor beni günahımdan dolayı kınadı bu dinimizde var mı acaba onu hiç düşünmedi yorumunuz için teşekkür ederim

evet cok haklısınız benim değişeceğimi düşünmüş öyle diyor beni günahımdan dolayı kınadı bu dinimizde var mı acaba onu hiç düşünmedi yorumunuz için teşekkür ederim
Rica ederim.dinimizde yok tabiki.sen kafana takma canim birak gittigi icin sukret

Cocugun kapalı bir eş istemesi tercih meselesi bunu elestiremeyiz sadece saygi duyariz..Herkesin kendisine ait tercihleri olabilir bu gayet normal...Ama bunu size birkac kez teklif ettikten sonra sizin de oyle bir niyetiniz olmadigi icin Ayrilin diyoruz...cunku siz birbirinize uymuyorsunuz..

Benim hazmedemediğim nokta beni bu yüzden kücümsemesi ve Allah rızası demesi bi yandan ve de madem bu kadar önemli neden benim hayatıma giriyor ve kapanırsan kalırsın hayatımda yoksa gidersin diyor . Uymadığımız zaten aşilar haklısınız

Konuda kac tane basini kapat cumlesi geciyo sayamadim. Sallamasyon gibi geldi bana. Malum provakatörlük icin uygun saatler.
O da olabilir.Bu gece üye olmus ilk konusu da bu..Erkek sevgilisine başını kapat demez, kapanmani istiyorum der..çünkü sadece saçı örtmek değildir tesettür.piyasada bir sürü başı kapalı ama kici ortada kız var..Başını kapat diyen olayı anlamamış demektir..Tesetturun anlamı dikkat cekmemekktir..Yoksa sen saçını kapatmissin ama altta dar bi tayt giymissen ve kicin da ortaçağda bu ortunmenin ruhuna uymaz bi kere...Ortunmeyi sac kapatmaktan ibaret sanan biri herhalde bu çocuk..

Tutamayacağınız sözler vermeyin, içinizden Allah rızası için başınızı kapatmak gelmiyorsa eğer; sevdiğiniz adamın rızası için kapatma yoluna gitmeyin.
Bu durumlarda Allah'ın adını anmak yerine birbirinize uymadığınızın farkına varıp önünüze bakmanız taraftarıyım.
Olmuyorsa olmuyor, uzatmanın hiçkimseye bir faydası yok..

Sizi hayatına sokması zaten baştan yanlış...Ha aldi diyelim baktı ki o ayri düşünüyor siz ayri düşünüyorsunuz..vazgecmeliydi bence..Çünkü ilerde bu sıkıntı olabilir..Tanıdığım bir aile var öyle gençken seçmişler evlenmişler, ama şimdi herif dininde hacca gitmiş, ibadetle ugrasiyor , kadin ayri telden çalıyor..Hiç mutlu değiller..Adamda hep bi pişmanlık var keske bu kadınla evlenmeseydim diye..O zamanlar belki duygu yogunluguyla karar veriliyor ama ilerde hep icin içini yiyor hep içinde bi ukde kalıyor..

Arkadaslar bu platformda sizlere soru soran bi arkadasım bana bunu tavsiye etti hi sor sende istersen dedi onun yardımıyla üye oldum konu actım yani bu konuyu acmak için üye oldum bas örtüsünü provokatör düşüncelere alet etmek ne demek Allah korusun lütfen

O ne ya öyle bana biri din konusunda baskı yapınca ben çok itici buluyorum.Umarım haddini bildirmişsinizdir.Ona kalmadı.Ay bir de bu tipler karşısındaki insanı dine yönlendirmeye çalışır.Kendi de ne b*klar yer.Hocanin dediğini yap yaptığını yapma misali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…