- 18 Haziran 2014
- 457
- 193
- Konu Sahibi blackpearl92
bu ne kibir !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana mı dedin :)bu ne kibir !
çok iyi niyetli zaten eşim herkese böyle görmüyor işte kendi çocuğuna giydirmiyor görümcem bze getirecekmiş birde alay eder gibi msjı canımı sıktı kimse almamış bize verecekmiş ..Ne biliyim ya halası olarark yegenine yeni hediyelik kıyafet alacagı yerde çocugunun kuçulen kıyafetlerini veriyr ben olssm bnde istemem haklısın arkadasım ama eşinde haklı ablası oldgu için hayır diyememiştr kırmamak için ve ailesinden kotu bi şey beklemedgi için .
Kendi bebeğine giydirmeyi uygun görmüyorsa kabul etmemekte haklısınız elbette.Teşekkür ederim ,, ama iş bildiğiniz gibi değil iyi niyetli bir yaklaşım değil kendi bebeğine giydirmiyor kendinin var zaten şuan 2aylık bebeği ona giydirmiyor . başkalarıda kabul etmemiş kendide giydirmeye layık görmüyor birde az olsun öz olsun gerek yok vereceği şeylere gerçekten ihtiyaç sahibi biri ne versin kabul edilecek durumdaysa onada böyle söyledim :)
bana mı dedin :)
arkadaşım görümcem in zaten şuan yeni doğmuş bebeği var 2 aylık ona giydirmiyor o kıyafetleri benmi kibirli oluyorum dediikodu yapılmasın başıma kakılmasın diye isteyince :)tabi sana dedim
yeri gelir hediye alır yeri gelir çocuguna olmayan şeyleri vermek ister bunda hiç bişey yok. sadece sen kendini ondan üstün görüyosun ve asla kendine yediremiyosun onun çocugunun giydiğini kendi çocuguna giydirmeyi.
seni küçük görmemiş sadece vermek istemiş. çok abartmışsın ne diyim kibir iyi bişey değil.
Kuzenim benden 1 sene önce doğum yaptı..
Onun gonderdiklerıyle kızımı buyuttum çoğunlukla..bi bebek bi gıysıyı kaç kez gıyıp eskıtebilir ki..
Şimdi bende benımkılerı başka bı kuzenime yolladım..bunda gocuncak bişe yok..bebek bu hemen buyuyor..alınan şeyi en fazla 2ay kullanabiliyor..eskıtemeden devir teslim yapıyoruz biz..
Sende al,ver bi fakıre begenmıyorsan..ihtiyacı olan çoktur..kendi yeni doğum yaptı 2 ay önce ve kendi çocuğuna giydirmiyor .. attığı msj da kimse almadı size vereyim .. dedikoducular zaten herkese konuşuyorlar yaptıkları şeyleri hiç gereği yok yani ..
Ben alsam kabul etti olurum ona verdik diye kendi aralarında çok laf döner herrşeyden bir dedikodu malzemesi çkartıyorlar zaten kendileri napıosa yapsın valla ben aralarında malzeme olmak istemiyorum açıkcası ..Sende al,ver bi fakıre begenmıyorsan..ihtiyacı olan çoktur..
Konuşacaklari şey varsın bebeğin kıyafetlerini ben verdim olsun bu onların karakterini gösterir burda kötü olan siz değil onlar olur aklı başında olan kimsede bu soylediklerinden dolayı sizi kınamaz yada ayiplamaz gorumceniz ayiplanir kinanirPeki canım sen konuşacaklarını bile bile ilerisi için ne diyecekleri bile blli olmasa bunları yine alıp giydirirmiydin ..yüzüne vuracaksa konuşacaksa yani tekrar aynı davranışı gösterirmiydin