Evet şekerli sudan ölmüş, sabahtan akşama kadar her mık dediğinde basmışlar suyu. Cahil babaanne 1 aylık bebek emziğe alışsın diye bala pekmeze de batırmış emziğini. Emziğin nedeni de aynı sizinkiler gibi, annesini emmesin memeye bağlı olmasınmış. İlk 6 ay sadece anne sütü niye diyorlar sizce? Benim iki kızım da yaz bebeği. Doktor anne sütünde yeterince su var ekstra vermene gerek yok dedi ben de vermedim verdirmedim. Kendi annem 4 çocuk doğurdum en iyisini ben bilirim demedi, çocuk doktoru ne dediyse uydu kadın. Bizim zamanımızda başkaydı, yokluk vardı, hep büyükler karar verirdi siz öyle olmayın uzmanına danışın dedi.
Kafasını da bağlasınlar ona da engel olmayın. Kemik diye bir şey yok biliyor musunuz yeni doğmuş bebekte. Kıkırdak gibi yumuşak, daha kemikleri gelişmemiş şekilde doğuyorlar. Bacakları düzgün olsun diye sıksınlar bacağını örtülerle, kalça çıkığıyla uğraşın. Bu insanlar kim, neden cevaplarını verip hadlerini bildirmiyorsunuz? O bebekten 1. derecede sorumlu sizsiniz. Ana yüreği demişler baba yüreği değil. Adama bak, çocuğunu öldürseler sesi çıkmayacak. Gerekirse görüşmemeyi göze alıp kavga edeceksiniz. Doktor ne derse o olacak kimse karışmayacak diyemiyor musunuz? Bebeğinize zarar verirlerse acısını siz çekersiniz onlar değil. Aman zaten hastaydı sorunluydu diye elli bahane uydururlar gram vicdan yapmazlar.