Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ihihihi minvalindeki itici tavır ve cevaplarınızı kayınvalide sülalesine verseniz tüm dertlerinizden kurtulacaksınız aslında.Bi de belimde geçmek bilmeyen bir ağrı var doktor hanım onun da tanısını koyarsanız beni uğraştırmış olmazsınız teşekkürler.
Çok teşekkür ederim ya kaç zamandır aklımda bu doktoru dinleme dinleme diye direten bir sürü insan. Yoks açocuk hastaned ekalır snei eve yollarlar çocuk ölür allah korusun. Bilmem ne içim rahatladı asla izin vermeyeceğimVerdiyse de oğluna verdi evi, ben geline niyetlenip ev veren hiç görmedim. Oğluna ev verdi diye de bebeğinizin ağzına şekerli su basamasın, sizin mahreminize giremesin ne münasebet.
Doktoru dinleme diyen insan başı ağrıdığında doktorun kapısında almasın soluğu. Ağrılardan geberince de siz deyin doktoru dinleme diye ahahahah.Çok teşekkür ederim ya kaç zamandır aklımda bu doktoru dinleme dinleme diye direten bir sürü insan. Yoks açocuk hastaned ekalır snei eve yollarlar çocuk ölür allah korusun. Bilmem ne içim rahatladı asla izin vermeyeceğim
O aile ile kala kala terbiye üslup kalmamış.konudan cikiyorum alıntı yapma.saygusiz.hitaplara bak.Yavrum sen ne istiyorsun benim kocamdan niye böyle yapıyorsun?? niye haakret ediyorsun?? mesela tanımadığın bir insana neden bu kadar saldırıyorsun??. Ve ben yazarken eşimden bahsetmemiştim sen atladın kocanda kocan diye. Ee deidm eşim böyle biri değil ben yaşıyorum ya onunla tanıyorum hani. sen hala yok kendini avutuyorsun diye saldırıyorsun. Ne yapiyim şimdi durduk yere eşime gidip bir kadın sen beni savunmuyorsun diyo gel boşanıcaz mı diyim ne istiyorsun kaostan mı besleniyorsun ayrıca derdini gördüğün bir insana bu kadar saldırmak ahlak kurallarına terstir ayıp yani lütfen. ben sinirlensem ne kazanacaksın yada yazdığınla diyelim gözümden bir damla yaş düştü cebine ne giricek seni ne memnun edecek?
Evet öğrenciydim ve hep çalışıyordum. Evin gözümd ehiç bişey olmasının sebebi bu olaylar. Yoksa zenginlik içinde yüzmüyoruz ama bir ev alacak durumumuz vardı. Bende istedimki ailen o evi veriyorsa orayı kiraya ver ev alalım biz kendimiz eşim tamam dedi ailesi istemedi bizde parayı eve harcayıp buraya girdik a*le binası kepazeliğiSosyoekonomik durumunuzu hiç anlamadım. Madem ev gözünüzde hiç bir şey çekin restinizi. Siz çalışıyor muydunuz daha önce?
Sinir cizip gelmenizi istemiyorum yanliz kalicam de kocan da gelsinler diyorsa onlari yanliz birak dogumdsn sonra git annen ile kal35 haftalık gebeyim. İlk hamileliğim. Doğum korkusu almış başını gitmiş ama benim daha büyük korkularım var. Aklımdan çıkmıyor ve sürekli ben bu çocugu doğurmayacagım diye dolanmaya başladım. Eşimin ailesinden korkuyorum. Onların yanında çocuk emzirmekten korkuyorum. Çünkü biliyorum g*ğüs bölgemi görüp gidip onu konuşacaklar bunun burası böyle şurası böyle diye. Doğuma gidilince ılık duş aldırıyorlarmış kaynanam şimdiden başladı ben gelip seni yıkayacağım diye ama bana kabus gibi geliyor..beni öyle görmesin ben yanlarında çorapsız bile duramıyorum ki ayaklarımı inceliyorlar ve o kadar rahatsız oluyorum ki. Normalde gayet açık biriydim buraya geldiğimden beri tesettürlü biri gibi giyiniyorum yanlarında taciz ediliyor gibi hissediyorum. Kv ve kızları planlar kurmuş bizim ev sıcak oluyo diye bebek kv de uyuyacakmış. Gelip beni sağıp bebeğe şekerli sütler verecekmiş bi kaç kere sarılık olmasın diye. “ Ben onu yedirip doyurucam kilo aldırıcam. Hergün yıkarım. Yok kafasını tülbentle sıkıcam başı güzel şekilli olacak gelip giydiricem.“ Reflü yatağı aldım görümcem gelmiş annem onu onda yatırmaz. Annem gelip orda kalacak zaten. Bebeğe şampuan aldım gecen görümcem diyoki annem yıkar bunlarla yok işte bez aldım sen göbek kordonuna dokunma annem değişecek 40 gün benimle kalacaklarmış. Sürekli benim çocuğa bakamayacağım ima ediyorlar ve yanlış ne varsa yapıyolar görümcemin bebeğinede kv baktı ağzındaki sakızı bile çocuğa veriyo bu benim için en rezil olay zaten.. sonra bu çocuğun dişleri niye çürüdü oluyo banada diyoki ağzımdaki kaşıkla görümcemin bebeğine yemek verecekmişim. Olmaz dedim benim vücudumdkai bakterileri bu çocuk nasıl kaldırsın. Kırk tane laf saydı ben hastalıklıymışım gibi oldu. Zaten sesten nefret eden bir insanım görümcelerimin bir sürü çocuğu var ve ben ömrü billah böyle çocuklar görmedim eve 15 dk lık uğrayıp gittiklerinde bile (wc ye giriyolar bişey bırakıyolar) o bişey bıraktıklarında mutlaka bi yerlere zarar verip gidiyolar sonradna fark ediyorum. Ör: saksılardaki toprkaları dökmek duvarları yazmak halıları boyamak bazı eşyaları kırıp dökmek çizmek en son buz dolabım boydan boya çizildi mesela. kv diyoki o çocuk onu yapmaz en son eşim delirdi ben mi
Çizdim burayı hepiniz burdaydınız gördünğz o elinde taşla bişeyler yapıyordu burda dedi. Suçu arkamdan bana atıyorlar telefonumu çocuk bozdu onunda suçunu bana attılar herkes görmesine rağmen. Diyolarki sabahları çocuğumu sana bırakayım sen duşunu felan alırsın o bebeğe bakar. ama çocuğunu ben tek başına bir odada bırakamıyorum en kötü inadıma gidip camları yalıyor. Perdelere yediklerini sürüyor ben ne yapıcaam??? Ve bebeğe zarar veren çocuklar görümcemin beneği yeni doğdugund abu çocuklardna biri 40 günlük beneğin karnına yumruk attı. Biri uyuyan bebeğin suratının ortasına yumrugu indirdi ben oturdum ağladım. Çocukların annesi küsmesin diye de çocuklara hiç bişey demiyolar ama ben kendimi tutamam döverim. O bebek orda son nefesini veriyor sandım. Hiç korkmuyor böyle şeyleri normal karşılıyorlar
Aynen öyle ama kendi kızları için geçerli değil bu. Onlar prenses çünkü kendileri doğurdu ama el kızı külkedisi. Halamın kaynanası gelinlerini sıraya sokmuş kim hangi gün kendisini yıkayacak diye. Baksan Allah korkusu var başları secdeden kalkmıyor. Ölür müsün öldürür müsün.Şu memeye bağlı olmasın şeysini de gelin bebekle uğraşıyor hizmetten geri kalıyor diye çıkarmışlardır kesin, hepsine cahillik dersin de bu bildiğin psikopatlık ya. İyi niyet değil kesinlikle.
Bence hiç stres yapmayın. Şu an sadece dinlenmeye bakın. Çünkü bu sorunların çözümü bir cinnete bakar, bizzat yaşayan ve deneyimleyen biri olarak yazıyorum Bana asla yapmayacağım şeyleri yaptırdılar ve şu an kafam o kadar rahat ki. Kimse soru bile soramıyor, sorarsa cevabını veriyorum. Son oluyor. Hepsini kovun evden. Sonrada lohusa sendromunda diyecekler zaten, kimse yanınıza bile yaklaşamayacak35 haftalık gebeyim. İlk hamileliğim. Doğum korkusu almış başını gitmiş ama benim daha büyük korkularım var. Aklımdan çıkmıyor ve sürekli ben bu çocugu doğurmayacagım diye dolanmaya başladım. Eşimin ailesinden korkuyorum. Onların yanında çocuk emzirmekten korkuyorum. Çünkü biliyorum g*ğüs bölgemi görüp gidip onu konuşacaklar bunun burası böyle şurası böyle diye. Doğuma gidilince ılık duş aldırıyorlarmış kaynanam şimdiden başladı ben gelip seni yıkayacağım diye ama bana kabus gibi geliyor..beni öyle görmesin ben yanlarında çorapsız bile duramıyorum ki ayaklarımı inceliyorlar ve o kadar rahatsız oluyorum ki. Normalde gayet açık biriydim buraya geldiğimden beri tesettürlü biri gibi giyiniyorum yanlarında taciz ediliyor gibi hissediyorum. Kv ve kızları planlar kurmuş bizim ev sıcak oluyo diye bebek kv de uyuyacakmış. Gelip beni sağıp bebeğe şekerli sütler verecekmiş bi kaç kere sarılık olmasın diye. “ Ben onu yedirip doyurucam kilo aldırıcam. Hergün yıkarım. Yok kafasını tülbentle sıkıcam başı güzel şekilli olacak gelip giydiricem.“ Reflü yatağı aldım görümcem gelmiş annem onu onda yatırmaz. Annem gelip orda kalacak zaten. Bebeğe şampuan aldım gecen görümcem diyoki annem yıkar bunlarla yok işte bez aldım sen göbek kordonuna dokunma annem değişecek 40 gün benimle kalacaklarmış. Sürekli benim çocuğa bakamayacağım ima ediyorlar ve yanlış ne varsa yapıyolar görümcemin bebeğinede kv baktı ağzındaki sakızı bile çocuğa veriyo bu benim için en rezil olay zaten.. sonra bu çocuğun dişleri niye çürüdü oluyo banada diyoki ağzımdaki kaşıkla görümcemin bebeğine yemek verecekmişim. Olmaz dedim benim vücudumdkai bakterileri bu çocuk nasıl kaldırsın. Kırk tane laf saydı ben hastalıklıymışım gibi oldu. Zaten sesten nefret eden bir insanım görümcelerimin bir sürü çocuğu var ve ben ömrü billah böyle çocuklar görmedim eve 15 dk lık uğrayıp gittiklerinde bile (wc ye giriyolar bişey bırakıyolar) o bişey bıraktıklarında mutlaka bi yerlere zarar verip gidiyolar sonradna fark ediyorum. Ör: saksılardaki toprkaları dökmek duvarları yazmak halıları boyamak bazı eşyaları kırıp dökmek çizmek en son buz dolabım boydan boya çizildi mesela. kv diyoki o çocuk onu yapmaz en son eşim delirdi ben mi
Çizdim burayı hepiniz burdaydınız gördünğz o elinde taşla bişeyler yapıyordu burda dedi. Suçu arkamdan bana atıyorlar telefonumu çocuk bozdu onunda suçunu bana attılar herkes görmesine rağmen. Diyolarki sabahları çocuğumu sana bırakayım sen duşunu felan alırsın o bebeğe bakar. ama çocuğunu ben tek başına bir odada bırakamıyorum en kötü inadıma gidip camları yalıyor. Perdelere yediklerini sürüyor ben ne yapıcaam??? Ve bebeğe zarar veren çocuklar görümcemin beneği yeni doğdugund abu çocuklardna biri 40 günlük beneğin karnına yumruk attı. Biri uyuyan bebeğin suratının ortasına yumrugu indirdi ben oturdum ağladım. Çocukların annesi küsmesin diye de çocuklara hiç bişey demiyolar ama ben kendimi tutamam döverim. O bebek orda son nefesini veriyor sandım. Hiç korkmuyor böyle şeyleri normal karşılıyorlar
Tebrik ederim darısı başımaBence hiç stres yapmayın. Şu an sadece dinlenmeye bakın. Çünkü bu sorunların çözümü bir cinnete bakar, bizzat yaşayan ve deneyimleyen biri olarak yazıyorum Bana asla yapmayacağım şeyleri yaptırdılar ve şu an kafam o kadar rahat ki. Kimse soru bile soramıyor, sorarsa cevabını veriyorum. Son oluyor. Hepsini kovun evden. Sonrada lohusa sendromunda diyecekler zaten, kimse yanınıza bile yaklaşamayacak
Yapmayacaksınız hanımefendi aaaaa delirttiniz bu yazdıklarınızla beni. Almayın eve, kovun. Gerekirse kocanızı da kovun. Bu ne ya, ne hizmeti ne külkedisi. kendinize gelin yahu. Sizin sorumlu olduğunuz tek kişi bebeğiniz. Yapmanız gereken tek şey onun bakımını yapmak ve bol bol kucaklamak. Sakın ikinizin arasına bir başkasının girmesine izin vermeyin. Valla kalkıp gelecem paralayacam kayınvalideni de görümceni de, hele ıo kocayı.Cimrilikten ne yapacakalrını şaşırmışlar. Çocukla ilgili herkesin bir planı var kardaşımın çocuğu diye diye geziyorlar.( Kaç kere çağırdım cama çıkamıyorum hepsini silebiliyorum bir tek mutfağın camını silemiyorum yanımda durun silicem diye hiç biri gelmedi geçen arkadamdan hiçde bile gitmem diyolardı) bir gün gelipte al şu 50 lira bebeğin eksiklerini bitirdin bir emziğinide benden al demediler sürekli git şunu al bunu al kendi ailem yokluk döneminde şu an ve kredi kartlarıyla beni alışverişe götürdüler bebişin büyük bir eksiğini karşıladılar o kadar mahçup oldum ki. Kv de en son dün gitti ben almadım alamdım diye 45 tl ye ip aldı oturup kalkıp 45 tl ipe verdim diyo kazaklarını örüyo bütün ipleri bana aldırdı eksik kaldı bir ip. Sürkeli git al diyo gidemedim 45 tl sinide dün akşam böcek ilacı aldırdı eşime inadına halletti yani bizde bir kuruş kalmasın diye kendini parçalıyor. Ben şimdi benden bu kadar nefret edip 45 tl için kendini paralayan hamileliğim boyunca beni ağlatıp travmalar geçirtmiş bir insanı eve alıp gel sen otur diyip o hasta halimle nasıl ona hizmet edip çocugumuda onun kucagına bırakıp kendimi kül kedisinin haline sokucam bilmiyorum.
Bakın bebeğe şekerli su vericez dedikleri zaman adamın delirmesi gözünün dönmesi lazım. Kafasını bağlıycaz dedikleri zaman kalp krizi geçirmesi lazım. Kocanız nasıl bunlara ses çıkarmıyor, milletin delirdiği nokta bu. Yoksa hiçbirimiz kocanızı tanımıyoruz ama gerçek de ortada. Eşimi hastanede bebek hemşireleri kovaladı, sokmadılar yenidoğan ünitesine. Ne verdiniz, ne içirdiniz, niye ağlıyor, dikkatli tutun, bilekliğini kontrol ediyor musunuz düşecek gibi, yüzünde niye kırmızı leke oldu, diğer bebeklerle daha çok ilgileniyorsunuz benim kızımı ağlatıyorsunuz.... Önce yeni baba diye idare ettiler sonra kovup bana şikayet ettiler. Doğduğu gün topuğundan kan aldılar, iğneyi batırınca benim canım yandı. Evlat bu, eve alınan eşya değil. Kimse fikir beyan edemez kimse kafasına göre besleyemez, kimse annesi yerine karar veremez. Kocanızda bu söylenenlerle ilgili aksiyon olmadığıı gibi dışlanmayayım diye susuyormuş. Nereye kadar susar, yani çocuğu hastanelik oluncaya kadar ses çıkartmaz mı?Yavrum sen ne istiyorsun benim kocamdan niye böyle yapıyorsun?? niye haakret ediyorsun?? mesela tanımadığın bir insana neden bu kadar saldırıyorsun??. Ve ben yazarken eşimden bahsetmemiştim sen atladın kocanda kocan diye. Ee deidm eşim böyle biri değil ben yaşıyorum ya onunla tanıyorum hani. sen hala yok kendini avutuyorsun diye saldırıyorsun. Ne yapiyim şimdi durduk yere eşime gidip bir kadın sen beni savunmuyorsun diyo gel boşanıcaz mı diyim ne istiyorsun kaostan mı besleniyorsun ayrıca derdini gördüğün bir insana bu kadar saldırmak ahlak kurallarına terstir ayıp yani lütfen. ben sinirlensem ne kazanacaksın yada yazdığınla diyelim gözümden bir damla yaş düştü cebine ne giricek seni ne memnun edecek?
Doktoru dinleme diyenler 1 senelik bel ağrısıyla gece 1de acile gelenlerle aynı kişilerDoktoru dinleme diyen insan başı ağrıdığında doktorun kapısında almasın soluğu. Ağrılardan geberince de siz deyin doktoru dinleme diye ahahahah.
Bunların dili bize çıkıyor :) kocam dislanmasin diye korkuyor diyor sonra çevirip kocama ne saldiriyorsunuz diyor.hayir millet şöyle yap böyle yap diyir alaylı ters cvb veriyor.bu aile psikolojisini bozmusBakın bebeğe şekerli su vericez dedikleri zaman adamın delirmesi gözünün dönmesi lazım. Kafasını bağlıycaz dedikleri zaman kalp krizi geçirmesi lazım. Kocanız nasıl bunlara ses çıkarmıyor, milletin delirdiği nokta bu. Yoksa hiçbirimiz kocanızı tanımıyoruz ama gerçek de ortada. Eşimi hastanede bebek hemşireleri kovaladı, sokmadılar yenidoğan ünitesine. Ne verdiniz, ne içirdiniz, niye ağlıyor, dikkatli tutun, bilekliğini kontrol ediyor musunuz düşecek gibi, yüzünde niye kırmızı leke oldu, diğer bebeklerle daha çok ilgileniyorsunuz benim kızımı ağlatıyorsunuz.... Önce yeni baba diye idare ettiler sonra kovup bana şikayet ettiler. Doğduğu gün topuğundan kan aldılar, iğneyi batırınca benim canım yandı. Evlat bu, eve alınan eşya değil. Kimse fikir beyan edemez kimse kafasına göre besleyemez, kimse annesi yerine karar veremez. Kocanızda bu söylenenlerle ilgili aksiyon olmadığıı gibi dışlanmayayım diye susuyormuş. Nereye kadar susar, yani çocuğu hastanelik oluncaya kadar ses çıkartmaz mı?
Hiç de sessiz çekingen biri değilmişsiniz, burada üyeleri tersleyip alaylı cevaplar yazıyorsunuz. Niye bu cahillere sesiniz çıkmıyor? Hayırdır ne diye kendi kendinize kararlar alıyorsunuz bana sordunuz mu bile diyemiyorsunuz karı koca. Tek bir kurtuluş yolunuz var, o evden çıkmak. Aile apartmanı dediğin budur, tuzak. Asla o evin satılmasına izin verilmez asla kiraya verip kirasını alamazsınız. Bu yazılı olmayan bir kural.
Bebek bakımı konusunda kv cahil olabilir ama siz de pek aydınlanmış değilsiniz. Şeker yetişkin insanlara dahi zararlıdır. Kan şekerini ve insülini yükseltir. Şeker vücuda girdiği anda vücut onun toksik etkisinden kurtulmak için pankreas gereğinden fazla çalışır. Organlar yorulur, ki bir bebeğin organları daha gelişmemiştir bile. Yani şeker bir zehir görevi görür.Şekerli suda mı ölmüş. Çok korkunç. Herkes bunu yap yap bizde yaptırdık diye üstüme geliyor yoksa sarılık olup ölür diyolar. Şimdi de bunu görünce şok oldum. Sanırım çocuk hastane kalsa içim daha rahat eder. Çok korkunç ya
Bu ihihihi minvalindeki itici tavır ve cevaplarınızı kayınvalide sülalesine verseniz tüm dertlerinizden kurtulacaksınız aslında.
Orada yapamadıklarınızı burada yapmayın.