- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.327
Bakalım bi o zaman bu sene. Şunları yazayım bir kenara.
Özellikle Kleopatra çok sakin ama giderken yanında suyunu, yemeğini al.
En yakın market 3 km falan uzaklıkta
Bir de dağı aşıp iniyorsun, ondan çıkması çok zor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım bi o zaman bu sene. Şunları yazayım bir kenara.
Gel sen benim kocaya anlat bunu
Geçen sene artık en azından alkolü sokmaya başladım içeri ona bile söylendi manyak. Termosa dolduruyorum votkayı, sonra gelsin kolalar sodalar yarı yarıya düştü deniz masrafı.
Aaa buraya anneler falan götürülmez o zaman kayar düşerler, çıkamazlar. Önden bi kontrole gideyim ben. Mangal yakabilir miyiz?Özellikle Kleopatra çok sakin ama giderken yanında suyunu, yemeğini al.
En yakın market 3 km falan uzaklıkta
Bir de dağı aşıp iniyorsun, ondan çıkması çok zor.
Eki Görüntüle 2795651
İZmir yaşamak için çok güzel bir şehir. Kira kısmı biraz sizin paraya bakış açınıza bağlı. Mesela kimine 1000 lira kira fazla gelir kimine 2000 lira normal gelir.Herkese merhabalar. Ben atanmak için kendi yaşadığım şehirden biraz uzak olan İzmir'i tercih ettim. Olur da kazanırsam diye de buraya sormak istedim. Rabbim nasip eder de inşallah İzmir'i kazanırsam orda yapabilir miyim bunu çok düşünüyorum. Hayatımda ilk defa ailemden ayrılmak zorunda kalacağım bunu göze aldım aslında üç senedir atanmayı bekliyorum. Ama şu an yaşadığım yerden direkt oraya gideceğim. Oralarda ev durumları nasıl kiralar nasıl veya eşyalı daireler ... Memur maaşıyla gecinebilir miyim? İzmir nasıl bir yerdir orda yaşayanlar yorum yapabilirler mi
Biz çeşme tarafına çok gitmiyoruz, hem pahalı geliyor hem biraz daha uzak kalıyor eve. 20-25 dakikada foçaya gidebiliyoruz. Sık gidince de artık kanka olduk gittiğimiz yerdekilerle genelde girişe para vermiyoruz ya da az veriyoruz. Ama yemesi içmesi çok. Güzel içiyoruz çünkü.Paralı yerlere gittin mi cidden fazla masraf.
1 tabak makarna 50 tl.
Alkolü hiç söylemiyorum bile.
Biz çeşme tarafına çok gitmiyoruz, hem pahalı geliyor hem biraz daha uzak kalıyor eve. 20-25 dakikada foçaya gidebiliyoruz. Sık gidince de artık kanka olduk gittiğimiz yerdekilerle genelde girişe para vermiyoruz ya da az veriyoruz. Ama yemesi içmesi çok. Güzel içiyoruz çünkü.
Aaa buraya anneler falan götürülmez o zaman kayar düşerler, çıkamazlar. Önden bi kontrole gideyim ben. Mangal yakabilir miyiz?
Dur baharda bi kontrol edelim yaza hazırlık olsun.Yok mangal yakamazsın.
Ondan dedim yemeğini yanında götür diye.
Anneler de inebilir merdivenleri var ama önce sen git durum değerlendirmesi için :)
Doğma büyüme İzmirliyim.İzmir’e bir çok yerden özellikle doğudan göç var .Şehir olarak çok güzel denizidir havasıdır harika .Ev tutacağınız yere göre kiralar değişir .Bucada eşyalı kiralık daireler diğer semtlere göre uygun .Ancak biraz tehlikeli yani nasıl desem ,öğrenciler eskortlar vs eşyalı evleri kiralıyor .Tabi bucanın her yeri böyle değil .Diğer büyük şehirlere göre hayat daha ucuz .Fakat eskisi gibi değil enflasyon vs etkiledi yaşam şartlarını .Kordon boyu yazın sıcaklarda cıvıl cıvıl .Arkadaş vs edinirken temkinli yaklaşın herkese güvenmeyin .Özellikle yabancı bir şehirden geldiyseniz ortamını çözmeden herkesle içli dışlı olmayın .Erkeklerede pek güvenmeyin .Tek başına bir kadın için tanıdığınız akrabanız vs yoksa biraz dikkatli olunması gerekiyor .Çünkü neticede her çeşit insan var .Umarım güzel günler geçirirsiniz İzmir’de .Herkese merhabalar. Ben atanmak için kendi yaşadığım şehirden biraz uzak olan İzmir'i tercih ettim. Olur da kazanırsam diye de buraya sormak istedim. Rabbim nasip eder de inşallah İzmir'i kazanırsam orda yapabilir miyim bunu çok düşünüyorum. Hayatımda ilk defa ailemden ayrılmak zorunda kalacağım bunu göze aldım aslında üç senedir atanmayı bekliyorum. Ama şu an yaşadığım yerden direkt oraya gideceğim. Oralarda ev durumları nasıl kiralar nasıl veya eşyalı daireler ... Memur maaşıyla gecinebilir miyim? İzmir nasıl bir yerdir orda yaşayanlar yorum yapabilirler mi
Çok güzel kafan güzel rahat bi şekilde geçinirsin canım inşallah atanırsınHerkese merhabalar. Ben atanmak için kendi yaşadığım şehirden biraz uzak olan İzmir'i tercih ettim. Olur da kazanırsam diye de buraya sormak istedim. Rabbim nasip eder de inşallah İzmir'i kazanırsam orda yapabilir miyim bunu çok düşünüyorum. Hayatımda ilk defa ailemden ayrılmak zorunda kalacağım bunu göze aldım aslında üç senedir atanmayı bekliyorum. Ama şu an yaşadığım yerden direkt oraya gideceğim. Oralarda ev durumları nasıl kiralar nasıl veya eşyalı daireler ... Memur maaşıyla gecinebilir miyim? İzmir nasıl bir yerdir orda yaşayanlar yorum yapabilirler mi
Maaşı 4000ini geçemez. Katiplikten bahsediyor arkadaş.Gene nerden baksan 5000 e yakın maaşın olur sanıyorum. 2 bin tl kira ve faturalarına gitse kalan tek kişi için yeterli
Ben de izmirde yaşamadım ama arkadaşım orda yaşıyor yanında çok kaldımİzmir çok güzeldir canım.
Denizi, insanları, yaşayış şekli olarak seversin.
Trafiği var mı var ama İstanbul gibi değil.
Evleri de dedikleri gibi depremden sonra zamlandı ama bir İstanbul gibi yine pahalı değil.
Zaten artık her yer pahalı ama sen memursan rahat yaşarsın.
Evi de iyice araştır.
Dediğim gibi uygun yerler de var.
Canın sıkılır Konak'a inersin, Alsancak'a yürürsün için açılır.
Yazın mis gibi Çeşme'ye gidersin tatilini yaparsın.
Hayat burada güzel yani :)
Eşim lise mezunu en düşük seviyeden başlayan 6 yıllık memur ve 4200 civarı alıyorMaaşı 4000ini geçemez. Katiplikten bahsediyor arkadaş.
Ben de izmirde yaşamadım ama arkadaşım orda yaşıyor yanında çok kaldım
Bir kere de gümüldür diye bir yere gitmiştik denize girmek için güzeldi, halk plajı olan bir yer, ücretli vs değildi tavsiye ederim
Tabi bir çeşme değil
Yok ya bu kadar değil. 2+1 evde iyi bir semtte, yeni bina da oturuyorum. 1.700 TL yeKiralar çok pahalı 1+1 --1500 TL
2+1 2500 TL
3+1 4000 TL
Bir sey sorucam market alisveris ne zaman izmirde diger sehirlere gore ucuzdu ki artik ucuz degil denmis.Ben hic hatirlamiyorum..He derseniz eski tansaş,pehlivanoglu..Bunlar 20 sene onceydi..Hatta daha da geriyr gidersek bim,a101 in atasi satis mantigiTanzim Satış vardi. Bu da nerden baksan 30 sene oncesi benim cocuklugumda.Ayy yaşım cikacak meydana He Pazar derseniz hala ucuz,uygun,cok cesit ve taze.15 sene gecmistir camkiran pazarina gidiyoruz hala ayni kalite.
Kira derseniz de Alaybey i oneririm.Ara sokaklardir ama uygun ve 2 adim öten denis,Ksk Carsi.
Sobalı evde sıkıntı olur kendisi için tek başına yaşıycak çünkü. Benim çalıştığım dönemde izban yoktu, dediğiniz gibi izbana yakın olan yerler de belli. Ben tee gaziemirden gidiyordum duş almak bile lüks haline gelmişti. Yemek yemeye vaktim yoktu duş alıp uyurdum saçımı bile kurutmadan ayy hayatımın en kötü 1 aylarından biriydi.Semt garajından adliye tarafına izban la daha kolay gider tek vesait olur hem hemde uygun kiraya yer bulabilir ama dediğim gibi müstakil ev sobalı falan bulabileceği aktepede yada aydın mahallesinde var r böyle karabağlar ın başka yerinden derseniz çok haklısınız baya uzak