Başka şehirde yaşamak (İzmir)

Kiralar semtine göre değişiyor. Popüler olan birkaç yer var, çok pahalı kiraları. Uygun fiyatlı yerler ise şehir merkezine uzak. Keyfinize düşkün biriyseniz sevmezsiniz oraları.

Bu arada kentleşmesi çok kötü gerçekten. Büyük şehir gibi gelmiyor bazen. Belediyeciliğini de beğenmiyorum ben. Doğu taraflarından geliyorsanız, yemekleri de kötü. Ben baharatlı ve soslu şeyler sevdiğimden dışarıda bir yerde oturduğum zaman yediklerimden hiç zevk almıyorum.

Hep olumsuz yazmışım ama nezih semtlerden birinde yaşarsınız güvenli bir şehir. Bostanlı-Karşıyaka civarları için konuşabilirim çünkü orada yaşıyorum. İnsan profili iyi, genel olarak kibar ve saygılı insanlarla karşılaşıyorum. Özellikle yazın sahile inip keyifli vakit geçirirsiniz. Çimen kültürünü çok seviyorum ben, bir mekanda oturmaktan daha çok zevk veriyor ve bu açıdan mutluyum yaşadığım yerden.

Bir de aşırı derecede dilenci var bu şehirde, yolda yürürken bile sürekli karşınıza birileri çıkıyor ve para istiyor. İzmir'de yaşayanlar bilir, gerçekten çok rahatsız edici.

Ben 4 yıldır yaşıyorum burada. Seviyorum ama hevesimi de aldım yani.
Ben çok sosyal bir insan degilimdir zaten. Dilencilik konusunda da alışkınım benim burda çoook var 😅😅. Ben nezih falan da aramıyorum açıkçası düz bir yer olsa da olur adliyeye yakın hiç gitmedim bilmiyorum semtlerini falan da.

Yaa gerçekten mi 😐 ben iç Anadoludan geleceğim kendi sehrimde hiç trafik yoktur ev kiraları da uyguna da vardır pahalıya da sanırım zorluk çekebilirim
Merkezden uzaklaştıkça kiralar ucuzlar normal şartlarda ama şu an benim bulunduğum dağ başında 2000 lira olmuş mesela. Ben buraya o parayı vermem.

Adliye demisin bayrakli ya da konak olduguni tahmin ediyorum, inteenetten arat bence o semtlerde kiralik, ben olsam bayrakli yerine bornovaya falan bakarim gerci

Ben 3+1 e 4bin demen sasirdim acikcasi, Guzelbahcede Urlada villa aramiyosan genelde her butceye gore bulunur Konak, Bornova tarafi gibime geliyo benim, cok lux aramazsan tabii
ben balcovada 30 yillik ev 1700 oduyorum 2+1 narlidere de arkadasim 1+1 de 1600 e kaliyor.narlidere de yine yeni 3+1 lerde 4 ten asagi hic fiyat veren olmadi daire alalim dedik dumduz 3+1 ler 1 milyon

ben balcovada 30 yillik ev 1700 oduyorum 2+1 narlidere de arkadasim 1+1 de 1600 e kaliyor.narlidere de yine yeni 3+1 lerde 4 ten asagi hic fiyat veren olmadi daire alalim dedik dumduz 3+1 ler 1 milyon
O yuzden semtine gore dedim de narlidere nin bile her yeri syni para degil, sahilevleriyle narbel bir degil yani, ama balcovada bulursun yani 3+1 3000 e falan diye tahmin ediyorym

Kiralar semtine göre değişiyor. Popüler olan birkaç yer var, çok pahalı kiraları. Uygun fiyatlı yerler ise şehir merkezine uzak. Keyfinize düşkün biriyseniz sevmezsiniz oraları.

Bu arada kentleşmesi çok kötü gerçekten. Büyük şehir gibi gelmiyor bazen. Belediyeciliğini de beğenmiyorum ben. Doğu taraflarından geliyorsanız, yemekleri de kötü. Ben baharatlı ve soslu şeyler sevdiğimden dışarıda bir yerde oturduğum zaman yediklerimden hiç zevk almıyorum.

Hep olumsuz yazmışım ama nezih semtlerden birinde yaşarsınız güvenli bir şehir. Bostanlı-Karşıyaka civarları için konuşabilirim çünkü orada yaşıyorum. İnsan profili iyi, genel olarak kibar ve saygılı insanlarla karşılaşıyorum. Özellikle yazın sahile inip keyifli vakit geçirirsiniz. Çimen kültürünü çok seviyorum ben, bir mekanda oturmaktan daha çok zevk veriyor ve bu açıdan mutluyum yaşadığım yerden.

Bir de aşırı derecede dilenci var bu şehirde, yolda yürürken bile sürekli karşınıza birileri çıkıyor ve para istiyor. İzmir'de yaşayanlar bilir, gerçekten çok rahatsız edici.

Ben 4 yıldır yaşıyorum burada. Seviyorum ama hevesimi de aldım yani.
Bir iki güzel yanını da söyleseydin canım İzmir'i gömmüşsün 😞

Kiralar, pazar, market, restoran her şey her büyük şehirde olduğu gibi burada da çok pahalı ve ekstra trafik gün geçtikçe berbatlaşıyor

O yuzden semtine gore dedim de narlidere nin bile her yeri syni para degil, sahilevleriyle narbel bir degil yani, ama balcovada bulursun yani 3+1 3000 e falan diye tahmin ediyorym
size serzenis yapiyorum gibi olmus kusura bakmayin.bu ara cok doluyum galiba 1+1 e bile 500 bin istediler ya .son yillarda ne oldu bilmiyorum izmirde fiyatlara sok oluyorum artik

X