- 5 Nisan 2011
- 1.187
- 629
- 323
ben sadece iyi tarafından bakmaya çalıştım farkındamısınız bilmem!
elbette kolay değildir, bende onaylamıyorum gerçekten acı ama şuan ya boşanır yada bu durumdan kurtulmak için eşine sevgisini ve ilgisini vererek birşeyleri kurtarabilir diye düşünüyorum...
arkadaş hatayı başta yapmış, şuan herkes ''yanlış yaptın, sen kötüsün'' dese, ne olacak?
şuan sadece bir yol göstermeye çalışıyoruz. ben olsam işten ayrılırdım yada eşimden boşanırdım !
hatta birine aşık olduğumu hissettiğim andan oturmazdım o nikah masasına!!!
aldatılamayı kimse haketmiyor, Allah kimseye yaşatmasın...
Dün evlendim.İş yerindeki arkadaşımda geldi nikahıma ve çok güzel olmuşsun diyerek altın taktı.Zor bir andı. Şuandan sonra yapacak birşey yok artık..
Kesinlikle evlenme derim....Şahsen bende eski eşimle nişanlı olduğum dönemde mutlu değildim.Ama senin düşündüğün gibi artık geri dönemem diye evlendimm..Sonuç olarakta 3 yıl sonra aynı nedenlerden dolayı (hatta dahada artan sebeblerden)boşandık.Zararın neresinden dönersen kar...İçine şimdi sinmiyorsa emin ol evlendikten sonra hiçbişey değişmiyorrr....
kimseye kötüsün demek haddime değil ama gönül isterki adam bunları öğrensin... aynısı kadına yaşatmış olsaydı aynısnı derdim
tabiki de evlenme
kalbin başkası için çarparken nasıl bir başkasıyla aynı hayatı paylaşacaksın
konuyu açan arkadaş geçen hafta evlenmiş.
konuyu açan arkadaş geçen hafta evlenmiş.
sakın evlenme bence..nişanlına güzel bi dille biraz ertelemek istiyorum çok karmaşığım şu ara de..sakın evlenmeee...geri dönüşü anca evlenirsen olmaz, hala geç değil...
Evlendi evlendi.. Hatta evlendiğinin ertesi günü buraya gelip sevdiğim adam düğünüme geldi takı takarken çok zorlandım yazdı:97:
Nasıl yani nişanlıyken başka birine mi ilgi duymaya başladın :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?