başka bir insanın aklını kurcalamasını tamamen bir kenara bırakırsak, sadece nişanlınla olan iletişim problemini ve uyumsuzluğu göz önüne alırsak, sana diyeceğim tek şey ayrıl!
ben de nişanlımla 4.5 senedir beraberdim. hiçbir zevkimiz ortak değildi. o da çok konuşmazdı. bir yere gidip otururduk doğru düzgün muhabbet edemezdik. ama ben aşıktım çok seviyordum. bu şeyler gözüme batmıyordu. sonra aramızda farklı sorunlar çıktı onunla ve ayrıldık. ayrıldıktan sonra gördüm ki iyiki ayılmışım. bu insanla bir ömür asla geçmezmiş. hayatımı çöpe atarmışım evlensem. ve öyle seviyordum ki başka bir erkeğe ilgi duymayı bırak bakmıyordum bile. sen birine karşı birşeyler de hissetmeye başlamışsın. bence ayrılma vakti gelmiş. zararın neresinden dönersen kar. herşey tamam diye hayatını mahvetme. evlenip boşanmak daha mı iyi?
belki şu an hoşlandığın kişiyle geleceğin olmayabilir de. ama yine de ne olursa olsun onu bir kenara bırak kendini düşün. mutsuz olacağın bir evliliğe bile bile lades deme. kesinlikle ayrıl.
bu mesajı yazdıktan sonra evlendiğini gördüm. geçmiş olsun. kısa zamanda okuruz "boşanıyorum" başlığını. üzücü....