Konu sahibine: nişanlından ayrıl, ne kendini ne onu dha fazla kandırma.
KK'ne: eeee bunu bir erkek yapınca yerden yere vuruyoruz da bu sefer yaşayan bir bayan olunca neden sempatik sevgi pıtırcıkları olarak pohpohtayız? Herne şekilde olursa olsun ortada bir aldatma var değil mi???
Konu sahibine: nişanlından ayrıl, ne kendini ne onu dha fazla kandırma.
KK'ne: eeee bunu bir erkek yapınca yerden yere vuruyoruz da bu sefer yaşayan bir bayan olunca neden sempatik sevgi pıtırcıkları olarak pohpohtayız? Herne şekilde olursa olsun ortada bir aldatma var değil mi???
Haklısın valla..
"Düğünümüze 1 hafta kala nişanlımın bir iş arkadaşına aşık olduğunu ve aşkının karşılıksız olmadığını öğrendim" olsaydı konu..:18:
Merhaba.Çok yakın zamanda evleniyorum.Ancak bundan yakın bir zaman önce işe başlayan iş arkadaşıma aşık oldum. O tam benim istediğim gibi ince,nazik,esprili ve saygılı biri. Nişanlımla uzun zamandır iletişim problemimiz vardı. Belki de en başından beri hatta.Bir yerde otururken hiç sohbet etmeden kalktığımız oluyor. O yüzden evliliğim konusunda çok endişeliyim. İş arkadaşımda bana karşı çok yoğun duygular hissediyor.Bunu da çok güzel jestler yaparak bana fazlasıyla gösterebiliyor. Her zaman yanımda olduğunu hissettiriyor bana. Nişanlımla bu kadar sorunlu olduğum bir dönemde karşıma çıkması çok kafamı karıştırıyor. Ancak dediğim gibi çok yakında evleniyorum herşeyim hazır bununda geri dönüşü yok.Sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?