Başka birini çok severken evleniyorum

Biz kadınlar çapkın değiliz, DNA'larımız müsait değil.
Bu iş arkadaşı bir figür sadece, o olmasa bir başkası aklını çelebilirdi.
Gerçek olan tek şey şu anda bir ilişkin olmadığı, nişanlı ama yalnız olduğun.

"Herşey hazır" diye evlenirsen, nikahlı dul olmaya hazır ol..
"geri dönüşü yok" diye bişey yok hayatta..

Haklısın valla..
"Düğünümüze 1 hafta kala nişanlımın bir iş arkadaşına aşık olduğunu ve aşkının karşılıksız olmadığını öğrendim" olsaydı konu..:18:

bence bu durumda napıp ne edip o nişandan kurtulmak en iyisi...
yoksa bi ömür çekersin acısını..
evlendikten sonra boşanmak dahamı iyi olacak sanki?

çok doğru söylüyorsu ala :44:

evlendiğiniz zaman bir başkasının kollarında iken sevdiğiniz insanı düşünmek nasıl bi midedir anlamadım?yazık değilmi o insana,acabaların üzerine kurulamaz hayat"ya düzelirse"böyle bi mantık yok,birşey en başında neyse bundan sonrada o dur.4 senelık ılıskınızde degısmıyosa bı ınsan evlılıgın vermıs oldugu alısmıslıkla dahada körerıcek bazı seyler,hangımız ılk gunku kadar kıpır kıpırızkı asktan yana,evlılık zamanla yerını askı gecıp sevgıye sadakate bırakıyor.O zaman zarfında birde çocuk olacak,e neoldu "biz anlasamıyoruz uyusmuyoruz"o yavru ne olacak peki?onun hayalleri umutları?ayrılmış bi anne baba,ve sorunlarla buyumus bi çocuk!Allah askına oyun degıl evlılık!sevıyorsanız devam edın yok sevmıyorum dıyorsanız ne kendınızı kandırın nede karsınızdakı ınsanı!Bırakında alınan eşyalar ziyan olsun,hayatınız değil...

bence sen bu mentaliteyle hicbi zaman mutlu olmazsin arkadasim. nisani bozup o is arkadasinla ciksan, bunun hep boyle mi surecegini saniyorsun? birkac ay sonra iliskiniz devam etse bile dogal olarak normal bir surece girecek. zaten birini taniyana kadardir o heyecan. gozunde buyutursun onceleri, sonra o kadar da oyle biri olmadigini anlayinca ilgin kacar.

hayat senin hayatın!
nasıl yaşamak istediğine otur sakince kararını ver..
bence evliliğe bile hazır değilsin sen..

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

arkadaşım bence hemen ayrıl...çünkü daha böyleyken bu duygular içerisindeysen evlendikten sonra bu duyguların yerini imkansıza olan ve taşıması çok zor olan bir duruma bırakacak...ve inan bana şu anda nişanı atmaktan çok daha büyük bir zorlukla yürütmeye çalışacaksın evliliğini...ve belkide sonunda boşanacaksın...ve dahada yazık olacak hem sana hemde kocana...evlenirken çok kolay ama bi yuvayı dağıtmak kurulduktan sonra çok zor oluyo...yaşayan biri olarak söylüyorum sakın ama sakın aşık olmadan evlenmeyin...1-2 gün değil bu BİR ÖMÜR....ve son olarak çok hoşuma giden bir sözü eklemek isterim...

''AŞK olamadan evlenmeyin...çünkü AŞKSIZ nikah,nikahsız AŞKI getirir....

Yaptığın birçok yanlış var,4 yılda bu adamla uyuşmadığını nasıl olurda anlamazsın yaa,şaştım kaldım.Madem hiç eğlenceli değildi nişanlı 4 yıl nasıl oldu da katlandın.Koca 4 yıl nasıl geçti,4 yıl az bir süre değil,asker yolu falan beklediniz sanırım,anlamıyorum ben bir türlü,şu an da başka birisini seviyorum diyorsunuz,eğer nişanlınızla evlenirseniz,ne kadar büyük günaha gireceksiniz.Bu günahın bedelini de ikinizde ödeyeceksiniz.Kesinlikle evlenmemelisiniz.

aşık olmayıp evlilik hazırlığı içinde olmak kötü..arkadaşım ayrılabilme ihtimalin varsa birgün geçirme..hiç bişey hissetmeyip üstüne başkası aklına yerleştiyse o evlilik sana huzur değil işkence olur..kocan değil aklına o gelir çoğunlukla..keşkeler yaşarsın acaba onla olsaydım nasıl olurdu diye..bence hata ediyorsun..sevmediğin bir insanla evlenilmez..evlilik yoksa bir iş görev gibi olur..

canım mesela nişanlında senin gönlünü çalmak için ufak jestler yapmıştır.ilgini çekmiştir.hemen birini buldun diye nişanlını bırakcak mısın?bence iyi düşün derim belki nişanlın evlilik hazırlığı öncesi sıkıntıdadır nee biliyim bazı şeyler kafasını kurcalıyordur sana söylemediği...bence otur konuş..anlat neden böylesin diye..diğer arkadaşın ile sana kalmış..hakkında hayırlısı..

Ayrılın tabii ki..

Siz ister miydiniz nişanlınızın başka bir kızdan etkilendiğini ve bunu bilmeden evlenmenizi..
yazık valla......

Empati kurun birazcık..Dogru kararı verirsiniz..

sadece yenı iş arkadasınız sizi etkılemıs yoksa 4 yıl katlanmak zor gelırdı ama gelmemıs sanırım. düğüne kdr gittiğinize göre..
GELEN GİDENİ ARATIR unutma eşiniz temız kalplıyse onu sevın derim belkı iş arkadasınızla evlensenız değişecek belkıde sadece dısarda öyle ve sahıp olana kadar bın turlu ıhtımal var aslında evlenın dıyemem ama bence zaman verın zaman isteyın ama objektıf olun derim

Karşı taraf sizi seviyormu sizi mutlu edecek mi o var.. o kişi sizin nasibiniz olsaydı nişanlanmadan önce Allah onu size gösterir di emin olun şu anda nişanlınız sizin için daha hayırlı ...

Başkası girince eskisini bırakmak ... Allah nişanlınızın yernde olmayı naisp etmesin. Madem istediğiniz özellikelr yok tu neden nişanlandınız...

Ne kadar terbiyeli demi nişanlı birine asılacak kadar ...
İşde çapkın birinin hal hareketleri.. Vazgeçilmez taktikleri çaresiz kadınlara espiri ve kur elde edilmişlerdir. Artık yeni zafer onlarındır...

Aklını başına topla arkadaşım....

Son düzenleme:
Aklını başına toplama çünkü aklını başına toplarsan nişanlınla evleneceksin ve nişanlın daha evlenmeden kendisini aldatmaya başlamış bir kadınla bir ömür geçirmek zorunda kalacak..
Üzgünüm bayansınız diye sizin tarafınızı tutup size güzel şeyler söylemeyeceğim.. Hayatınızın ne kadar iğrenç bir duruma düşeceği de umrumda bile değil..
Siz yeter ki o çok iyi kalpli çok iyi bir insan dediğiniz nişanlınızın hayatından daha da mahvetmeden önce çıkın...

4 yılın hatrına o çok iyi kalpli nişanlınız için bir iyilik yapın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…