• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka birini çok severken evleniyorum

ben sadece iyi tarafından bakmaya çalıştım farkındamısınız bilmem!
elbette kolay değildir, bende onaylamıyorum gerçekten acı ama şuan ya boşanır yada bu durumdan kurtulmak için eşine sevgisini ve ilgisini vererek birşeyleri kurtarabilir diye düşünüyorum...

arkadaş hatayı başta yapmış, şuan herkes ''yanlış yaptın, sen kötüsün'' dese, ne olacak?

şuan sadece bir yol göstermeye çalışıyoruz. ben olsam işten ayrılırdım yada eşimden boşanırdım !

hatta birine aşık olduğumu hissettiğim andan oturmazdım o nikah masasına!!!

aldatılamayı kimse haketmiyor, Allah kimseye yaşatmasın...

kimseye kötüsün demek haddime değil ama gönül isterki adam bunları öğrensin... aynısı kadına yaşatmış olsaydı aynısnı derdim

bu tarz başlıklarda genellikle konuyu açan kişiye gerektiğinde moral vermek,gerektiğinde yanlışını söylemek,yada istiyorsa yol göstermek ne bilim yada eleştiri bekliyorsa eleştirisini yapmak yerine konuya yorum getirenler en saçma yerlerinden birbirini taşlamaya çalışıyor.anlamsız manasız bir çekişme oluyor..
evlenmiş olan olmuş..şu saaten sonra nasıl davranmalı??ne yapmalı??şimdi ben kendi fikrimi söyleyip niye evlendin yazık adama desem (kaldıki böyle düşünüyorum) ne yararı olacak arkadaş için.. sağolun farkındayımmı yazacak?..

Dün evlendim.İş yerindeki arkadaşımda geldi nikahıma ve çok güzel olmuşsun diyerek altın taktı.Zor bir andı. Şuandan sonra yapacak birşey yok artık..

dün evlenmiş gelmiş buraya bunları yazıyor olman bile hala aklının onda olduğunu
eşine yazık olduğunu gösterir.
geçmişler olsun evet yapacak bir şey yok onu anlamış olman bari iyi tabi kendini kandırmıyorsan.

Kesinlikle evlenme derim....Şahsen bende eski eşimle nişanlı olduğum dönemde mutlu değildim.Ama senin düşündüğün gibi artık geri dönemem diye evlendimm..Sonuç olarakta 3 yıl sonra aynı nedenlerden dolayı (hatta dahada artan sebeblerden)boşandık.Zararın neresinden dönersen kar...İçine şimdi sinmiyorsa emin ol evlendikten sonra hiçbişey değişmiyorrr....

Geç kaldın hanımefendi kızımız burda sevdiğin adamı unut nişanlınla evlen diyenleri dinledi:26:

kimseye kötüsün demek haddime değil ama gönül isterki adam bunları öğrensin... aynısı kadına yaşatmış olsaydı aynısnı derdim

yaşayan kim olursa olsun acı bir durum bu... dilerim herkes yaşadıklarının ve yaşattıklarının farkına varır...

Son düzenleme:
yazılanları okudum da bazı arkadaşlar çok sert eleştirmiş.ben yapılan olayı onaylamıyorum sakın yanlış anlamayın.kim ister bu duruma düşmek,düşürülmek.eminim konuyu açan kişide böyle olsun istemezdi.eminim oda mutlu olmak için evlenmek isterdi mecbur kaldığı için değil.ama herşey insanlar için.bizimde başımıza gelebilirdi böyle bir olay haksızmıyım haa bazılarımız cesur olup o imzayı atmazdı ama bazılarımızın aile kuralları yaşam şartları hayır dememizi engelleyebilir.konuyu açan arkadaşında nasıl bir ailesi var nelerle başetmek zorunda kaldığını bilemeyiz. bu yüzden acımasızca yargılamak bize düşmez.zaten arkadaşta yargılanmak için bu konuyu açmamıştır eminim.biraz dertleşmek, biraz çözüm aramak için yazmıştır bunları.biz tecrübelerimizi paylaşıp, çözüm yolları sunmalıyız arkadaşa.oysa ne kadar da insanları korkunç şekilde eleştirip suçlamaya yargılama hazır şekilde bekliyor ellerimiz klavyede.burası paylaşım alanı kimseyi ayrgılama alanı olmamalı.
buraya yorum yapan tüm arkadaşlar kendince haklı tabiki.ama ortada zaten zor bir durumun içinde olan insan var biz neden dahada zorlaştıralım durumu.nerde sağduyu, nerde sadece işi gerilime dökmeden konuşmayı becerebilmek.
bende arkadaşın yaptığını onaylamıyorum tabiki evlendikten sonra hemen foruma girip bişeyler yazması öncelikle eşine haksızlık.ama dedim ya biraz empati kuralım lütfen.kimseyi hataları yüzünden yargılamak bizim işimiz değil.
bunları yazdığım içinde beni hedef almayın.amacım kimseye akıl vermek yada kimseyle tartışmak değil.sadece hepimiz aynı amaç için bu forumdayız değilmi.biraz eğlenmek, biraz dertlere çare olabilmek...

Son düzenleme:
tabiki de evlenme
kalbin başkası için çarparken nasıl bir başkasıyla aynı hayatı paylaşacaksın

sakın evlenme bence..nişanlına güzel bi dille biraz ertelemek istiyorum çok karmaşığım şu ara de..sakın evlenmeee...geri dönüşü anca evlenirsen olmaz, hala geç değil...

sakın evlenme bence..nişanlına güzel bi dille biraz ertelemek istiyorum çok karmaşığım şu ara de..sakın evlenmeee...geri dönüşü anca evlenirsen olmaz, hala geç değil...

Evlendi evlendi.. Hatta evlendiğinin ertesi günü buraya gelip sevdiğim adam düğünüme geldi takı takarken çok zorlandım yazdı:97:

Ne Yapayım Yok Artık..
Kesinlikle Ayrılmalısın..

sanırım ben bu konu için biraz farklı düşünüyorum...:26: şimi en başından değerlendirmek gerekirse sevgililik dönemi sözlülük nişanlılık vs.. derken anladığım kadarıyla epey bir zaman geçmiş buna göre ben zaten bu zaman ne olursa olsun ne kadar uzun yada kısa evliliğin hepsinden çok daha farklı olduğu kanısındayım..kaç sene olursa olsun sevdiğin aşık olduğun hatta hayatını ömrünü herşeyi paylaşmayı arzu ettiğin erkekle ki bi zamanlar aynı iş arkadaşına hissettiğin duygularla şu anda daha nişanlılık döneminde ki düğüne az kalmış bir zamanda duyguların düşüncelerin bu şekilde değişmesi hoş olmamış tabiiki.bence şu an o iş arkadaşına duyduğun ilgi alaka aşk olamaz hepimiz kadınız her zaman yaşımız ne olursa olsun kaç yıllık evli olursak olalım hatta çocuk torun torba sahibi olalaım yine hep karşı taraftan ilgi alaka şımartılmak isteriz doğamızda var.. şu an evliliğe az kalmış hepimiz geçtik bu dönemlerden sıkıcı bunaltıcı stres doludur zaman yaklaştıkça heyecan basar bu her iki taraf içinde aynı yeni bir aile yeni bir hayat kurmak kolay değil.bunun için bu sürede yaşadığınız gerginliği birbirinize fazlaca yansıtmışsınız..bu süre zarfında iş arkadaşının sana böyle bir yakınlığı ilgisi var ise bunu frenlemeliydi kendini geri çekmeliydi diye düşünüyorum..her ne olursa olsun karşısındaki nişanlı evlenmesine az zaman kalmış bir bayan özellikle böylesi senin kafanı en ufak bir şeyin kolaylıkla karıştırıp allak bbullak edeceği bir dönemde hiç olmamış..kaldı ki seninde yorumlarından buna cevap verdiğini kayıtsız kalmadığını anlıyorum...:19:eğer gerçekten şu anki nişanlınla evvleneceğin insanla ilgili şüphelerin varsa ya ona anlatmalı yahut bu süreyi uzatmalı ya da oturup duygularını düşüncelerini sevgini tartmalı ona göre davranmalıydın diye düşünüyorum..çünkü olayı tersine çevirirsek eğer bunu burda nişanlının bu şekilde birşeylerinden şüphelendiğini kendine hissettirip belli ettiğini söylemiş olsaydın nişanlın için hepimiz bende dahil sayıp dökecektik emin ol aldatılıyormusun acaba diye...:25:bilmiyorum anlatabildim mi biraz uzun oldu ama :52: geri dönülmez diye bir şey yok insanlar nikah masalarından senelerce evlilikler bitiyor farklı sebeplerle bence ne isteidğine karar vermen bunun için kendine zaman ayırman gerekli...kendin de başta olmak üzere kimseyi kandırma çünklü bu şekilde ki evlilik sadece ızdırap olur karşılıklı...:68:

bu nası bişi ya yani evet insanlar aile baskısıyla,töreyle sevmedikleri insanlarla evlilikler yapıyolar ama bu ne 4yıldır birlikte olduğun adamla nişanlısın, öteki tarafta sana jestler yapan adama aşık oldun ne hastalıklı ilişkiler yaşıyoruz, hayatın her anı aşkı memnu olmaya başladı. tabiki hem nişanlın hemde kendi iyiliiğin için ayrıl. yani zaten başka birine aşık olabilmen demek nişanlını sevmediğin anlamına gelir. işyerindeki adam olmasa, sana hoş davranan başkası olacaktı. inanmıyorum ben öle "napim aşık oldum işte elimde deil palavralarına".. birine aşık olmak ciddi bişi. yani işyerindeki adamı ilk önce o anlamda düşünmen gerek,sana jestler yapmasına izin vermen gerek,,,pat die olan işler deil bunlar bi süreç..ve sen bu süreci yaşamış,kendine ve adama şans vermişsin ve hala nişanlımla bi hafta sonra nikahım var diosun. nişanlını sevmemekte haklısın,haksızsın bilemeyiz,, biz ikinizi de tanımıyoruz,,o senin problemin,,yani belki biçok erkek gibi nişanlın da odun,, belki yani ne oldugu çokta önemli deil,,sevmiyosun die,istediğin gibi biri deil die,4yıldır sevdiğini zannettin başka bi adam iki kur yaptı aşık oldun die,,nişanlın aldatılmayı haketmiyo. aldatmaktan kastım fiziken deil.ama sen beynen fikren aldatmışsın adamı,,evlilikten ne bekliosun.. yatagında başka bi adam zihninde başka bi adam.(Allahım sen koru yarabbim) aynı şeyi erkekler yapınca sayıştırıyoruz. biz bayanlara ise hiç yakışmıo bu durum. ayrıca işyerindeki adama gelince,, bence dediğin gibi iyi,kibar, nazik bi adam nişanlı bi bayana asla o gözle bakmaz,kur yapmaz.. asla seni yargılayamam ama her kim olursa olsun isterse dünyanın en ilgisiz,en bakımsız, en odun kadını yada erkeği bile aldatılmayı haketmez,,işine gelmiosa herşeyin bi yolu yordamı var,,sevmiosan istemiosan ayrılırsın

Back
X