Başka birini çok severken evleniyorum

lal3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
5
0
86
İstanbul
Merhaba.Çok yakın zamanda evleniyorum.Ancak bundan yakın bir zaman önce işe başlayan iş arkadaşıma aşık oldum. O tam benim istediğim gibi ince,nazik,esprili ve saygılı biri. Nişanlımla uzun zamandır iletişim problemimiz vardı. Belki de en başından beri hatta.Bir yerde otururken hiç sohbet etmeden kalktığımız oluyor. O yüzden evliliğim konusunda çok endişeliyim. İş arkadaşımda bana karşı çok yoğun duygular hissediyor.Bunu da çok güzel jestler yaparak bana fazlasıyla gösterebiliyor. Her zaman yanımda olduğunu hissettiriyor bana. Nişanlımla bu kadar sorunlu olduğum bir dönemde karşıma çıkması çok kafamı karıştırıyor. Ancak dediğim gibi çok yakında evleniyorum herşeyim hazır bununda geri dönüşü yok.Sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm..

Tabi ki nişanlından ayrıl!! Geri dönüşü yok demişsin,ne yapmalıyım diye de sormuşsun?? Bence bu sorunun cevabını zaten biliyorsun...

Evliliği ertelemek için uğraş biraz..
Nişanlının son drumlarını takip et ilgisizliği konusundada onu uyar eğer yine aynı ise ayrıl ..

ya ama bu çok göreceli bi kavram bence. şunu hatırlamaya çalış nişanlın seni ilk tavlamaya çalıştığı zamanlarda böyle değil miydi, yoksa hep mi ilgisizdi? yani demek istediğim tamam belki şu an bu yeni insan sana mükemmel gibi görünüyor da ilerde onu da istememe ihtimalin olabilecek mi?

Evliliği erteleseniz .
Biraz daha düşünüp yanlış karar vermezsiniz en azından.
Evlenip sonradan pişmanlık yaşamayın.

aslında en başından beri uyumsuz sayılırız. Bu zamana kadar nasıl geldik böyle bilmiyorum. Gözümü yeni tanıştığım insan açtı diyebilirim. Nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz, 4 ay önce tanıştığım arkadaşımla o kadar sohbet etmemişizdir. Beni çok dinliyor ve anlıyor. Nişanlım konuşkan değildir ve espri anlayışı en başından beri uymaz bana. Ama 4 yıl önce en azından temiz biri diyerek bağlandım ona.Kötü niyetli biri değil ama heyecansız. Haftaya nikahım var.Ve ben ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum. Sizce iletişim kopukluğunu zamanla aşabilirmiyim nişanlımla ? Birkez başka birine aşık olunca tekrar ısınabilirmiyim ona..

valla evlilik basli basina zor bir mesele, bide sevmedigin biriyle evli olmak cok daha kötüdür herhalde.
Bence bu evlilikten hayir gelmez, daha nisanliyken ilgi azaldiysa, evlenince cok problem olur.

nişanlınla iletişim sorun'unuzdan önce nişanlı biri olarak başkasına aşık olmanız düşündürücü? nişanlıyken aşık olan evliykende olur ? nişanlınızla aranızdaki sorunları paylaştınız mı neden böyleyiz diye sorguladınız mı ilişkinizi nişanlımı sevmiyorum dememişsiniz sevgi varsa her şey düzelir.....

Evlenmeyin.Evlilik başka flört başka.Boşanmak,sevgiliden ayrılmaktan daha zor sancılı bir süreç.
Nice aşkla evlenen insanlar bile düşman oluyorlar.Ailelerin üzülmesi cabası.
Nişanlınızla ilişkinizi enine boyuna düşünün,güç toplayın adımınızı atın.

4 yıllık ılıskınızle nısanlınla anlaşamadıgınız yenı mı anladınız neden nısanlandınız
bırıyle nısanlıyken baskasına asık olabılıyorsanız sız nısanlınızı hıc sevmedınız

Bence yazık nısanlınıza hemen ayrılın
Nısanlınız baska kıza asık olsa sızınle evlense naısl olur

Çok konuşmaya çalışıyorum ama ben çok heyecanlıyım herşey çok güzel olacak felan diyor ancak bunu bir türlü bana gösteremiyor. Davetiyeler konusunda bile ilgilenmedi sen seç istediğini dedi. Sorduğumda da sorun yok mutluyum diyor. Nişanlıma karşı olumsuz bir düşünce beslememeye çalışıyorum ancak hiç çekmiyor beni. O heyecansızlığı beni de köreltti sanırım. Bende ne olursa olsun moduna girmeye başladım

Zamanla aynı çatı altında tüm sorunlarımızı aşarız gibi geliyor bana olumlu düşünmeye çalışınca.Çok mu Polyanna gibiyim acaba..

alternatif çıkınca ortaya nişanlınızın yaptıkları zorunuza gitmeye başlamış bence 4 yıldır alışkanlık sayesinde devam etmiş ama iyi birini görünce nişanlınızla kıyaslamaya başlamışsınız onun kusurlarını görmüşsünüz yine de nişanlınızla sonunuza o kişi için değil de kendinizi düşünerek karar verin farzedin ki iş yerindeki arkadaşınızı tanımadınız hiç yine de nişanlınıza evet der miydiniz ya da ??? aklınızı karıştıran şeyin ne olduğuna karar verin nişanlınızla geleceğinizden mi endişelisiniz yoksa yeni tanıştığınız kişinin etkisinde misiniz

asla çözemezsiniz, evliyken sorunlar katlanıyor çünkü.
espri anlayışlarımız farklı demişsin. Çiftler arasında en önemli şeylerden biri espri anlayışıdır. Espri anlayışı benzer olmayan çiftlerin asla mutlu olacağına inanmıyorum.
Hiç birşey için geç değil, daha sonra çok pişman olursun, kesinlikle ayrıl.

Tüylerim diken diken oldu yahu. Birine aşıksın ötekiyle evleniyorsun. Ne olursa olsun moduna girdim diyorsun...

Ne denir ki? Hangi cümle yeter ki aklınızı başınıza almanıza.

Bütün bunların farkındayken nasıl davetiye seçiyorsunuz?

Off şiştim.... Patlamadan çıkayım.

Neden dönüşü yok??
Alınan çeyizler,eşyalar mı sizin hayatınızı tutukluyor?
Dünya malı hazır diye,istemeden dünya evine mi gireceksiniz?
Hem nişanlınız ne olacak?İletişim var yada yok!Sonuçta buna rağmen herşeyi hazırlamışsınız..Ayrılmamak için tek sebep hazırlıklar mı?
Hem iletişimimiz yok diyorsunuz,hem hazırlıklar yapıldı geri dönüşü yok diyorsunuz!
Ee buna rağmen nişanlınıza yazık etmeyin evlenipte.
Gönlünüz kaymış olabilir tamam,ama bundan sonraki atacağınız adımlarıda size uygun bir şekilde atmanız gerekecek..Gönlünüz size torpil geçmiş madem,sizde bunu adabınca ve usulünce değerlendirin..tabi karşı taraf ne der bu duruma o ap ayrı..

Ya ne desem bilemedim şimdi... Madem sevmiyorsun nasıl evleneceksin?
Hadi evlendin diyelim ayrılmam imkansız 1 hafta kaldı diyorsun o zaman o işten ayrıl eşini sevmeye çalış
Ama bence ayrıl ya

cocuk oyuncagımı bu, bir hafta kala mı aklınız basınıza geldi? bence cocukca heveslere kapılıp her seyi bir anda silmeyin, biraz makul olmaya calışın..

nişanlılık dönemini bu kadar uzatmanız yanlış olmuş. hayırlı işlerde gerçekten de acele etmek gerek, sonra araya işte aynen bu şekilde olduğu gibi şeytan girebiliyor.

nişanlınızla olan uzun süre beraberliğiniz artık sizde heyecanı söndürmüş ve sizi dinleyen ilgi gösteren birine kapılmışsınız. Fakat bence iyi düşünün. Duygular insanı aldatır. Sanmayın ki şu anki hep o kişiye ilgi duyacaksınız. Hayır, bu mümkün değil. O insanla da bu kadar süre beraber olsanız belki çok farklı düşünürdünüz.

O yüzden diyeceğim o ki iyi düşünün. Şu an bir imtihandasınız, evliliğin en zor imtihanlarından biri samimiyet sanırım. Kalbiniz sınanıyor bu yüzden dikkat edin ve iyi karar verin. Ve unutmayın hiç birşey göründüğü gibi değildir... Size cazip gelen sevgi ve ilgi de içine girdiğinizde çok farklı olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…