Başka birini çok severken evleniyorum

anlayamadığım bazı şeyler var iş yerindeki arkadaşınız nişanlı olduğunuz halde size jestler mi yapıyor
bence nişanlınıza yazık olur herşeyden önce evlenirseniz

Hayata sadece 1 kere geliyorsun.
Şimdi ömrünü harcamak mı istersin uyumsuz olduğun biriyle?
Yoksa hazırladığın her şeyi atıp, yeni bir başlangıçla hayatını güzelleştirecek insanla beraber olmayı mı?

Ne olacak şimdi?
Sen evleneceksin, aklında hala iş arkadaşın. Her gün berabersiniz. Kocana yazık olmayacak mı? Ayrılırsan belki 1 ay , 2 ay acı çeker. Ama evlenirsen KOCA BİR ÖMÜR!

Ya ben bunu anlamıyorum işte arkadaşım. Bu dünyaya BİR KERE geliyorsun. Her şeyin hazır diye bu ömrü harcamak zorunda değilsin ki!

Yol yakınken DÖN derim ben. Mutlu ol. Sağlıcakla kal.

Bizi de haberdar et.

İki kıytırık mal üç beş boş insan çenesi senin mutluluğundan daha mı önemli? Sevgilini de zaten sevmiyorsun, eee? Hem ötekine güzel bi gövde gösterisi olur :) Uğruna nişanı attım sevmeden yapamazdım aşk dolu güçlü kadın imajı falan

eğer sevmiyorsan sakın ama sakın evlenme asla vede asla mutlu olamazsın o zaman dönüşünde olmaz..en mantıklısı düğünü ertele

Aslında sorun sizin nişanlınızla iletişim problemi bence.Öyle olmasaydı zaten başka birine ilgi duymazdınız.Dolayısıyla iş arkadaşınız olmasaydı muhtrmrlen başka bir insan olurdu.Önce iyice düşün ve yapamıyacağını hissediyorsan ayrıl ama ayrılırkende başka biri var falan deme.Çünkü kimsenin kalbini kırmaya gerek yok.Sorun sizin iletişiminizde.Yada biraz geciktir evliliği.

iyide 4 senedir beraberdin de ayrılmak aklına gelmedi de şimdi başka birine ilgi duyuncamı geliyor? bence bu kişi senin kafanı karıştırmış ama şu haldede evlenirsen hayatın boyunca acabalarla keşkelerle yaşabilirsin ha bu çocuğa ilgin hepmi aynı kalacak hayır ama evlenirsen gözünde büyütecekte büyüteceksin kavuşulmayınca efsane olurya aynı öyle.

madem gönlünüz başkasına kaymış ve nişanlıymışsınz bence hala zamanınız varken bitirin o insanada yazık ... o işyerındeki cocuk sizin nişanlı oldugunuzu bilmiyormu da jestler mestler yapıyo onuda anlamadım

ya evlendıkten sonra gönlun baskasına kaysaydı ne olacaktı

Son düzenleme:

bastan berı uyumsuzluk oldugu biliniyor ama iş evliliğe kadar gidiyor ...valla bence düğün stresi var saglıklı düşünemiyosun gibi

2 günlük heyecanı gerçek sevgiyle sakın kariştirma ! heyecan kalmadı demişsin her ilişkide öyle dönemler olur.. Sevgi heyecan değildir sevgi emektir Bunu unutma.. 4 yıldır o adamla neler paylaşmış ilişkinize ne emekler vermişsinizdir, şimdilik sadece düğünü ertele ve düşün.. ama aşk sandiğin o duygu var ya işte o çoook sinsidir ve asla gerçek sevginin tirnaği Bile olamaz.. ahh ahhh gençken Ben de Bu hatalari yaptım =) ama Ben pişman değilm.. Demek ki daha öğrenecek çoook şeyim varmiş.. demek ki evliliğe hazir değilmişim.. demek ki yeterince olgunlaşamamişim.. Ben de düğünüme 3ay kala nişanı Bozdum Benzer seBeplerden... Dediğim giBi, o an aşk sandiğim duygular meğerse minik Bi kalp titreşiminden iBaretmiş.. gerçi Bizde çok farklı durumlar vardi, nişanlım üzüyordu Beni.. iyi düşün, enine Boyuna düşün.. gerçekten çooook zor Bir durum.. iyi anlıyorum

iki kişi arasında teredütte kalıyorsan 2 .yi sec demısler ,eğer bırıncıyı gercekten sevsen 2. olmazdı.

evlenme

ya şakamısınız ? ne cok duyar oldum , nısanlıyım ama baskasına aşığım , evlıyım ama baskasını sevıyorum bılmem ne ..

arkadaşım : gonul bu sevebılır ama madem kalbınde baska erkek var neden parmağında baska bır erkeğin yuzugunu tasıyorsun ? ınsan utanmaz mı o yuzugu bıle bıle parmağında tasımayı

bırde gerı donusu yokmu ? neden yok , nısanlılık ınsanların bırbırlerını tanıma ve bağlanma aşamasıdır , olmuyorsa zorlamazsınız ayrılırsınız .. olayı dramatıkleştırmenın anlamı ne ?

sevmıyorsun ama esya alındı hersey hazır dıye kalbınde baska bır erkek varken baska bır adamın yatagına , hayatına gıreceksın !.. oh ne gusel ya ..

bıraz hayatınızı mantık sınırları ıcınde degerlendırın lutfen ..
yoksa 2,3 ay sonra eşimi sevmıyorum dıye ağla ağlaya ıkıncı konunuzu acarsınız

yahu arkadaşım iş arkadaşın nasıl bir insan ki nişanlı olan bir bayana yakınlık gösterebiliyor pardon yani.bir de sen buna aşık oldun sana karşı evet mi diyicek olarak algılıyorsun bu yakınlaşmayı onuda bilemiyorum ama sana cesaret vermesinden sana karşı epey ileri boyutta vermiş gereken cesareti.peki bu adamla evlenilir mi aslaaa. cısssssssssssssssss uzak dur.sevgi değil sendeki evlenicen erkekte aradığın eksikliği tamamlamaya çalışma.arayıştasın .bence çok geçmeden toparla evlenicen insana karşı ihanet etme .ihanet diyorum cünkü fiziksel değil fikirsel olarak bile benim nazarımda bu ihanettir.

Senin istediğini seçmen sana fazlasıyla karar verdirmesi ilgisizliği mi demek oluyor yani
inan benim nişanlım da öyle boş boş gezer yanımda ilgisiz misin sıkılıyor musun bir sorun mu var dediğimde yok bana hepsi uyar baktıklarının yeter kki sen seç gönlün olsun der yani bu mu suçu
hani kerşeye karışsa hevesim kalmadı derdik inan ki
bence iş yerinde tanıştığın çocuk da sadece 4 yıllık tekdüzliğin üzerine heyecan olarak gelmiş
o da sana ilgi göstermiş sen de hemen ilgiye boğulmuşsun birden
ben nişanlıyım diye düşünmedin sanırım hiç
şimdi de ilgi hoşuna gitti kaptırdın nişanlına olumsuz duygular beslemeye başladın
hadi nişanı attın iş yerindekiyle bişeyler oldu aranda bundan 4-5 yıl sonra karşına biri çıktığında onu dabırakmak istemicen ne malum...
arkadaşım yanlış anlama amacım seni eleştirmek değil de sadece şu andaki ilişkinin monotonluğu tekdüzeliği sana yanlış kararlar verdirtmesin temennim sadece bu yönde yoksa nişan atmak çok da zor değil ama ya daha mutsuz olursan
sorgulasana kendini bir
hem bu insanla 4 yıllık bir geçmişin var kkolay mı silip atmak yazık olur bence...

kesinlikle katılıyoorum bunun adı aşk falan değil anlık heyecan o kadar
benim nazarımda da bu yapılan şey sadakatsizliktir....
ille fiziksel bişiler yaşamak değil bu da bir sadakatsizliktir...
dikkat edin derim bende...

Son düzenleme:
canım sen aşık falan değilsin nişanlının sana ilgisiz davranması diğer tarafında bunu farketmesi işine yaramış senide güzel ince tarafından vurmuş sen bugün nişanlını bu adam için bıraksan 3 gün sonra oda ilgisiz olucak.aklını başına devşir toparla kendini sonra çok üzülürsün evlilikde böyle monotonlaşıor hep canım cicim olmuor ozamandamı böyle davranıcaksın sizin ilişkiniz oturmuş bazı şeyleri yaşamışsınızki heyecan kalmamış yani ilişki başlarda heyecanlı olur sonraları gider çünkü yaşadıkça gördükce heyecan kalmaz o heyecan alışkanlık yapar artık hayat yoluna girmişsiniz ve bu artık böyle olucak nişanlına haksızlık yapma

iki kişi arasında teredütte kalıyorsan 2 .yi sec demısler ,eğer bırıncıyı gercekten sevsen 2. olmazdı.

evlenme

vayy bu nasıl bir cvp harika..kesinlikle katılıyorum..akşam eve geldiğinde heycanlanmadığım biran önce gelsede yüzünü görsem demediğim adamla bir ömre evet mi..asla..ben yapamazdım..

nişanlınızdan sonra hayatınızda biri olur yada olmaz belki o bahsettiğiniz kişiylede olursunuz yada olmasınız orası ayrı konu,önemli olan anlaşamnadığınız bir şey hissetmediğiniz insanla aynı yatağa girecek olduğunuz..bu dönülmesi gereken çok yanlış bir karar..

herşey hazırsa hazır hiç bişey sizden kıymetli deil..hem sonuçda evlenerek kendi hayatınızıda bir başka hayatıda heba ediyorsunuz..

Konu sahibine: nişanlından ayrıl, ne kendini ne onu dha fazla kandırma.

KK'ne: eeee bunu bir erkek yapınca yerden yere vuruyoruz da bu sefer yaşayan bir bayan olunca neden sempatik sevgi pıtırcıkları olarak pohpohtayız? Herne şekilde olursa olsun ortada bir aldatma var değil mi???

kalbinin sesini dinle tabi ki.
mevzu iş arkadaşınla sonsuza kadar sürecek bir beraberlik yaşayıp yaşamaman değil, mevzu nişanlım dediğin adamı gerçekten sevmiyor olman, ki başka birisinden hoşlanman da bunun en açık kanıtı.

dolayısıyla bırak bi düğün pastası, bi düğün organizasyonu iptal ediliversin, önemli olan aşkla seveceğin biriyle evlenmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…