eğer sevmiyorsan sakın ama sakın evlenme asla vede asla mutlu olamazsın o zaman dönüşünde olmaz..en mantıklısı düğünü erteleMerhaba.Çok yakın zamanda evleniyorum.Ancak bundan yakın bir zaman önce işe başlayan iş arkadaşıma aşık oldum. O tam benim istediğim gibi ince,nazik,esprili ve saygılı biri. Nişanlımla uzun zamandır iletişim problemimiz vardı. Belki de en başından beri hatta.Bir yerde otururken hiç sohbet etmeden kalktığımız oluyor. O yüzden evliliğim konusunda çok endişeliyim. İş arkadaşımda bana karşı çok yoğun duygular hissediyor.Bunu da çok güzel jestler yaparak bana fazlasıyla gösterebiliyor. Her zaman yanımda olduğunu hissettiriyor bana. Nişanlımla bu kadar sorunlu olduğum bir dönemde karşıma çıkması çok kafamı karıştırıyor. Ancak dediğim gibi çok yakında evleniyorum herşeyim hazır bununda geri dönüşü yok.Sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm..
aslında en başından beri uyumsuz sayılırız. Bu zamana kadar nasıl geldik böyle bilmiyorum. Gözümü yeni tanıştığım insan açtı diyebilirim. Nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz, 4 ay önce tanıştığım arkadaşımla o kadar sohbet etmemişizdir. Beni çok dinliyor ve anlıyor. Nişanlım konuşkan değildir ve espri anlayışı en başından beri uymaz bana. Ama 4 yıl önce en azından temiz biri diyerek bağlandım ona.Kötü niyetli biri değil ama heyecansız. Haftaya nikahım var.Ve ben ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum. Sizce iletişim kopukluğunu zamanla aşabilirmiyim nişanlımla ? Birkez başka birine aşık olunca tekrar ısınabilirmiyim ona..
Çok konuşmaya çalışıyorum ama ben çok heyecanlıyım herşey çok güzel olacak felan diyor ancak bunu bir türlü bana gösteremiyor. Davetiyeler konusunda bile ilgilenmedi sen seç istediğini dedi. Sorduğumda da sorun yok mutluyum diyor. Nişanlıma karşı olumsuz bir düşünce beslememeye çalışıyorum ancak hiç çekmiyor beni. O heyecansızlığı beni de köreltti sanırım. Bende ne olursa olsun moduna girmeye başladım
yahu arkadaşım iş arkadaşın nasıl bir insan ki nişanlı olan bir bayana yakınlık gösterebiliyor pardon yani.bir de sen buna aşık oldun sana karşı evet mi diyicek olarak algılıyorsun bu yakınlaşmayı onuda bilemiyorum ama sana cesaret vermesinden sana karşı epey ileri boyutta vermiş gereken cesareti.peki bu adamla evlenilir mi aslaaa. cısssssssssssssssss uzak dur.sevgi değil sendeki evlenicen erkekte aradığın eksikliği tamamlamaya çalışma.arayıştasın .bence çok geçmeden toparla evlenicen insana karşı ihanet etme .ihanet diyorum cünkü fiziksel değil fikirsel olarak bile benim nazarımda bu ihanettir.
iki kişi arasında teredütte kalıyorsan 2 .yi sec demısler ,eğer bırıncıyı gercekten sevsen 2. olmazdı.
evlenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?