bu nası bişi ya yani evet insanlar aile baskısıyla,töreyle sevmedikleri insanlarla evlilikler yapıyolar ama bu ne 4yıldır birlikte olduğun adamla nişanlısın, öteki tarafta sana jestler yapan adama aşık oldun ne hastalıklı ilişkiler yaşıyoruz, hayatın her anı aşkı memnu olmaya başladı. tabiki hem nişanlın hemde kendi iyiliiğin için ayrıl. yani zaten başka birine aşık olabilmen demek nişanlını sevmediğin anlamına gelir. işyerindeki adam olmasa, sana hoş davranan başkası olacaktı. inanmıyorum ben öle "napim aşık oldum işte elimde deil palavralarına".. birine aşık olmak ciddi bişi. yani işyerindeki adamı ilk önce o anlamda düşünmen gerek,sana jestler yapmasına izin vermen gerek,,,pat die olan işler deil bunlar bi süreç..ve sen bu süreci yaşamış,kendine ve adama şans vermişsin ve hala nişanlımla bi hafta sonra nikahım var diosun. nişanlını sevmemekte haklısın,haksızsın bilemeyiz,, biz ikinizi de tanımıyoruz,,o senin problemin,,yani belki biçok erkek gibi nişanlın da odun,, belki yani ne oldugu çokta önemli deil,,sevmiyosun die,istediğin gibi biri deil die,4yıldır sevdiğini zannettin başka bi adam iki kur yaptı aşık oldun die,,nişanlın aldatılmayı haketmiyo. aldatmaktan kastım fiziken deil.ama sen beynen fikren aldatmışsın adamı,,evlilikten ne bekliosun.. yatagında başka bi adam zihninde başka bi adam.(Allahım sen koru yarabbim) aynı şeyi erkekler yapınca sayıştırıyoruz. biz bayanlara ise hiç yakışmıo bu durum. ayrıca işyerindeki adama gelince,, bence dediğin gibi iyi,kibar, nazik bi adam nişanlı bi bayana asla o gözle bakmaz,kur yapmaz.. asla seni yargılayamam ama her kim olursa olsun isterse dünyanın en ilgisiz,en bakımsız, en odun kadını yada erkeği bile aldatılmayı haketmez,,işine gelmiosa herşeyin bi yolu yordamı var,,sevmiosan istemiosan ayrılırsın