• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka bir kızla konuşma, affedilir mi?

Bu kadar kasmayin ne yani hicmi normal bayan arkadasi olmayacak.sevgilisi var diye baska kizla konusmayacakmi sen hic baska erkeklerle jonusmuyormusun.bu kadar kasmayin gordugun mesajlarda bisey yok paronaya yapmayin

Bu kadar güvensiz ilişkilerin yürütülmesi hata zaten. Ayrılmanız isabet olmuş.

Şu hiç mi arkadaşı olmayacak zihniyeti ile çok normal gören arkadaşlar : evet olacak okuldan olur iş yerinde olur mahalleden olur da hiç tanımadığı kızla yazişması ki bi de yazışmaları silmesi ne kadar normal? Sizin eş ya da sevgililerinz tanımadığı bayanlarla yazissa oh ne sosyal iyi yapiyo mu diyeceksiniz

Ben şuna takıldım madem kızla bir kere konuşmuşlar niye kız bunun profil resmini beğeniyor. Yani kim tanımadığı birinin resmini beğenir. Anlam veremedim.

Evli değilsin çocuğun yok nışanlı değilsin hala nryini düşünüyorsun ki evlenince yapmayacak sanıyorsun dimi inan yapıyorlar bir hata yapan o hatayı defalarca tekrarlıyor ben hayatımfa hiç aldatıp pişman oşan bidaha asla aldatmayan görmedim duymadım aksini bilen varsa söylrsin? Bence arkana bile bakmadan uzaklaşmalısın. Erkeklerin suyu kurumadı daha dürüsy biri bulur elbet seni

Ben cok büyük tepki verdim ağır şeyler söyledim boynuz yiyecekmişim az daha sen güvenilmezsin güvenmiyorum sana ilişkinin içine ettin bilmem ne saydım baya bir anlamıştır ciddiyetini artık
Bu tür tiplere sayman yada saygılı çok iyi biri olmanda çok fayda etmiyor çünkü bozukluk kendilerinden
Kendini çek kesinlik
bence kesinlikle temkinli davranmışsın sewıyorsan paylasamaz ve kabullenemez kadınlar messengerdan geri kalan mesajları silmiş olabilir messenger veya face ile kalma e posta adresinde eski mesajlarda duruyordur messengerdan silsw bile orda orda vardr e postasını ve sifresını ogren sakın ona deme ama ordanda sıler yoksa yanndayken telini al o lavobaya gttgnde gr sifre unuttuma tıkla ve numara gir tele bi sifre gelir onubla giris yapabilirsin
E posta' da Nerede kayıt oluyor canım?

Canım ne abartması? :KK14:
Aynısını bana yapacak gider gösteririm öğretmenler nasıl öldürülüyormuş :sinirli::sinirli:
Yani ilişkilerde herkesin sınırları farklıdır ama ben çok katıyım bu konuda. Saçma sapan muhabbet kurulmaya çalışmış resmen...
Hiç abartmıyorsun taviz verirsen de devamı gelir bunun haberin olsun :KK12:

Back
X