- Konu Sahibi castleinthesnow
Hakkında hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç bakmıyolar kimin güzel olduğuna inan bana.Kız öyle güzel bi tip değildi açıkçası ben daha güzelimHani görüp beğenip ekleyecek tiplerden de değildir ama işte kafa karıştırıcı bilmiyorum erkekler işte belki dediğiniz gibidir
Bu tür tiplere sayman yada saygılı çok iyi biri olmanda çok fayda etmiyor çünkü bozukluk kendilerindenBen cok büyük tepki verdim ağır şeyler söyledim boynuz yiyecekmişim az daha sen güvenilmezsin güvenmiyorum sana ilişkinin içine ettin bilmem ne saydım baya bir anlamıştır ciddiyetini artık
E posta' da Nerede kayıt oluyor canım?bence kesinlikle temkinli davranmışsın sewıyorsan paylasamaz ve kabullenemez kadınlar messengerdan geri kalan mesajları silmiş olabilir messenger veya face ile kalma e posta adresinde eski mesajlarda duruyordur messengerdan silsw bile orda orda vardr e postasını ve sifresını ogren sakın ona deme ama ordanda sıler yoksa yanndayken telini al o lavobaya gttgnde gr sifre unuttuma tıkla ve numara gir tele bi sifre gelir onubla giris yapabilirsin