• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka bir kızla konuşma, affedilir mi?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Dün çok garip bir gün geçirdim. Erkek arkadaşımla buluştum şu sıralar ruhsal açıdan garip şeyler hissediyorum, anlattım çok destek oldu her zaman yanımda oldu uzaktayken her zaman arar, mesaj atar, yanyanayken de öyle ilgili, ilişkimiz 1 seneye yaklaştı bana bir yanlışını görmedim. Seviyeli, saygılı, sevgili bir ilişkimiz vardı.

Her neyse, erkek arkadaşım 10 gün önce bir fotoğraf koymuştu ben de her zaman beğenilerine bakarım hiç aşina olmadığım bir kız gördüm ne alaka dedim girdim baktım doğu bölgesinde yaşıyor, öğretmenlik yapıyor. Nerden tanıyor ki bunu dedim. Bir gariplik olduğunu hissettim açıkçası.

Dün buluştuk çok güzel bir gün geçirdik güldük eğlendik , sonra aklıma geldi senin beğenilerinde birini gördüm kim ki o dedim, hafif gülerek öğretmen o ya falan dedi nerden tanıyosun dedim cevap veremiyo ama sırıtıyo bir yandan ,ver şu telefonunu dedim. Hayır bakma dedi ver şunu dedim 2-3 kez direttikten sonra aldım messengerına baktım kıza mesaj atmış ismiyle x? Diye kız da cevap vermiş, benimki de bayramını kutlamış bu ne dedim.

Kim bu dedim, kız doğuda yaşadığı için eklemiş, polis olucak, o bölgeyi merak ettim öğretmenleri öldürüyorlardı merak ettim başka bir şey konuşmadım dedi. Ben ayrılıyorum senden dedim bir sürü şey söyledim. Gittim yanından. Sonra kıza mesaj atmış bana screenshotları gönderdi, kız arkadaşım yanlış anladı eski konuşmalar varsa atar mısın çok önemli diye.. Biz akşam ayrıldıktan sonra whatsapptan yolluyor bana.

O kız da sen bana zaten sadece o bölgeyi sordun başka hiçbir şey konuşmamıştık kız arkadaşın hassas davranmış bizim aramızda zaten öyle bir şey olamaz ben şu yaştayım başka hiçbir şey konuşmadık teyit ediyorum falan filan yazmış .

Şuan kendimi çok garip hissediyorum ne yapıcağımı bilemiyorum akşam da konuştuk kendisiyle özür diledi defalarca evet yanlış bir şeydi yaptığım haklısın asla olmayacak dedi. Bilmiyorum ben mi abartıyorum diyorum bazen bazen iyi yaptım diyorum aklım çok karışık

Kadınlar ve erkeklerin konuşması benim açıdan gayet normal .
Ama erkek arkadaşının sırıtması falan , ayrıca tanımadığı kişilerle x yazıp pat diye muhabbete gitmesi garip .

Nedne hiç yanlışlıkla bir erkekle komuşmazlar ben de bunu anlamıyprum. Madem çok masum niyetlerin var hiç mi hemcinsin yok merak ettiğin konuları sorabileceğin?
Evet öyle dedim o zaman erkekleri ekleyip neden sormadın dedim, bilmiyorum haklısın gerçekten hiçbir şey diyemiyorum nerden gördüm bilmiyorum falan diyo özür diliyor

Kadınlar ve erkeklerin konuşması benim açıdan gayet normal .
Ama erkek arkadaşının sırıtması falan , ayrıca tanımadığı kişilerle x yazıp pat diye muhabbete gitmesi garip .
Hayır daha önceden konuşmuş zaten
Önceki konuşmaları silmiş x yazıp sadece bayram mesajı atmış eski konuşmaları göremedim ben

tuhaf bir durum aslında. hiç tanımadığı birini sırf o bölgenin durumunu sormak için eklemesi.... birşey olmamış aralarında ama kızı beğenip eklemişte olabilir, konuştukları konu da bahanesi olmuştur. temkinli olmanda fayda var bence.

Bilmiyorum neye karar verirsiniz ama bana göre adam güvenilirliğini kaybetmiş.
Gideceği yer hakkında bilgi almak istemiş bilmemne ne münasebet yani? Yok muymuş aynı bölgede çalışan erkek öğretmen, polis, asker?
Gittiğinde yüzyüze görüşme ihtimalleri de yüksekti bence. Kız da saçmalamış, kız arkadaşın hassas davranmış falan diye, millet amma da geniş arkadaş!

Evet öyle dedim o zaman erkekleri ekleyip neden sormadın dedim, bilmiyorum haklısın gerçekten hiçbir şey diyemiyorum nerden gördüm bilmiyorum falan diyo özür diliyor
Bayram mesajı ne alaka peki?
Yani düpedüz bir aldatma denebilecek bir şey yok aslında ama çok nahoş bir durum.

Bilmiyorum beye karar verirsiniz ama bana göre adam güvenilirliğini kaybetmiş.
Gideceği yer hakkında bilgi almak istemiş bilmemne ne münasebet yani? Yok muymuş aynı bölgede çalışan erkek öğretmen, polis, asker?
Gittiğinde yüzyüze görüşme ihtimalleri de yüksekti bence. Kız da saçmalamış, kız arkadaşın hassas davranmış falan diye, millet amma da geniş arkadaş!
Yok oraya gitmiyor sadece mesleğe başlayacak oraya gitmiyor ve evet bence de kıza ayrı sinir oldum hassas olup olmadığına sen mi karar vereceksin allah allah ya! Tuhaf insanlar gerçekten

Bayram mesajı ne alaka peki?
Yani düpedüz bir aldatma denebilecek bir şey yok aslında ama çok nahoş bir durum.
Onu da sordum irrite oldum konuştun bitti o zaman ne mesajı diyorum kutladım işte başka bir şey yazmadım gördün sen de dedi Şuan karar aşamasındayım zaten kafam karışık

Yok oraya gitmiyor sadece mesleğe başlayacak oraya gitmiyor ve evet bence de kıza ayrı sinir oldum hassas olup olmadığına sen mi karar vereceksin allah allah ya! Tuhaf insanlar gerçekten
Gitmeyeceği yer hakkında bilgi almak istemiş yani? Bu daha da saçma değil mi?

Bence de sevgilin kızı gördü beğendi muhabbet etmek için de bahane buldu. Basbaya yazışmışlar.

başka soracak adam mı kalmamış allah aşkına güpegündüz yalan söylüyor..

Gitmeyeceği yer hakkında bilgi almak istemiş yani? Bu daha da saçma değil mi?

Bence de sevgilin kızı gördü beğendi muhabbet etmek için de bahane buldu. Basbaya yazışmışlar.
Kız öyle güzel bi tip değildi açıkçası ben daha güzelim :KK70: Hani görüp beğenip ekleyecek tiplerden de değildir ama işte kafa karıştırıcı bilmiyorum erkekler işte belki dediğiniz gibidir

Ben bahane olarak gördüm. Oraya gitmiyorsun neyini soruyorsun? Sözlüklere baksa bile o bilgi ona yeterdi. Sonrasında bayram kutlaması falan. Yaptığında bir hata görmese mesajları da silmezdi ayrıca. Siz görmeseniz devam ederdi bence konuşmaları.

Kız öyle güzel bi tip değildi açıkçası ben daha güzelim :KK70: Hani görüp beğenip ekleyecek tiplerden de değildir ama işte kafa karıştırıcı bilmiyorum
Erkeklerin ne midesiz olduğunu bilmiyor olamazsın. Güzel olmak aldatılmamayı sağlamıyor malesef burdaki konularda da okuyorsundur.

Ben bahane olarak gördüm. Oraya gitmiyorsun neyini soruyorsun? Sözlüklere baksa bile o bilgi ona yeterdi. Sonrasında bayram kutlaması falan. Yaptığında bir hata görmese mesajları da silmezdi ayrıca. Siz görmeseniz devam ederdi bence konuşmaları.
Her şeyi yanlış anladığın için görip yine yanlış anlayacaksın diye söylemedim sildim diyor falan filan işte bilmiyorum

Erkeklerin ne midesiz olduğunu bilmiyor olamazsın. Güzel olmak aldatılmamayı sağlamıyor malesef burdaki konularda da okuyorsundur.
Elbette öyle güzellik yetmiyor haklısınız ama özgüvensiz değilim o sebeple size demedim kız güzel ondan ekledi diye öyle düşünmedim yani ,ama o beğenmiş de olabilir tabi kafam karışık şu an zaten ne düşünceğimi bilemiyorum

Back
X