- 20 Kasım 2016
- 180
- 110
- 103
- Konu Sahibi dertlideryacik
-
şans işi canım gerçekten nisan bazen çok yağışlı bir ay oluyor malum. eğer yaparsan umarım güneşli ılık bir hava olur. risk alırsın biraz ama :)
Gündüzde gayet olabilir bence ama yağmur yağmazsa.Merhaba,
Sizce nisan ayında kır düğünü yapılır mı gündüz olacak, yada ramazandan sonra mayısın son pazarı kararsız kaldım yapan vardır diye sorayım dedim.
tüh ya çok kötü olmuş8 mayisti bir kir dugunune katildik. Oyle soguktu ki, donduk. Yemekler servis edilirken soguyordu. Zaten herkes erkenden kalkmisti.
Bahar aylari kir dugunu icin bence uygun degil...
baktığım yer çok güzel ama kapalı alan opsiyonu yok şemsiye tarzında bir şeyleri varmış ( o kadar basit değilde adını bilmiyorum) Oda ne kadar koruru bilmiyorum.Valla benim kuzenim ağustosun ilk haftasında kır düğünü yaptı ve o akşam yağmur yağdı ama düğün saati durdu hava soğudu ama yağmur yoktu yine de kır düğünü yapıldı yağmur yağsaydı salonun B planı olan kapalı alana alınacaktı davetliler yani demem o ki şans işi ve umarım şansın yaver gider canım bir de salonun yağmurlu havalar için bir B planı olması çok hoşuma gitmişti benim kurtarıcı bir fikir sizinde anlaşacağınız yerin öyle bir yer olması sizin avantajınıza olur tamam belki istediğiniz gibi kır düğünü olmaz ama en azından gün rezil olmaz şimdiden mutluluklar
Yer neresi? Antalya ile Kars bir olmaz meselaMerhaba,
Sizce nisan ayında kır düğünü yapılır mı gündüz olacak, yada ramazandan sonra mayısın son pazarı kararsız kaldım yapan vardır diye sorayım dedim.
Şimdiden tebriklerMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?