• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

basit konu: nisanda kır düğünü mantıklı mı?

Anlıyorum kır düğünü olsun istiyorsunuz, cevaplarınızdan anlaşılıyor. O vakit düğünü erteleyin. İsterse Adana’da yapın düğünü, Nisan ayının en güneşli günü bile kır düğünü için yeterli değil. İnsanlar hırkayla mı oturacaklar?
haklısınız küçüklükten heves işte

Tamamen sana isi bu.
Izmirde 22 haziranda dugunum oldu.Normalde denize girilir,sicak olur dimi Izmir.Hava sicak olur makyajim akar diye dusunurken dugune 1 hafta kala ve 8 saat kala hava 25 derece ve hep yagmurluydu🤷‍♀️Nasil dua etmissem kuaforde sabahtan bir gunes acti ve ruzgar ,tüm çimleri kuruttu.Sorunsuz gecmisti dugunum.Yani bir bakmissiniz hava 30-35 derece bir bakmissiniz 15 olabilir.Sozlesmeye mutlaka kapali alan garantisi olsun diye ekletin.

Kır düğünü çok güzel ama nisan ayına uygun değil kanımca.nisanda türkiyenin en sıcak yerlerinden birinde evlendim bardaktan su boşalırcasına yağmur yağıyordu.

Nisan ayı yağmurlu olur ama bileyiz tabii şans işi haziran ve temmuz ayında bile düğün yapan akrabalarımızın düğününde sağanak yağmur yağdığına şahit oldum :) inşallah sizin düğün gününüzde yağmur yağmaz ama ne olur ne olmaz diye B planı kapalı alanıda olan bir yer seçin mutluluklar şimdiden 😊

Şehire ve mekâna bağlı. Karadenizdeyseniz ağustosta da yapilmaz mesela. Veya bahçeli bir yeri olan yerler oluyor yagmur yagarsa içeriye gecersiniz ya da üstü kapanabilen yerler oluyor. Umarim istediğiniz gibi olur.
Ama bence yapmayın o parayla balayina gidersinigidersinizz 😂

No no no asla mantıklı değil, yada yağış için önlem alarak yapabilirsin üstü kapanabilir bi yerde yoksa saçı başı akan ağlayarak düğünü iptal olan gelinler gördüm çok üzücü

Mayıs sonu olsa izmir antalya olsa ok ama istanbul uygun değil bence ;) bide burda kır düğünü yapilan yerde kapalı alanda oluyor yağmur yağarsa diye (izmir) ama nisanda hiç olmaz donar insanlar

Ben haziranda kır düğünü düşünüyorum, bizimkiler ona bile acaba yağmur mu yağar güneş mi çıkar diye beni darlamaya başladı.
Yer ayarlanmasa pişmanım aslında ama, yapacak birşey kalmadı tabi. Nisan yağmur konusunda biraz riskli. Ancak yağış olmazsa nisan ayının havası bir başka güzeldir.

Merhaba,

Sizce nisan ayında kır düğünü yapılır mı gündüz olacak, yada ramazandan sonra mayısın son pazarı kararsız kaldım yapan vardır diye sorayım dedim.
Canım benimde dügün ramazandan sonra mayısın son pazar gününde olacak:)
Umarım ikimizinde şansı yaver gider ne karar verdin bilmiyorum ama:)

Valla iş hazirana kalacak gibi :KK70:
Tarihi belirleyin bir an önce derim sonra salon bulmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz:KK43:
Biz 2 ay önce tuttuk yeri hatta 30 mayıs istemiştik doluydu sonra 31 mayısa aldık.
Daha nikah tarihi alması vs var. Hepsini bir an önce ayarlamanızı öneririm:KK25:

Back