Başıma gelen minik tatlış(!) rezillikler kepazelikler

Hızlı ve daha genç zamanlarımdı Ceycey'im. Şimdi bir tarafımın üstüne oturdum, bekliyorum aha beeeyle.
Az salak değildim hani. O zaman daha erkeklere olan inancımı kaybetmemiştim.
o zamanlar erkekleri iyi niyetli romantikkk sanıyorduk.şarkılar dinleyip hayallere dalıyorduk ki meğersem çoğu şeytanmışş çoğu çakalmış anlayıverdik

o zamanlar erkekleri iyi niyetli romantikkk sanıyorduk.şarkılar dinleyip hayallere dalıyorduk ki meğersem çoğu şeytanmışş çoğu çakalmış anlayıverdik
Şeytan görse diş çöküp tövbe ister bunlardan be.
Benle flört ederken muhtemelen benden daha güzelini buldu. Ona kaydı. Beni de açık açık reddetmek zor geldi, o sebepten kaçmak kolay geldi herife. Sonra da o kızla olmayınca evdeki bulgura geri dönmek istedi. Ama yemezler! Akıllanmıştım artık o raddede.

Ahh daha yeni liseli olmuşum. Bir erkekle oyle tatli flortlesiyoruz ki ben zaten utangaç bir seydim o an, gozlerine bakamiyorum, konusurken kasiliyorum. Neyse bir gun onlar okul bahcesinde top oynuyorlardi ben de sevdigim beyi gorecegim diye arkadasimla oradan geçmek istedim illa. Neyse süzüle süzüle gecerken benim suratimin ortasina top yapişmasin mi? Topu suratima yapistiran da flortum. Canimin acisiyla ne utangaclik kaldi ne bir şey bir kufurler salladim ben cocuga...
İşte boyle bir ilişkinin sonuna gelmiştik

Bence bu konudan daha rezildi.

Sizinki daha acılıymış. :)
Bu konuda harbiden rezillik yok yav. Benim tolere düzeyim yüksek de olabilir. Allah'ın her günü o herifi gördüm diyorum, içimden söverken yüzüne güldüm. Yeminle iki sezonluk dizi çıkardı o halimden.

Zaten okumayacaktım başlıktan anladım gereksiz bir konu olduğunu ha kısa oldaydı okurdum ama yaşliyim ya zamanim kiymetli ergen konularını es geciyorum artik

Evet, yıllarca çalıştım didindim güzel bir kariyer yaptım ama maalesef özgüven eksikliği var

Hayır Paul asla bana selam vermedi yeltenmedi ama o salona girdiğim ilk andan itibaren farketti beni. Yemekten önce kokteyl vardı ayaktaydık konuşmaları dinliyorduk Paul yan tarafımdaydı beni farkettiğini hissettim. Sonradan bu etkinliğin fotolarını sosyal medyaya atmışlar, fotolara baktım kokteyl sırasında Paul benim olduğum tarafa bakmış hep, fotolarda daha bariz belli oluyor. Üstelik Paul bu etkinliğin organizasyonuna yardım etmiş onu da etkinliğin fotolarından anladım yani bir nevi ev sahibi, gelip selam verebilirdi hoşgeldin diyebilirdi. Bir de yalnız gelmiştim ben oraya herkes birbirini tanıyor gibi bir haldeydi. Belki de Ekim ayında kahve teklifimi reddettiği aklına geldi ve rahatsız olduğu için selam vermedi. O kahve teklifimi reddederken de nasıldı biliyor musunuz "ay seni tekrar bu şehirde görmek hoş olacak" yazdı bunun üzerine ben davet edince kibarca geri çevirdi dengesiz. Çok üzülmüştüm ben o zaman ya, unutmak için işe vurdum kendimi ki başarılı da olmuştum bu konuda.

Neyse ki o akşam yemekte benim gibi yalnız gelen İsveçli hanım vardı, resmen sığındım o hanıma, o olmasa masada sessiz sessiz dursam tam rezillik olacaktı. Paul'ün yanında sohbet ettiği birileri vardı tanıdığı. Paul'ün "ne yazık ki konuşmadık geçen" mesajı halen yanıtlanmamış şekilde duruyor ve sizin önerdiğiniz şekilde cevaplamayı düşünüyorum "sen bana selam vermeyince konuşmak istemediğini düşündüm." yazmayı düşünüyorum hani kibarlığı kimseye bırakmıyor ya dengesiz adam!

amma anlam yüklemişsiniz hayatınızda hiç yeri olmayan adama.adamla flört etmemişsiniz altı üstü kahveye davet etmişsiniz o da kabul etmemiş.belki sevgilisi vardı belki sizden hoşlanmadı gerek görmedi kahveye .normal bir arkadaşa da yazılır geçen gece konuşamadık diye.buna da fazlasıyla anlam yüklemişsiniz.siz kafanızda yaşıyorsunuz herşeyi.ortada dert edinilecek bir ilişki başlangıcı bile yok

İyi de siz bu adamın her atağını, hafta sonu kaçamak tekliflerini, yemek yeme tekliflerini reddetmediniz mi? Reddettikten sonra kahve içmeye davet etmediniz mi? Adam reddedince niye dengesiz oluyor? Üstelik kibarca reddetmiş, sizinkiler kibar da değildi.

Ahhh Paul o akşam neden bana bakmadın. Oysa ki evimin erkeği, çocuklarımın babası olabilirdin. Pembe panjurlu evimizde 3 çocuğumuz 7 köpeğimiz ve 5 kedimiz ile ne mesud olurduk oysa ki. Ama olmadı ve Paul sen bana selam vermedin ve ben öldüm

8 yasindayken,asik oldugum komsu ablanin yegenini hatirladim bu heyecanli konuyla
Nasil da tatliydi mubarek,ayni,konu sahibi gibi herseyden bir anlam cikariyordum,annem komsuya helva gonderse,cocuk kapiya çıkınca eline tutusturup kaciyordum
Assk,sen nelere kadirsin,elimizi ayagimizi dolastiriyorsun bee:))

Yazdığı mesaj da ayrı ilginç. Gelip merhaba deyip kendi sohbet edebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…