- 31 Ekim 2018
- 562
- 1.539
- 31
- Konu Sahibi angelangle
fazla kalitesiz yaz dizisi izlemiş ve etkisinde kalmış gibisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibi aynı masada göz göze bile gelmezken nasıl gelip merhaba desin ki? Konu sahibinin vücut dili, “artık konuşmayalım, rahatsız oluyorum, kimse birbirimizi tanıdığımızı bile bilmesin” diye bağırıyor. Adam da şaşırmıştır, rahatsız edecek bir şey mi yaptım, kırdım mı farkında olmadan diye yazmış olabilir.Yazdığı mesaj da ayrı ilginç. Gelip merhaba deyip kendi sohbet edebilirdi
Aynen roman gibi birseydiipek ongun bır genc kızın gızlı defterı adlı eserı gıbıydı
ne cok abartmıssınız yahu neye rezıl oldunuz anlamadım zamanında altı ustu bı ara gorusuruz dıyen adamla karsılastıgınız ıcın mı ? o zamandan berı abartılı sekılde hıslerınızın olması konusu uzerıne dusunmenızı tavsıye ederım daha cok
Ayni masaya düşmek de film gibi:)Birleşmiş milletler toplantısında olabilir misiniz?
İsveçli hanım fransız hanım hollandalı fırlama abi fransız paul türk bir hanımın fıkrası gibi
Bu roman tutmaz ben diyeyim
Fransız hanımın bm toplantısına tanıdığı iki ismi çağıracağı aklıma geldi paul ve ben
paul hayranlıkla bakarken isveçli hanım kürsüye çıkıp dünyada kaosa yol açan koronavirüsten bahsetti
Orada hollandalı fırlama abi paule kaş göz işareti yaparak ooo hayırlı işler demeye çalıştı.( benim yorumum yanlış da olabilir)
Allahım bir de akıcılık katmaya çalışmış güya benzetmeler olmamış
Bu olmamışşşşşşşşş
Ne şirketmiş ya memleketteki herkes o topantıdaymış
Yook canııım konu sahibi dünyanın en normal davranışlarını sergiliyor. Adam dengesiz işteKonu sahibi aynı masada göz göze bile gelmezken nasıl gelip merhaba desin ki? Konu sahibinin vücut dili, “artık konuşmayalım, rahatsız oluyorum, kimse birbirimizi tanıdığımızı bile bilmesin” diye bağırıyor. Adam da şaşırmıştır, rahatsız edecek bir şey mi yaptım, kırdım mı farkında olmadan diye yazmış olabilir.
Bence adam da dengesiz. En son kahve teklifini kibarca reddetmissin dün hiç konusmamissiniz ne diye yazıyorsun yemekten sonra tekrar.Adamın dengesiz bir yanı yok yahu. Konu sahibi kendi içini rahatlatmak için adamı kötülüyor sadece kendi kendine. Anlaşabilmelerinin mümkün olduğunu sanmıyorum
Okumadım da derler, fake te derler, dalga geçercesine mesajlar yazabilir, size ruh hastası muamelesi yapabilirler. Bazı insanların ne yazık ki tatmin olma biçimleri bu. Kendilerini öyle iyi ve güçlü hissedebiliyorlar. Onları sallamamanızı öneririm. Zira dışarıda görseniz iki kelime konuşmayacağınız insanlar oluyor çoğu. :)Teşekkürler yapıcı mesajınız için. "Fake" diye suçlayanlar mesajlarımı doğru düzgün okusalar anlayacaklar ki benim ilişki tecrübem yok, yirmi bir yaşımdan otuz beşe kadar sevgilim olmadığımı ilişki deneyimim olmadığını dedim halbuki. Hatta bazıları hiç okumadığını söylüyor açık açık ve yargılıyor. Herşeyin bir nedeni var, benim ilişki tecrübem yok, kişilik yapım da hassas olduğu için bunlar oluyor işte. Tabulardan arınmayı inanın ben de istiyorum bilhassa bu yaşa gelmişken. Devir çok farklı ve ben geride kalmış gibi hissediyorum. Sadece yabancılar değil ki Türk erkekleri de böyle artık. Türkiye'deyken biriyle tanıştırmışlardı, taşralı bir aileden geliyordu ailesi köyde yaşıyordu, muhafazakar izlenimi veriyordu. Ama bu erkeğin sonradan, sevgilisiyle beş yıl boyunca beraber yaşamış bir kadınla evlendiğini ve bu durumu sorun etmediğini öğrendim. Bunun gibi birçok örnek var etrafımda yani Türkler de tabuya takılmıyor ki artık. Ben de kafamdaki hapishaneden çıkmak istiyorum giden yıllar geri gelmiyor ama kendi kendime başaramıyorum.
Adam konu sahibinin tavrını algılayamadı bence. Daha önce karşılaşmadığı bi model olduğundan nasıl davranacağını kestiremiyor.Bence adam da dengesiz. En son kahve teklifini kibarca reddetmissin dün hiç konusmamissiniz ne diye yazıyorsun yemekten sonra tekrar.
Aynı şeylerin olacağını da mı akıl edemiyor.
Konu sahibi planlara başlamış bile ne yazsam diye kafasında işte.
Valla yorum yapanların çoğunu eskiden beri tanıyorum. Gayet eğitimli bilgili vizyonlu kadınlar.Okumadım da derler, fake te derler, dalga geçercesine mesajlar yazabilir, size ruh hastası muamelesi yapabilirler. Bazı insanların ne yazık ki tatmin olma biçimleri bu. Kendilerini öyle iyi ve güçlü hissedebiliyorlar. Onları sallamamanızı öneririm. Zira dışarıda görseniz iki kelime konuşmayacağınız insanlar oluyor çoğu. :)
Eğitim, bilgi ve vizyon bu birikmiş öfke davranışını açıklamak için yeterli değil bence. Her kim olursa olsun derdini düzgün, saygılı ve içten anlatan bir insanla dalga geçilmesini doğru bulamıyorum.Valla yorum yapanların çoğunu eskiden beri tanıyorum. Gayet eğitimli bilgili vizyonlu kadınlar.
Hele hele açılan konulara bak, bir de iki kelime konuşamazmış.Valla yorum yapanların çoğunu eskiden beri tanıyorum. Gayet eğitimli bilgili vizyonlu kadınlar.
Şu konuyu 10 yaşındaki çocuğum açmaz. Adam iş hayatında ya da etrafımızda hergün karşılaştığımız adamlardan biri. Her yürümeye çalışanı her 2 mesaj yazanı ciddiye alsaydık oooooo. Adam belki de f.b yaşayacağı bir kadın arayışında . Hayatında şu an sevgilisi de olabilir. 35 yaşında ergence tavırlara şaştı herkes.Hele hele açılan konulara bak, bir de iki kelime konuşamazmış.
Valla öyle konu sahipleri görüyorum ki gerçek hayatta iki kelime konuşmasak da olur. Bir şey kaybetmem şahsen.
Bu konu özelinde konuşmadım ben aslında ceycey.Şu konuyu 10 yaşındaki çocuğum açmaz. Adam iş hayatında ya da etrafımızda hergün karşılaştığımız adamlardan biri. Her yürümeye çalışanı her 2 mesaj yazanı ciddiye alsaydık oooooo. Adam belki de f.b yaşayacağı bir kadın arayışında . Hayatında şu an sevgilisi de olabilir. 35 yaşında ergence tavırlara şaştı herkes.
Biz de ölüyoduk iki kelime konuşmak için bu tiplerleHele hele açılan konulara bak, bir de iki kelime konuşamazmış.
Valla öyle konu sahipleri görüyorum ki gerçek hayatta iki kelime konuşmasak da olur. Bir şey kaybetmem şahsen.
Ben zaten bir kere dediğimi bir defada anlamayanlarla konuşmayı kestim. Ulen kadına tavsiye veriyoruz, ahlıyor vahlıyor, derdini döküyor. Sonra kendi bildiğini okuyor. O yüzden dinlemiyorum bile artık.Biz de ölüyoduk iki kelime konuşmak için bu tiplerle
Yalan Rüzgarı dizisinde bir paul vardı. Aklıma o geldi bakAhhh Paul o akşam neden bana bakmadın. Oysa ki evimin erkeği, çocuklarımın babası olabilirdin. Pembe panjurlu evimizde 3 çocuğumuz 7 köpeğimiz ve 5 kedimiz ile ne mesud olurduk oysa ki. Ama olmadı ve Paul sen bana selam vermedin ve ben öldüm
Bir 20 yıl da böyle geçer. HayırlısıKaçak güreşiyor işte dengesiz kibarcık.