Başıma gelen minik tatlış(!) rezillikler kepazelikler

Hiç de pişman olma. Ama abartı da tepkiler verme. Şuan için hala takıntılı olduğunu düşünüyorum. Ha madem çok hoşlandın o zaman kasaba dışına çıkma teklifini reddetmeseydin,hadi reddettin ve sonradan pişman oldun sen benzeri bir adım atsaydin. Atmadın çünkü hem emin değilsin hem de o fikir seni korkuttu. Ee Fransız bebesiyle de ömrünün sonuna kadar park turu atacak değildin ya,biliyorsun onlarda işler bizim gibi yürümüyor. Belki sen kendini geri çekince o peşinden koşacak zannettin bu da olabilir. Ha onun ayarında takılmaya hazır hissediyorsan o zaman başka tabi, ama klasik türk erkeği muamelesi çekmek bunlarda ise yaramaz

Bence keyifli bir anlatım olmuş.içinizde küçük bir genç kız gizli Adamin sizde heyecan uyandırdığı net.cevaben de şöyle diyebilirirsiniz" siz konuşmasının ben de cvp vermedim."bu kadar ..ama okurken hayal edip yüzümde bir tebessüm oluşturdunuz

Güzelliğiniz denk mi?

Hey dostum
Sarah jio'nun kitaplarını çok mu okudun?

Ben çok okudum da resmen sanki yine onun kitabını okur gibi oldum

Ama o kadının kitapları daha güzel senin ki sadece onun yan sanayisi olabilir

Kısacası ben hiç inanmadım beybi...

İşin kötüsü ben Türk erkeğine çekilen muamele ne bilmiyorum ki. Türk erkeği tecrübem yok denecek kadar az. Benim sevgilim en son ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyken oldu, ondan sonraki on dört yıl boyunca sevgilim olmadı. O ilişkim bana kazık attığı için bitmişti, yani benim acı çektirdiğim süründürdüğüm bir ilişki değildi ki.

Ya birkaç arkadaş fake demiş, ben fake olmadığınızı biliyorum. Ama tavrınız en son bu dediğiniz insanlara fake konu gibi geliyor, yani 15 yaşında olsaydı bu aşk hikayeleri gerçekçi gelirdi. Ama o bir haftalık tatilde Türk kızımız nasıl büyüledi acaba Fransız erkeğini, sizin sandığınız kadar masum bir aşk değildir, ateşli bir yaz aşkı gibi bir durum olmuştur. Size anlatmaya çalıştığım şey de bu zaten, belli bir yaştan sonra özellikle yabancılardan Türk erkeğine yapılan muamele sökmez. Daha rahat içten, tabulardan arınmış olmak gerek.

Evli barklılar da yine böyle güzel bir ilişki süreci geçirmiştir öncesinde.

Hayal dünyanız çok güzel. Kitap çıkartsanıza.

Ben birine aşıktım zamanında. En küçük olayda affedersiniz bir bk varmış gibi çılgınca heyecanlanıp aynı bu şekilde günlüğüme yazardım.
Ama ben o zamanlar 15 yaşındaydım.
Bazı şeyler yaşında güzel.

Ortadaki tek rezillik tanıdığınız insanı tanımıyormuş gibi davranıp bir selam bile vermemeniz.
Ama şu an bahane bulmanıza da gerek yok.
"Evet denk gelip konuşamadık" deyip hal hatır sormanız yeterli.

Sevgili angelangle,bence bu ruh halinden vazgeçip yeni dünyalar keşfetmeye bak. O dallama Paul sana uygun biri değil. Türk olur Yunan olur Alman olur farketmez ırkı. Taa geçen ekimden beridir düşünecek,kafa patlatacak görünce de elinin ayağının birbirine dolaşacak kadar bir durum yok ortada bu muhteremle.

35 yaşında ve 14 yıldır hiç flörtü olmamış. Bu durum çok tuhaf geldi bana

Teşekkürler yapıcı mesajınız için. "Fake" diye suçlayanlar mesajlarımı doğru düzgün okusalar anlayacaklar ki benim ilişki tecrübem yok, yirmi bir yaşımdan otuz beşe kadar sevgilim olmadığımı ilişki deneyimim olmadığını dedim halbuki. Hatta bazıları hiç okumadığını söylüyor açık açık ve yargılıyor. Herşeyin bir nedeni var, benim ilişki tecrübem yok, kişilik yapım da hassas olduğu için bunlar oluyor işte. Tabulardan arınmayı inanın ben de istiyorum bilhassa bu yaşa gelmişken. Devir çok farklı ve ben geride kalmış gibi hissediyorum. Sadece yabancılar değil ki Türk erkekleri de böyle artık. Türkiye'deyken biriyle tanıştırmışlardı, taşralı bir aileden geliyordu ailesi köyde yaşıyordu, muhafazakar izlenimi veriyordu. Ama bu erkeğin sonradan, sevgilisiyle beş yıl boyunca beraber yaşamış bir kadınla evlendiğini ve bu durumu sorun etmediğini öğrendim. Bunun gibi birçok örnek var etrafımda yani Türkler de tabuya takılmıyor ki artık. Ben de kafamdaki hapishaneden çıkmak istiyorum giden yıllar geri gelmiyor ama kendi kendime başaramıyorum.

Mevzunun güzellikle alakası yok da mesele karşınızdaki adamın size aşık olması ya da onu kendinize aşık edebilmeniz. Paul size aşık değil.

Fransız paul genç kizin arkasindan kosar, kız kaçarken ayakkabısının tekini düşürür ve paul o gunden sonra ayakkabinin sahibi güççük prensesi aramaya koyulur.
Koşarak uzaklaşmak nedir ya
Bi gevşetseniz keşke ortamı, butun gece kendi kendinize aşk oyunu oynamış durmuşsunuz.

Siz yazın ya, ben okurum.
Bir ben yüzsüzüm herhalde yav. Ne naif hanımlarsınız. Defalarca kez bu tür b.ktan durumların içinde kaldım. Bizzat yanına gidip naber, nasıl gidiyor diye sorardım ben olsam. Fazla kaçarsan önemsiyor mesajı verirsin çünkü, daha da belli olur. Ki flört de ne yav, ufak minik bir pürüz benim için. Ne sevgililer harcamışım, flört koyar mı bana?
Biri kahve teklifimi mi reddetmiş? Etsiiiin. Azıcık sinir olur, eser miktarda utanır, geçerim. Bir iki güne unuturum. Benim hayatım zorluk, rezillik, utanç ve kepazelikle dolu olduğu için bağışıklığım var herhalde. Reddedilmek falan çok koymaz bana.
Off of kahve teklifinden çok daha ileriye götürdüğüm flörtlerimle ne durumlar içinde kaldım, anlatsam acırsınız yav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…