Başıma gelen minik tatlış(!) rezillikler kepazelikler

Paulcuğum tee nerede ama türk kızı tribinden kurtalamıyor ya malesef böyle bir gerçek var keşke olmasa özür dilerim ama
Paul da mala bağlayacak yakında

Bence herkes anlayabildiğiyle olsun paul anlamamak bunları….

Adam standart mesaj atmış insani olarak neden attı diyor ya hadi olay gerçek diyelim
Paul demiştir ki bu kız neden böyle ilginç davrandı kesin ateşli bir hastalık geçiriyor diye düşünmüş ondan mesaj atmıştır

Beni de çağırın kız ab pasaportuna ihtiyacım var hiç trip yapmam ha o kadar seçme hakkım yok

Bridget Jones günlükleri gibi ben keyifle okudum. Kader Paul ve siz için çalışmış yine olmamış. Keşke bi baş selamı verseydiniz siz bu kadar gerilmezdiniz. Maalesef tripli Türk kızı imajınızı korumuşsunuz.

Olan hiç bir şey yok aslında..
Eski bir tanıdıkla bir ortamda karşılaşmışsınız hepsi bu..
İyi kitap yazarsınız siz :)

avrupalılar da insan tabii aşık olur. ama bahsedilen kültür farkı. görmezden gelmek burada yetişen bir erkek için hoşlanma, naz yapma" gibi algılanması koay bir davranış ama sizin yaşınızdaki ve iş yemeğindeki biri için o kültürde baya "rahatsızım" imajı olmuş. masada gırla espiri yapıyorsunuz, herkesle konuşuyorsunuz tanıdığınız adamı yok sayıyorsunuz. acaba bir sorun mu var diye düşünmüş olması daha olası bence.

Çok güldüm ya

Komik bir anı olmuş. Ilerde çok gülersiniz

Ayrıca sorun şu ki adama Türk erkeği muamelesi yapıyorsunuz. Farklı kültür olduğunu kabul edin, rahat olun. Kanka gibi konuşun. Rezillik falan yok ortada, atraksiyon var

Benim ergenlik günlüğüm annemin evinde duruyor hala, o geldi aklima O goz goze gelmeler, ilk ele ele tutuşmalar, ilk defa dansa kaldirilişlar...
Suraya 15-16 yaş ergen hikayelerimi yazsam eminim daha heyecanli bir şeyler cikardi.
Gercekten herşey yaşinda güzel.

İyi de en son sevgilisi 21 yaşındayken olmuş,sonra 14 yıl olmamış hiç kimse. Bu demek değil ki hiç kimseyle flört etmemiş yada çay kahve icmemis

Paülü de olsa Hasan’ı Alisi ayrıca Hansı demekki hepsi küçük yerlerde kuytu köşede kalma derdinde yeni tanıştıkları ile. Bu erkekler böyle mi hep :) zıkkım içsin o kahveyi. Uçkurlarında boğulasacılar

İyi de en son sevgilisi 21 yaşındayken olmuş,sonra 14 yıl olmamış hiç kimse. Bu demek değil ki hiç kimseyle flört etmemiş yada çay kahve icmemis
işte demek ki belli tabuları var inanışları var çok normal.o zaman da bu fransız adamın peşinde ne işi var.zaten uygun değillerki birbirlerine

Ben var ya ben, bayağı sevgililik aşamasına geldiğim flörtümsü kişilikle öyle bir durumun içinde kaldım ki... Rezillik kelimesi az kalır, işkence denir ancak.
Biz bunla bayağı birbirimize yürüdük, el ele tutuşmalar, sevgi pıtırcığı halleri falan... Yani sınır mınır hak getire, flörtün o tatlı mesafesi falan kalmamış, bayağı sevgililik gibi yani. Sonra bu benden bir uzaklaş, bildiğiniz ignore etti beni ya la. Ghostladı beni herif, gözümün içine baka baka ghostlandım, sessize aldı beni dostlar, titreşimde kaldım, mavi tik oldum.
İşin en en en beteri de ayyyylarrrrca yüz yüze baktık ya. Bazen saatlerce yan yana oturduk. Peki ben ne yaptım? Takındım poker faceimi, hiçbir şey olmamış gibi davrandım. Yüzsüz yüzsüz muhabbet ettim. Sanki format atılmış gibiydi ortam, öncesi hiç yok gibi düşünün. Yanlışlıkla eli elime değse çekiyorum falan. Bayağı "bro"ladım ben bunu.
Ama içime içime rezillikler her günün sonunda çöküyor, kafana s*çayım Rosa, her hıyarım var diyene tuzla koştun, herifle fingirdedin, o da b.k gibi bıraktı seni, şimdi de akılsız başının cezasını çekiyorsun diye kendime sövdüm. Ama dışarıya asla belli etmedim, etmem, ezdirmem kendimi asla.
Neyse bir gün bu yine yavşadı bana, yaklaşmaya çalıştı. Gözümün içine içine bakmalar, elimi tutmaya çalışmalar bilmem ne. Bu sefer de ben duvara toslattım bunu. Ne münasebet ayol kıvamında ufak bir cıngar çıkardım.
İşte bu da böyle yıkık bir anımdır.

yani boyle yirt dislarinda guzel islerde calisan bir hanim icin bence cok utangacsiniz .belliki iyi bir isiniz ve kariyeriniz var bunlar size ozguven vermeli .rezil oldugunuz hic bir sey yok .paul o aksam size selam verdi mi ?
benim anladigim kadariyla okuz selam bile vermemis .size yazarsa bana selam bile vermedin bende konusmak istemedigini dusundum masada baskalarila sohbet ettim diyin gecin .tabii bunu butun aksam benle konusmadin falan derse diyin .
sizin kahve teklifinzi geri cevirmis bir adama olması gerektigi gibi mesafeli yaklasmissiniz hic bir sıkıntı yok

hayata bakk çok aksiyonlu hocammm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…