Başıma gelen minik tatlış(!) rezillikler kepazelikler

Keşke önce bu mesajı okusaydım, ömrümden 5dakika gitti

Valla yorum yapanların çoğunu eskiden beri tanıyorum. Gayet eğitimli bilgili vizyonlu kadınlar.
Karşı karşıya geldiklerinde neden iki kelime konusamiyorlar acaba ceycey.
Neden hep bu yargıyla yaklaşıyorlar :)
Niye konusamasinlar mesela.
Karşısındaki kişi sadrazamın sol çiçeği mi abdbavsva

yorum yapacaklar lütfen doktora diplomalarının no sunu versinler önceee

Baya heycanlı bi hikaye olmuş

Kendilerini kandırma o tamamen. Bu kadın burda çok dışa dönük ama aslında sünepe falan diye düşününce mutlu oluyorlar

Kendilerini kandırma o tamamen. Bu kadın burda çok dışa dönük ama aslında sünepe falan diye düşününce mutlu oluyorlar
Ben bu olayı sünepelik-dışa dönüklük ya da diplomalılık-diplomasızlık ile bağdaştırmıyorum açıkçası. Tamamen forum ortamından kaynaklı bir öfke yansıtması olduğunu düşünüyorum. Cafede biriyle tanışsanız ve size bu şekilde hikayesini anlatsa bence dalga geçmez, geçemezdiniz. Kimse bu kadar acımasız ve öfkeli olamaz çünkü. En azından öyle umuyorum benim yorumum üzerine çokça mesaj gelince yazma gereği hissettim.

gerçekten dert olarak yazılmış konulara elimden geldiğince mantıklı yorumlar yaparım.kendim olsam ne yapardım diye empati yaparım.ama akıllara zarar konularda bunu beklemeyin kimseden lütfen.bu konunun benzerini açtı daha önce.gene aynı yorumları aldı konu sahibi.o konuyu okudum bugün.e haklılar yazanlar.35 yaşında bu kadar tuhaf ilişkileri olmamalı bir kadının.biraz mantık devreye girmeli

Yeni tanıştığım insanla dalga geçmem evet, ama hayat hikayesini ya da derdini de dinlemem. Arkadaşımsa burada nasılsam onlara karşı da öyleyim. Söylenmesi gerekeni direkt yumuşatmadan, filtrelemeden söylüyorum. Dalga geçilecek bir şeyse de dalgamı geçiyorum. Bunları kaldıramayacak insanlarla da arkadaşlık etmiyorum. Benim açımdan durum bu, diğer yorumcuları bilemem.

Geçmiş konulara vs. ilişkin bilgim yok ama ne bileyim, düzgünce derdini anlatan birine öyle acımasız dalga geçen yorumlar gelince çok kötü oluyorum ya, bilmiyorum neden. Konu sahibi o kadar üzülmüyordur muhtemelen. Çok üzücü geliyor bana

Ben geçiyorum valla. Hatta geçen iş arkadaşım bir flörtümsü olayını anlattı takıntı yapmış çocuğu kendine gelsin diye önce temiz bir kızdım sonra baktım tık yok dalga geçtim. Benim için kocası olduğu icin burnu havada tabi demiş flgörkfkfmflfmfmf bu söze de ayrı güldüm tabi.

bazı üyeler her konuyla dalga geçiyorlar orada haklısınız.konu sahibi biraz silkinsin bu boş şeylerle hayatını harcamasın isteyenler de var ama.aynı masada oturup gözlerini kaçırmak normal mi 35 yaşında.medenice konuşursun olursa olur olmaz sa olmaz bu ilişki.romantik komedi filmlerinden alıntı gibi bahçede adamı görünce koşarak uzaklaşmak falan tuhaf

Valla konudan bağımsız olarak evlenmeyi başarı olarak gören biriyle ben de dalga geçerdim açıkçası. Böyle bir tribe girmiş birine zaten üzülmem ama ne bileyim, belki bende tuhaflık var, nazik ve içten şekilde biri derdini anlatıp da öyle yorum alınca kötü hissediyorum. Durum psikolojik gibi ya bir de, uzun süreli bir yalnızlık var işin içinde vs. Bunlar üzücü geliyor bana.

niye oha yahuu.ben üniversitede kimseyle çıkmayacağım zaman harcamayacağım dedim ve çıkmadım kimsenin etkisin dede kalmadım.sonra da evlilik amaçlı tanışmalarım oldu.onda da kendime az çok uygun adaylar seçtim .adam eve davete tmiş konu sahibini reddetmiş .madem bu tür hayat kendisine abes o zaman ne işi var hala bu adamın peşinde.tutarsızlıklarına kızıyor herkes.yoksa isteyen istediği hayatı yaşar kimse karışamaz

Bu forumda çok az üzücü konu var bence boşuna üzülüyorsun. Konuların çoğu zamanında üstü kapatılmış görmezden gelinmiş şeyler. Gün gelince tırmalıyor işte. Kocası b.K gibi olan kadın sırf kocası düzelsin diye çocuk yapıyor sonra dayak yiyip buraya konu açıyor, bunlara üzülemem. Önceki konusunda binnnn defa adamın plan yapıp davet ettiğini kendisinin liseli gibi parkta yürüyelim dediği adamın tavrının normal olduğunu da bu üyeye söylemiştik. Yani duygusal davranma görünen köy uzak değildir demiş Kemal Sunal:)))) gerçekten çaresiz olunan konularda kimsenin gerçekten kızıp dalga geçtiğini görmedim. Konu sahibi kadar dertleneni çok gördüm hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…