Başıma gelen minik tatlış(!) rezillikler kepazelikler

Yazdığı mesaj da ayrı ilginç. Gelip merhaba deyip kendi sohbet edebilirdi
Konu sahibi aynı masada göz göze bile gelmezken nasıl gelip merhaba desin ki? Konu sahibinin vücut dili, “artık konuşmayalım, rahatsız oluyorum, kimse birbirimizi tanıdığımızı bile bilmesin” diye bağırıyor. Adam da şaşırmıştır, rahatsız edecek bir şey mi yaptım, kırdım mı farkında olmadan diye yazmış olabilir.

Aynen roman gibi birseydi

Ayni masaya düşmek de film gibi:)

Yook canııım konu sahibi dünyanın en normal davranışlarını sergiliyor. Adam dengesiz işte

Adamın dengesiz bir yanı yok yahu. Konu sahibi kendi içini rahatlatmak için adamı kötülüyor sadece kendi kendine. Anlaşabilmelerinin mümkün olduğunu sanmıyorum
Bence adam da dengesiz. En son kahve teklifini kibarca reddetmissin dün hiç konusmamissiniz ne diye yazıyorsun yemekten sonra tekrar.
Aynı şeylerin olacağını da mı akıl edemiyor.
Konu sahibi planlara başlamış bile ne yazsam diye kafasında işte.

Okumadım da derler, fake te derler, dalga geçercesine mesajlar yazabilir, size ruh hastası muamelesi yapabilirler. Bazı insanların ne yazık ki tatmin olma biçimleri bu. Kendilerini öyle iyi ve güçlü hissedebiliyorlar. Onları sallamamanızı öneririm. Zira dışarıda görseniz iki kelime konuşmayacağınız insanlar oluyor çoğu. :)

Adam konu sahibinin tavrını algılayamadı bence. Daha önce karşılaşmadığı bi model olduğundan nasıl davranacağını kestiremiyor.

Valla yorum yapanların çoğunu eskiden beri tanıyorum. Gayet eğitimli bilgili vizyonlu kadınlar.

Valla yorum yapanların çoğunu eskiden beri tanıyorum. Gayet eğitimli bilgili vizyonlu kadınlar.
Eğitim, bilgi ve vizyon bu birikmiş öfke davranışını açıklamak için yeterli değil bence. Her kim olursa olsun derdini düzgün, saygılı ve içten anlatan bir insanla dalga geçilmesini doğru bulamıyorum.

Hele hele açılan konulara bak, bir de iki kelime konuşamazmış.
Valla öyle konu sahipleri görüyorum ki gerçek hayatta iki kelime konuşmasak da olur. Bir şey kaybetmem şahsen.

Hele hele açılan konulara bak, bir de iki kelime konuşamazmış.
Valla öyle konu sahipleri görüyorum ki gerçek hayatta iki kelime konuşmasak da olur. Bir şey kaybetmem şahsen.
Şu konuyu 10 yaşındaki çocuğum açmaz. Adam iş hayatında ya da etrafımızda hergün karşılaştığımız adamlardan biri. Her yürümeye çalışanı her 2 mesaj yazanı ciddiye alsaydık oooooo. Adam belki de f.b yaşayacağı bir kadın arayışında . Hayatında şu an sevgilisi de olabilir. 35 yaşında ergence tavırlara şaştı herkes.

Bu konu özelinde konuşmadım ben aslında ceycey.
Kadının biri var paraya takmış, her konusu para. Öteki erkeklere takmış. Ya mimli bir sürü üye var böyle. Konularını gördükçe şaşırıyorum yani. İyi gelmişler bugüne kadar diyorum. Tuhaf yani... Başka bir evrende yaşıyorlar sanki. Çünkü bu evren o kadar minnoş değil. Ham yaparlar adamı valla iki dakikada.

Biz de ölüyoduk iki kelime konuşmak için bu tiplerle
Ben zaten bir kere dediğimi bir defada anlamayanlarla konuşmayı kestim. Ulen kadına tavsiye veriyoruz, ahlıyor vahlıyor, derdini döküyor. Sonra kendi bildiğini okuyor. O yüzden dinlemiyorum bile artık.
Kudra zaten işim gereği yeterince bir şey anlatıyorum, yeter yav.

Yalan Rüzgarı dizisinde bir paul vardı. Aklıma o geldi bak

Ben sizi ve konunuzu hatırlıyorum.cok aşırı fuygusalsiniz ve gereğinden fazla olaylara anlam yukluyorsunuz .bu kadar kaçma kendini kasma anlam çıkarmaya çalışma biraz şizofrenik vakka oluyor.size o zaman da yazmıştım bu yüzyılın insanı gibi davranışlarınız yok sanki fii tarihinden kalma erkek ve kadınların ilişkileri gibi görüyorsunuz hala ilişkileri.adam sizinle yakınlaşmak istedi siz kabul etmeyince sevismeyecegi sadece bakisacagi bir ilski istemediği için davetinizi red etti bu kadar basit .rezil olacak bişey yok heyecan yapacak da birşey yaşanmadı aranızda.ufak bir sohbetten kara sevda cikarmayin.biraz zamanımıza ve insan ilskilerine ayak uydurun .artık devir değişti ortaokul çocukları bile böyle bakismali aşklar yasamiyor artık ki siz kocaman insansınız.eger bu şekilde bir birliktelik yaşayacaksınız direk görücü usulü ile evlenin bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…