- 11 Aralık 2018
- 39.742
- 246.381
-
- Konu Sahibi angelangle
Ahaha evet görmedi ama tahmin etmiştir muhtemelen. Neyse ki herkes hiç bişe olmamış gibi davrandı.Seni görmemişti ama sıvışmıştın tam rezillik sayılmaz bence flgögkfk başabaş olabilir belki rezillik katsayısı
Yok şimdi bende buradan biriyle pişti olma kerizliği var durduk yere orospu olmayalım slfmfmfnfmfkfögögkfkfkfkfAhaha evet görmedi ama tahmin etmiştir muhtemelen. Neyse ki herkes hiç bişe olmamış gibi davrandı.
Hadi anlat sen de
Bizi yeğeni bastı, hemi de görümcemin odasında.Ahaha evet görmedi ama tahmin etmiştir muhtemelen. Neyse ki herkes hiç bişe olmamış gibi davrandı.
Hadi anlat sen de
Yazdığı mesaj da ayrı ilginç. Gelip merhaba deyip kendi sohbet edebilirdi
Bir de şu aklıma geliyor, belki de o akşamki yemekte belki de ilgilendiği başka kızlar vardı etrafta. Bir ara kızın biri geldi zaten elini omzuna koyup birşeyler söyledi. Yani belki de etrafta onlar var diye konuşmadı. Kaçak güreşiyor işte.Kaçak güreşiyor işte dengesiz kibarcık.
Okumadım da derler, fake te derler, dalga geçercesine mesajlar yazabilir, size ruh hastası muamelesi yapabilirler. Bazı insanların ne yazık ki tatmin olma biçimleri bu. Kendilerini öyle iyi ve güçlü hissedebiliyorlar. Onları sallamamanızı öneririm. Zira dışarıda görseniz iki kelime konuşmayacağınız insanlar oluyor çoğu. :)
Çok haklısınız. Gözlemlediğim kadarıyla genellikle hayatından memnun olmayan insanların tatmin olma biçimi bu, gerçek hayatta davranmayacakları şekilde davranmak. Hatta yukarıda yurtdışında yaşamama bile laf edilmiş. Pardon ne alaka? Çalışıp çabaladım, Hukuk Fakültesi'ni bitirdim doktora yaptım kendimi başka alanlarda da geliştirdim, İşletme dalında ikinci üniversite bitirdim, üç dil biliyorum. Şimdi de yurtdışında güzel bir projede çalışıyorum başka kültürler tanıyorum geziyorum eğleniyorum bu mu rahatsız etti anlamadım doğrusu :) Bir erkeğin varetmesi yerine kendi emeğimle kariyer yaptım bir kadın olarak takdir edilmem gerekir. Bu konuyu okuyanlar da yanlış anlamış ben sanki kendimi yatağa attım ağlıyorum gibi hayal ettiler galiba rezillik deyince. Öyle birşey yok, evet utandım ama aynı zamanda komik de geldi bu durum, çoğu kişi filme diziye benzetmiş ben de zaten bu yaşadığım olayı romantik komedi filmlerine benzetmiştim, çünkü olmayacak tesadüf oldu, ama sonuçta böyle bir anım oldu :) Hayat anı biriktirmek değil mi zaten. Herşey bir sonuca bağlanmak zorunda değil.Eğitim, bilgi ve vizyon bu birikmiş öfke davranışını açıklamak için yeterli değil bence. Her kim olursa olsun derdini düzgün, saygılı ve içten anlatan bir insanla dalga geçilmesini doğru bulamıyorum.
O zaman konumla ilgilenmeyebilirsiniz başka konular da var. Ama maşallah oldukça ilgi göstermişsiniz :) Hatta birinci konuyu bile arayıp ona da yazmışsınızŞu konuyu 10 yaşındaki çocuğum açmaz. Adam iş hayatında ya da etrafımızda hergün karşılaştığımız adamlardan biri. Her yürümeye çalışanı her 2 mesaj yazanı ciddiye alsaydık oooooo. Adam belki de f.b yaşayacağı bir kadın arayışında . Hayatında şu an sevgilisi de olabilir. 35 yaşında ergence tavırlara şaştı herkes.
Haklı olduğunuz noktalar var ama ben zaten görücü usulü istemiyorum ki, çok mekanik geliyor bana, kalbim çarpsın ısınsın istiyorum. Cinselliğe karşı değilim ama taraflar tanımalı birbirini, öyle birinci ikinci buluşmada cinsellik bana doğru gelmiyor, günler kaçmıyor ya herşey sırayla zamana yayılarak olsa o arzu kendiliğinden doğar zaten.Ben sizi ve konunuzu hatırlıyorum.cok aşırı fuygusalsiniz ve gereğinden fazla olaylara anlam yukluyorsunuz .bu kadar kaçma kendini kasma anlam çıkarmaya çalışma biraz şizofrenik vakka oluyor.size o zaman da yazmıştım bu yüzyılın insanı gibi davranışlarınız yok sanki fii tarihinden kalma erkek ve kadınların ilişkileri gibi görüyorsunuz hala ilişkileri.adam sizinle yakınlaşmak istedi siz kabul etmeyince sevismeyecegi sadece bakisacagi bir ilski istemediği için davetinizi red etti bu kadar basit .rezil olacak bişey yok heyecan yapacak da birşey yaşanmadı aranızda.ufak bir sohbetten kara sevda cikarmayin.biraz zamanımıza ve insan ilskilerine ayak uydurun .artık devir değişti ortaokul çocukları bile böyle bakismali aşklar yasamiyor artık ki siz kocaman insansınız.eger bu şekilde bir birliktelik yaşayacaksınız direk görücü usulü ile evlenin bitsin
Komik :) O yüzden mi ay ne yazık oldu konuşamadık geçen diye yazdı topuklamak böyle mi oluyor?Paul burayi okuyabilse keşke. Topuklayarak kacacak haberin yok. Gerçi sen onu reddedince bir aydinlanma gelmiş çocuğa da
Sister, erkeğe yapışarak var olmak başka bir şey, karşı cinsi tanımak başka bir şey. Biri çok sağlıksız, ötekisi ise çooook normal bir şey. Müthiş bir kavram kargaşan var, haberin olsun.Bir de şu aklıma geliyor, belki de o akşamki yemekte belki de ilgilendiği başka kızlar vardı etrafta. Bir ara kızın biri geldi zaten elini omzuna koyup birşeyler söyledi. Yani belki de etrafta onlar var diye konuşmadı. Kaçak güreşiyor işte.
Bir erkeğe yapışmadım kendi emeğimle kariyer yaptım bir kadın olark takdir edilmem gerekir. Bu konuyu okuyanlar da yanlış anlamış ben sanki kendimi yatağa attım ağlıyorum gibi hayal ettiler galiba rezillik deyince. Öyle birşey yok, evet utandım ama aynı zamanda komik de geldi bu durum, çoğu kişi filme diziye benzetmiş ben de bu yaşadığım olayı romantik komedi filmlerine benzetmiştim olmayacak tesadüf oldu çünkü, ama sonuçta böyle bir anım oldu :) Hayat anı biriktirmek değil mi zaten. Herşey bir sonuca bağlanmak zorunda değil.
Komik :) O yüzden mi ay ne yazık oldu konuşamadık geçen diye yazdı topuklamak böyle mi oluyor?
Paul kahve teklifinizi niçin reddetti peki? Siz onu unutmayın bence sosyal medyadan yazdığı yaa konuşamadık cümlesinde kırıntı aramayinBir de şu aklıma geliyor, belki de o akşamki yemekte belki de ilgilendiği başka kızlar vardı etrafta. Bir ara kızın biri geldi zaten elini omzuna koyup birşeyler söyledi. Yani belki de etrafta onlar var diye konuşmadı. Kaçak güreşiyor işte.
Çok haklısınız. Gözlemlediğim kadarıyla genellikle hayatından memnun olmayan insanların tatmin olma biçimi bu, gerçek hayatta davranmayacakları şekilde davranmak. Hatta yukarıda yurtdışında yaşamama bile laf edilmiş. Pardon ne alaka? Çalışıp çabaladım, Hukuk Fakültesi'ni bitirdim doktora yaptım kendimi başka alanlarda da geliştirdim, İşletme dalında ikinci üniversite bitirdim, üç dil biliyorum. Şimdi de yurtdışında güzel bir projede çalışıyorum başka kültürler tanıyorum geziyorum eğleniyorum bu mu rahatsız etti anlamadım doğrusu :) Bir erkeğin varetmesi yerine kendi emeğimle kariyer yaptım bir kadın olarak takdir edilmem gerekir. Bu konuyu okuyanlar da yanlış anlamış ben sanki kendimi yatağa attım ağlıyorum gibi hayal ettiler galiba rezillik deyince. Öyle birşey yok, evet utandım ama aynı zamanda komik de geldi bu durum, çoğu kişi filme diziye benzetmiş ben de zaten bu yaşadığım olayı romantik komedi filmlerine benzetmiştim, çünkü olmayacak tesadüf oldu, ama sonuçta böyle bir anım oldu :) Hayat anı biriktirmek değil mi zaten. Herşey bir sonuca bağlanmak zorunda değil.
O zaman konumla ilgilenmeyebilirsiniz başka konular da var. Ama maşallah oldukça ilgi göstermişsiniz :) Hatta birinci konuyu bile arayıp ona da yazmışsınız
Haklı olduğunuz noktalar var ama ben zaten görücü usulü istemiyorum ki, çok mekanik geliyor bana, kalbim çarpsın ısınsın istiyorum. Cinselliğe karşı değilim ama taraflar tanımalı birbirini, öyle birinci ikinci buluşmada cinsellik bana doğru gelmiyor, günler kaçmıyor ya herşey sırayla zamana yayılarak olsa o arzu kendiliğinden doğar zaten.
Komik :) O yüzden mi ay ne yazık oldu konuşamadık geçen diye yazdı topuklamak böyle mi oluyor?
Belli bir sebep söylemedi, önce seni görmek güzel olacak dedi. Ben teklifi yapınca da ay bu aralar yoğunum inşallah görüşürüz yakında yazdı dengesiz. Bunu Ekim'de yazdı biz bu ay yemekte tesadüfen karşılaşıncaya kadar da ölü taklidi yaptı.Paul kahve teklifinizi niçin reddetti peki? Siz onu unutmayın bence sosyal medyadan yazdığı yaa konuşamadık cümlesinde kırıntı aramayin
Benim neyimi gözlemlediniz de hayatımdan memnun olmadığım sonucuna vardınız mesela?Çok haklısınız. Gözlemlediğim kadarıyla genellikle hayatından memnun olmayan insanların tatmin olma biçimi bu, gerçek hayatta davranmayacakları şekilde davranmak. Hatta yukarıda yurtdışında yaşamama bile laf edilmiş. Pardon ne alaka? Çalışıp çabaladım, Hukuk Fakültesi'ni bitirdim doktora yaptım kendimi başka alanlarda da geliştirdim, İşletme dalında ikinci üniversite bitirdim, üç dil biliyorum. Şimdi de yurtdışında güzel bir projede çalışıyorum başka kültürler tanıyorum geziyorum eğleniyorum bu mu rahatsız etti anlamadım doğrusu :) Bir erkeğin varetmesi yerine kendi emeğimle kariyer yaptım bir kadın olarak takdir edilmem gerekir. Bu konuyu okuyanlar da yanlış anlamış ben sanki kendimi yatağa attım ağlıyorum gibi hayal ettiler galiba rezillik deyince. Öyle birşey yok, evet utandım ama aynı zamanda komik de geldi bu durum, çoğu kişi filme diziye benzetmiş ben de zaten bu yaşadığım olayı romantik komedi filmlerine benzetmiştim, çünkü olmayacak tesadüf oldu, ama sonuçta böyle bir anım oldu :) Hayat anı biriktirmek değil mi zaten. Herşey bir sonuca bağlanmak zorunda değil.
Ama bir Paul sizi 15 yaşındaki ergene çevirmiş. Nerde kadı 3 dil bilen özgüvenli kadın. Burada insanlara saydıracağınıza kadar yaşınızın kadını olunBir de şu aklıma geliyor, belki de o akşamki yemekte belki de ilgilendiği başka kızlar vardı etrafta. Bir ara kızın biri geldi zaten elini omzuna koyup birşeyler söyledi. Yani belki de etrafta onlar var diye konuşmadı. Kaçak güreşiyor işte.
Çok haklısınız. Gözlemlediğim kadarıyla genellikle hayatından memnun olmayan insanların tatmin olma biçimi bu, gerçek hayatta davranmayacakları şekilde davranmak. Hatta yukarıda yurtdışında yaşamama bile laf edilmiş. Pardon ne alaka? Çalışıp çabaladım, Hukuk Fakültesi'ni bitirdim doktora yaptım kendimi başka alanlarda da geliştirdim, İşletme dalında ikinci üniversite bitirdim, üç dil biliyorum. Şimdi de yurtdışında güzel bir projede çalışıyorum başka kültürler tanıyorum geziyorum eğleniyorum bu mu rahatsız etti anlamadım doğrusu :) Bir erkeğin varetmesi yerine kendi emeğimle kariyer yaptım bir kadın olarak takdir edilmem gerekir. Bu konuyu okuyanlar da yanlış anlamış ben sanki kendimi yatağa attım ağlıyorum gibi hayal ettiler galiba rezillik deyince. Öyle birşey yok, evet utandım ama aynı zamanda komik de geldi bu durum, çoğu kişi filme diziye benzetmiş ben de zaten bu yaşadığım olayı romantik komedi filmlerine benzetmiştim, çünkü olmayacak tesadüf oldu, ama sonuçta böyle bir anım oldu :) Hayat anı biriktirmek değil mi zaten. Herşey bir sonuca bağlanmak zorunda değil.
O zaman konumla ilgilenmeyebilirsiniz başka konular da var. Ama maşallah oldukça ilgi göstermişsiniz :) Hatta birinci konuyu bile arayıp ona da yazmışsınız
Haklı olduğunuz noktalar var ama ben zaten görücü usulü istemiyorum ki, çok mekanik geliyor bana, kalbim çarpsın ısınsın istiyorum. Cinselliğe karşı değilim ama taraflar tanımalı birbirini, öyle birinci ikinci buluşmada cinsellik bana doğru gelmiyor, günler kaçmıyor ya herşey sırayla zamana yayılarak olsa o arzu kendiliğinden doğar zaten.
Üç dil yüklenmiş de özgüven yüklenememiş konu sahibine. Sistem hata vermiş.Ama bir Paul sizi 15 yaşındaki ergene çevirmiş. Nerde kadı 3 dil bilen özgüvenli kadın. Burada insanlara saydıracağınıza kadar yaşınızın kadını olun
Ben genellikle demiştim. Ayrıca bu sadece benim görüşüm değil, çoğu psikolog da böyle söylüyor sosyal medyanın birçok mutsuz insan için deşarj yeri olduğunu söylüyorlar. Kariyerimden bahsettim çünkü yurtdışında yaşamama laf eden oldu, kadınların olduğu bir platformda bir erkeğin yardımı olmadan kendi emeğimle bir yerlere geldiğim içim takdir edilmem gerekir laf etmek yerine, kastettiğim buydu.Benim neyimi gözlemlediniz de hayatımdan memnun olmadığım sonucuna vardınız mesela?
Evet siz okuyup kariyer yaparken biz de liseyi terk edip ilk gördüğümüz adama yapışıp evlendik, böyle kariyersiz falan kaldık işte. Bi siz okuyup bir yerlere gelebildiniz bu forumda. Okuyan insan karşı cinsle asla ve kata ilgilenmez çünkü
Başkası takdir etmeyince yaşayamıyor musunuz?Ben genellikle demiştim. Ayrıca bu sadece benim görüşüm değil, çoğu psikolog da böyle söylüyor sosyal medyanın birçok mutsuz insan için deşarj yeri olduğunu söylüyorlar. Kariyerimden bahsettim çünkü yurtdışında yaşamama laf eden oldu, kadınların olduğu bir platformda bir erkeğin yardımı olmadan kendi emeğimle bir yerlere geldiğim içim takdir edilmem gerekir laf etmek yerine, kastettiğim buydu.
Yapmanız gereken, birçok kadının da yaptığı şeyi yaptığınız için neden takdir bekliyorsunuz?Ben genellikle demiştim. Ayrıca bu sadece benim görüşüm değil, çoğu psikolog da böyle söylüyor sosyal medyanın birçok mutsuz insan için deşarj yeri olduğunu söylüyorlar. Kariyerimden bahsettim çünkü yurtdışında yaşamama laf eden oldu, kadınların olduğu bir platformda bir erkeğin yardımı olmadan kendi emeğimle bir yerlere geldiğim içim takdir edilmem gerekir laf etmek yerine, kastettiğim buydu.
Hanımefendi, ben hukuk gibi ağır bir bölümü dereceyle bitirdim. Yetmedi yüksek lisans yaptım. Yetmedi doktora yaptım ki bilen bilir nasıl stresli bir süreç olduğunu. Yetmedi ikinci lisansımı bitirdim. Yetmedi üç dil öğrendim. Eh, ben kendimi geliştirmekle bu denli meşgulken aşk konusunda deneyim edinmeye zaman kalmadı maalesef ki napalım. Ama neyse ayaklarım üstünde duruyorum en azından bu da birşeydir değil mi?Ama bir Paul sizi 15 yaşındaki ergene çevirmiş. Nerde kadı 3 dil bilen özgüvenli kadın. Burada insanlara saydıracağınıza kadar yaşınızın kadını olun
Ne yapayım madalya mı istiyorsunuzHanımefendi, ben hukuk gibi ağır bir bölümü dereceyle bitirdim. Yetmedi yüksek lisans yaptım. Yetmedi doktora yaptım ki bilen bilir nasıl stresli bir süreç olduğunu. Yetmedi ikinci lisansımı bitirdim. Yetmedi üç dil öğrendim. Eh, ben kendimi geliştirmekle bu denli meşgulken aşk konusunda deneyim edinmeye zaman kalmadı maalesef ki napalım. Ama neyse ayaklarım üstünde duruyorum en azından bu da birşeydir değil mi?
2 dil de ben biliyorum ama tonla bilen olduğundan bunu iki de bir deklare etmiyorummHanımefendi, ben hukuk gibi ağır bir bölümü dereceyle bitirdim. Yetmedi yüksek lisans yaptım. Yetmedi doktora yaptım ki bilen bilir nasıl stresli bir süreç olduğunu. Yetmedi ikinci lisansımı bitirdim. Yetmedi üç dil öğrendim. Eh, ben kendimi geliştirmekle bu denli meşgulken aşk konusunda deneyim edinmeye zaman kalmadı maalesef ki napalım. Ama neyse ayaklarım üstünde duruyorum en azından bu da birşeydir değil mi?
bir erkeğin yardımıyla kim eğitimini bitirdi yahuu?ha babaların emeği vardır en fazla .takdir neden edelim sizi konunuzla ne alakası var?siz hoşlandığınız adamla karşılaşınca neler yaşadığınızı anlattınız bizler de aynı adamla olan eski konunuza da bakarak objektif yorumlar yaptık.sizin hukuk diplomanızı doktoranızı 2. üniversitenizi takdir mercileri değiliz.onu iş çevreniz takdir etsin bize neBen genellikle demiştim. Ayrıca bu sadece benim görüşüm değil, çoğu psikolog da böyle söylüyor sosyal medyanın birçok mutsuz insan için deşarj yeri olduğunu söylüyorlar. Kariyerimden bahsettim çünkü yurtdışında yaşamama laf eden oldu, kadınların olduğu bir platformda bir erkeğin yardımı olmadan kendi emeğimle bir yerlere geldiğim içim takdir edilmem gerekir laf etmek yerine, kastettiğim buydu.
Siz ciddi misiniz.Hanımefendi, ben hukuk gibi ağır bir bölümü dereceyle bitirdim. Yetmedi yüksek lisans yaptım. Yetmedi doktora yaptım ki bilen bilir nasıl stresli bir süreç olduğunu. Yetmedi ikinci lisansımı bitirdim. Yetmedi üç dil öğrendim. Eh, ben kendimi geliştirmekle bu denli meşgulken aşk konusunda deneyim edinmeye zaman kalmadı maalesef ki napalım. Ama neyse ayaklarım üstünde duruyorum en azından bu da birşeydir değil mi?
Sizin bu saydıklarınızın eğitimini alan bir kadının öz güveni tavan yapmalıydı, sizin ise yerlerde sürünüyor . Bana biraz mantık hatası varmış gibi geldi hatta yetmedi tamamen senaryo olduğunu düşünüyorumHanımefendi, ben hukuk gibi ağır bir bölümü dereceyle bitirdim. Yetmedi yüksek lisans yaptım. Yetmedi doktora yaptım ki bilen bilir nasıl stresli bir süreç olduğunu. Yetmedi ikinci lisansımı bitirdim. Yetmedi üç dil öğrendim. Eh, ben kendimi geliştirmekle bu denli meşgulken aşk konusunda deneyim edinmeye zaman kalmadı maalesef ki napalım. Ama neyse ayaklarım üstünde duruyorum en azından bu da birşeydir değil mi?