- 11 Aralık 2018
- 39.742
- 246.381
-
- Konu Sahibi angelangle
Konu sahibi dalga geçilmesine üzüleceğine ben 35 yaşımda neden 15’lik ergenler gibi davranıyorum diye üzülmeli ve bu konu üzerine ne yapabilirim diye düşünmeli bence.Geçmiş konulara vs. ilişkin bilgim yok ama ne bileyim, düzgünce derdini anlatan birine öyle acımasız dalga geçen yorumlar gelince çok kötü oluyorum ya, bilmiyorum neden. Konu sahibi o kadar üzülmüyordur muhtemelen. Çok üzücü geliyor bana
Ben 14 yıl boyunca bı flörtü yada çay kahve içecek birileri oldu ama sevgililige gecemedi olarak yorumladım. Dedim ya o tip biri parkta nereye kadar tur atacak. Konu sahibi takıntı haline getirmişniye oha yahuu.ben üniversitede kimseyle çıkmayacağım zaman harcamayacağım dedim ve çıkmadım kimsenin etkisin dede kalmadım.sonra da evlilik amaçlı tanışmalarım oldu.onda da kendime az çok uygun adaylar seçtim .adam eve davete tmiş konu sahibini reddetmiş .madem bu tür hayat kendisine abes o zaman ne işi var hala bu adamın peşinde.tutarsızlıklarına kızıyor herkes.yoksa isteyen istediği hayatı yaşar kimse karışamaz
aynen öyle.gerekirse avukat desteği de doktor desteği de sağlıyoruz özelden ihtiyacı olana.ama kaynanam altını az taktı görümcem yan baktı sevgilim beni toplum içinde tanımıyor ama ben seviyorum mihali aynı konudan 30 tane açana da kimse ciddi yorum yapmaz üzgünümBu forumda çok az üzücü konu var bence boşuna üzülüyorsun. Konuların çoğu zamanında üstü kapatılmış görmezden gelinmiş şeyler. Gün gelince tırmalıyor işte. Kocası b.K gibi olan kadın sırf kocası düzelsin diye çocuk yapıyor sonra dayak yiyip buraya konu açıyor, bunlara üzülemem. Önceki konusunda binnnn defa adamın plan yapıp davet ettiğini kendisinin liseli gibi parkta yürüyelim dediği adamın tavrının normal olduğunu da bu üyeye söylemiştik. Yani duygusal davranma görünen köy uzak değildir demiş Kemal Sunal:)))) gerçekten çaresiz olunan konularda kimsenin gerçekten kızıp dalga geçtiğini görmedim. Konu sahibi kadar dertleneni çok gördüm hatta.
İşte tam olarak bu noktada psikolojik durumlar var elinde olmayan sanırım. Cidden terapi alıyor mu acaba konu sahibi, inşallah alıyordurKonu sahibi dalga geçilmesine üzüleceğine ben 35 yaşımda neden 15’lik ergenler gibi davranıyorum diye üzülmeli ve bu konu üzerine ne yapabilirim diye düşünmeli bence.
Valla ya benim de dizinin karakteri olasim geldiYabancı diziler olurdu ya gündüz kuşağında yayınlanan , okurken o dizilerden izliyor gibi oldum :)
İşte o psikolojik sorunları da burada çözmesi mümkün değil. Biz psikolog değiliz çünkü, karşımızdaki insanın psikolojisinin ne durumda olduğunu önemsemeyebiliyoruz, öyle bir sorumluluğumuz yok zaten. Umarım yardım alıyordur çünkü cidden normal değil durum.İşte tam olarak bu noktada psikolojik durumlar var elinde olmayan sanırım. Cidden terapi alıyor mu acaba konu sahibi, inşallah alıyordur
adam evi teklif etmiş ama konu sahibinin kahve teklifini reddetmiş.zaten adam kendini açıkça ortaya koymuş da konu sahibi hoşlandığı için görmek istemiyorBen 14 yıl boyunca bı flörtü yada çay kahve içecek birileri oldu ama sevgililige gecemedi olarak yorumladım. Dedim ya o tip biri parkta nereye kadar tur atacak. Konu sahibi takıntı haline getirmiş
O an koşarak uzaklaşsam sırıtmayacak bir ortamda ve durumda kalmıştım. Naptım? Oturup içtim napiyim fkfkfk salak gibi koşamazdım….Bir de insanlar fazla kasıyor ya. Bu sitede çok görüyorum.
Konu sahibi de adam görmesin diye koşarak kaçmış falan. Ne gerek var ya hu? Görse ne olur? Rezil olsan ne olur?
Ne yorucu kişilikleri var bazı insanların. Enerjinizi tüketiyorsunuz boş yere. Ol ya rezil ol, ne olacak? Koşarak kaçmalar, üstüne düşünüp destan yazmalar falan. Öffff...
bana çıkma teklif eden çocuk reddedince 3 gün sonra oda arkadaşıma çıkma teklif eti ve ilişkiye başladılar.her gün görüyordum bu çifti.gözlerimimi kaçırdım yoooo.tam tersi beraber batak falan oynamaya başladıkk güzelceO an koşarak uzaklaşsam sırıtmayacak bir ortamda ve durumda kalmıştım. Naptım? Oturup içtim napiyim fkfkfk salak gibi koşamazdım….
Ben genelde rezil olurum yani.O an koşarak uzaklaşsam sırıtmayacak bir ortamda ve durumda kalmıştım. Naptım? Oturup içtim napiyim fkfkfk salak gibi koşamazdım….
Benimki +18 ve gerçekten rezildi dkfkfkfkf yazarsam konu sahibi oh çeker ama nööö yazmiciiiimbana çıkma teklif eden çocuk reddedince 3 gün sonra oda arkadaşıma çıkma teklif eti ve ilişkiye başladılar.her gün görüyordum bu çifti.gözlerimimi kaçırdım yoooo.tam tersi beraber atak falan oynamaya başladıkk güzelceedit:karaktersiz adamla ben çıkmamış oldum yuppiiii
Ay okuyamadım bile sağol okudun muOfff gören de bir şey var sanacak.
Konu özeti ex flörtle kalabalıkta karşılaşmak.
"ya evet denk gelemedik, olur öyle. Naber" de geç.
İş burada öyle ilerlemiyor ama ceycey gerçek hayatta pasif olup burada cengaver kesilende çok.Valla yorum yapanların çoğunu eskiden beri tanıyorum. Gayet eğitimli bilgili vizyonlu kadınlar.
Dur ben yazim, kocamla sevgiliyken sevişirkene müstakbel görümcem bastıBenim
Benimki +18 ve gerçekten rezildi dkfkfkfkf yazarsam konu sahibi oh çeker ama nööö yazmiciiiim
Flört olaylarında çok acemi. Noel geliyor yani oralar cıvıl cıvıldır şimdi at kendini sokaklara birileri kahve içmek isteyebilir reddetme.Konu sahibinin niye koşarak uzaklastigini anlamak için çok çabaladım.
Ben Paul olsam derdim acaba evi mi yanıyor, noldu lan bu kız niye kosuyor derim.
Hatta keşke telefonla konusurken kossaydim demiş
Paul olsam derim kesin kötü bir şey oldu.
Adam endişelenmis hatta sormuş.
Seni görmemişti ama sıvışmıştın tam rezillik sayılmaz bence flgögkfk başabaş olabilir belki rezillik katsayısıDur ben yazim, kocamla sevgiliyken sevişirkene müstakbel görümcem bastıseninki bundan daha mı rezil
Akkddkdkfjjfdlgşflfkgkgçgşgllgşgşgöfjdjwgags çatlıyorumKonu sahibinin niye koşarak uzaklastigini anlamak için çok çabaladım.
Ben Paul olsam derdim acaba evi mi yanıyor, noldu lan bu kız niye kosuyor derim.
Hatta keşke telefonla konusurken kossaydim demiş
Paul olsam derim kesin kötü bir şey oldu.
Adam endişelenmis hatta sormuş.