Başıma gelen minik tatlış(!) rezillikler kepazelikler

Konu sahibi dalga geçilmesine üzüleceğine ben 35 yaşımda neden 15’lik ergenler gibi davranıyorum diye üzülmeli ve bu konu üzerine ne yapabilirim diye düşünmeli bence.

Ben 14 yıl boyunca bı flörtü yada çay kahve içecek birileri oldu ama sevgililige gecemedi olarak yorumladım. Dedim ya o tip biri parkta nereye kadar tur atacak. Konu sahibi takıntı haline getirmiş

aynen öyle.gerekirse avukat desteği de doktor desteği de sağlıyoruz özelden ihtiyacı olana.ama kaynanam altını az taktı görümcem yan baktı sevgilim beni toplum içinde tanımıyor ama ben seviyorum mihali aynı konudan 30 tane açana da kimse ciddi yorum yapmaz üzgünüm

Konu sahibi dalga geçilmesine üzüleceğine ben 35 yaşımda neden 15’lik ergenler gibi davranıyorum diye üzülmeli ve bu konu üzerine ne yapabilirim diye düşünmeli bence.
İşte tam olarak bu noktada psikolojik durumlar var elinde olmayan sanırım. Cidden terapi alıyor mu acaba konu sahibi, inşallah alıyordur

Bir de insanlar fazla kasıyor ya. Bu sitede çok görüyorum.
Konu sahibi de adam görmesin diye koşarak kaçmış falan. Ne gerek var ya hu? Görse ne olur? Rezil olsan ne olur?
Ne yorucu kişilikleri var bazı insanların. Enerjinizi tüketiyorsunuz boş yere. Ol ya rezil ol, ne olacak? Koşarak kaçmalar, üstüne düşünüp destan yazmalar falan. Öffff...

İşte tam olarak bu noktada psikolojik durumlar var elinde olmayan sanırım. Cidden terapi alıyor mu acaba konu sahibi, inşallah alıyordur
İşte o psikolojik sorunları da burada çözmesi mümkün değil. Biz psikolog değiliz çünkü, karşımızdaki insanın psikolojisinin ne durumda olduğunu önemsemeyebiliyoruz, öyle bir sorumluluğumuz yok zaten. Umarım yardım alıyordur çünkü cidden normal değil durum.

Ben 14 yıl boyunca bı flörtü yada çay kahve içecek birileri oldu ama sevgililige gecemedi olarak yorumladım. Dedim ya o tip biri parkta nereye kadar tur atacak. Konu sahibi takıntı haline getirmiş
adam evi teklif etmiş ama konu sahibinin kahve teklifini reddetmiş.zaten adam kendini açıkça ortaya koymuş da konu sahibi hoşlandığı için görmek istemiyor

O an koşarak uzaklaşsam sırıtmayacak bir ortamda ve durumda kalmıştım. Naptım? Oturup içtim napiyim fkfkfk salak gibi koşamazdım….

O an koşarak uzaklaşsam sırıtmayacak bir ortamda ve durumda kalmıştım. Naptım? Oturup içtim napiyim fkfkfk salak gibi koşamazdım….
bana çıkma teklif eden çocuk reddedince 3 gün sonra oda arkadaşıma çıkma teklif eti ve ilişkiye başladılar.her gün görüyordum bu çifti.gözlerimimi kaçırdım yoooo.tam tersi beraber batak falan oynamaya başladıkk güzelce edit:karaktersiz adamla ben çıkmamış oldum yuppiiii

Benim
Benimki +18 ve gerçekten rezildi dkfkfkfkf yazarsam konu sahibi oh çeker ama nööö yazmiciiiim

Flört olaylarında çok acemi. Noel geliyor yani oralar cıvıl cıvıldır şimdi at kendini sokaklara birileri kahve içmek isteyebilir reddetme.

Akkddkdkfjjfdlgşflfkgkgçgşgllgşgşgöfjdjwgags çatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…