Başıma gelen minik tatlış(!) rezillikler kepazelikler

Eğitimli insan sürekli ben bunu bunu okudum bu oldum demez zaten , dışardan bakınca hemen anlaşılır zaten ne olduğu ☺️
hayır bir de burayı insta vs gibi sosyal medya sanıyor.burada çok takılanlar da sorunluymuş mutsuzmuş hayatında :KK45:şu pandemi ortamında çoluklu çocuklu kadınlar nereye gidecektik her gün acaba?haftasonu 1 gün zor çıkıyoruz o da maddi sıkıntısı az olanlar çıkıyor.buraya yazmak zorunda mıyız şu kitabı okuyoruz şu aktiviteyi yapıyoruz diye.zaten anonim insanlarız pembik fotoshop lu resimlerimiz de yok.bir nick den ibaretiz çoğu üye için

Hanımefendi, ben hukuk gibi ağır bir bölümü dereceyle bitirdim. Yetmedi yüksek lisans yaptım. Yetmedi doktora yaptım ki bilen bilir nasıl stresli bir süreç olduğunu. Yetmedi ikinci lisansımı bitirdim. Yetmedi üç dil öğrendim. Eh, ben kendimi geliştirmekle bu denli meşgulken aşk konusunda deneyim edinmeye zaman kalmadı maalesef ki napalım. Ama neyse ayaklarım üstünde duruyorum en azından bu da birşeydir değil mi?
Benim yeğenim, çocuğum, sevdiğim bir kadın şunu kendine yapsa çok üzülürüm ben. Bir insanın kariyer yapacam diye hayatın olağan akışından, mutlu olacağı anlardan, sevmekten, sevilmekten vazgeçmesi kendine yapacağı en büyük kötülük bence. Ki sizin durumunuzda da bunun ne kadar kötü bir hayat tercihi olduğunu görüyoruz şu an.

Buradan anne babalara tavsiyem, çocuklarınızı bu kadar akademik odaklı yetiştirmeyin. Sonra konu sahibi gibi yanlış kodlamalar yapıp hayatı kaçırırlar. Yarış atı değiliz, insanız.

hayır bir de burayı insta vs gibi sosyal medya sanıyor.burada çok takılanlar da sorunluymuş mutsuzmuş hayatında :KK45:şu pandemi ortamında çoluklu çocuklu kadınlar nereye gidecektik her gün acaba?haftasonu 1 gün zor çıkıyoruz o da maddi sıkıntısı az olanlar çıkıyor.buraya yazmak zorunda mıyız şu kitabı okuyoruz şu aktiviteyi yapıyoruz diye.
Yetmedi bide psikoloji okumuş sanırım 😂😂😂. Kendisi fazla dizi izlemekten kendi senaryosunu yazmış haberi yok 😅

Noldu? Konuyu tatlış minnoş bulmadık, konu sahibinin gönlünü hoş etmedik, ergence bir abartıdan ibaret görüp ciddiye alamadık diye mutsuz eğitimsiz hayatsız mı ilan edildik? ahshshdh
Tüh Allah kahretsin . TV izlemeyen ben yatmadan önce bir girip azcık sosyalleseyim derken çok mutsuz oldum cooook 😄😄

Hanımefendi, ben hukuk gibi ağır bir bölümü dereceyle bitirdim. Yetmedi yüksek lisans yaptım. Yetmedi doktora yaptım ki bilen bilir nasıl stresli bir süreç olduğunu. Yetmedi ikinci lisansımı bitirdim. Yetmedi üç dil öğrendim. Eh, ben kendimi geliştirmekle bu denli meşgulken aşk konusunda deneyim edinmeye zaman kalmadı maalesef ki napalım. Ama neyse ayaklarım üstünde duruyorum en azından bu da birşeydir değil mi?
Niye böyle yükseldiniz ki, esas şimdi minnoş minnoş rezil oluyorsunuz.

Noldu? Konuyu tatlış minnoş bulmadık, konu sahibinin gönlünü hoş etmedik, ergence bir abartıdan ibaret görüp ciddiye alamadık diye mutsuz eğitimsiz hayatsız mı ilan edildik? ahshshdh
hayır bir de ilişki tecrübem yok diye tutturmuş.20 li yaş da kadın yazsa hak verirdim de 35 i geçmiş kadın az ilişki bile yaşasa çevresinden okuduklarından izlediklerinden bilir doğru ilişki nasıl olmalıyı.

Niye böyle yükseldiniz ki, esas şimdi minnoş minnoş rezil oluyorsunuz.
diplomamla hepinizi döverim diyor.evet eğitimi güzelmiş bayağı şey başarmış da bunun konusuyla ne ilgisi var?neden ısrarla bu konuya eğiliyor?sitede abd de okumuş master yapmış üyeler de var almanya da kariyerinin zirvesinde mühendis kadınlar da var doktorlar da var avukatlar da var akademisyenler de var.sadece konusu geçince yardım gerekince yazıyorlar mesleklerini

diplomamla hepinizi döverim diyor.evet eğitimi güzelmiş bayağı şey başarmış da bunun konusuyla ne ilgisi var?neden ısrarla bu konuya eğiliyor?sitede abd de okumuş master yapmış üyeler de var almanya da kariyerinin zirvesinde mühendis kadınlar da var doktorlar da var avukatlar da var akademisyenler de var.sadece konusu geçince yardım gerekince yazıyorlar mesleklerini
Miniş,tatlış kepazelikler tarzında bir konu açan birinden çok yüksek bir beklentim yok açıkçası,eğitim seviyesi ne olursa olsun🙂..

Açıkçası anlattığınız hikayedeki hareketlerin ben aşk konusunda tecrübeli olup olmamakla alakalı olduğu düşünmüyorum
Bilakis kişilik özellikleri ve bazı kodlarınızla alakalı diye düşünüyorum.
Neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz bilmiyorum sizin ayaklarınız üzerinde durmanız sizin başarınız bizim takdir etmemiz gerekiyor

Açtığınız konu farklı sizin bitirdiğiniz okullar ve bildiğiniz diller farklı bir konu

Klasik şu durum evet burada böyle ergen göründüm ama bir bilsen ben neler başardım hıh durumu var gibi geldi kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsiniz halbuki

Konu şimdide özgür kadın kendi ayakları üstünde duran kadın konusuna mı dönüşecej yahu?

Matematikte kötü olup aa ama biliyor musun ben türkçe de bir harikayım türkçe konusunda kendimi geliştirirken matematiğe zaman kalmadı demek gibi bir şey bu
Birbiriyle alakası olmayan konu

Ee haliyle ee ne yapayım diyorum konudaki başarısız iletişiminizi ve ilginç davranışlarınızı akademik başarı kapatmıyor

Üç dil yüklenmiş de özgüven yüklenememiş konu sahibine. Sistem hata vermiş.
Ben flörtümle dil(soyut) çalışırken aynı zamanda frenchkiss(somut) de calısmıstım. Gercekten bir dil bin insan diyorum. Cok yararlıydı tavsiye ediyorum. Hala da kullanırım🥰

Bir de şu aklıma geliyor, belki de o akşamki yemekte belki de ilgilendiği başka kızlar vardı etrafta. Bir ara kızın biri geldi zaten elini omzuna koyup birşeyler söyledi. Yani belki de etrafta onlar var diye konuşmadı. Kaçak güreşiyor işte.

Çok haklısınız. Gözlemlediğim kadarıyla genellikle hayatından memnun olmayan insanların tatmin olma biçimi bu, gerçek hayatta davranmayacakları şekilde davranmak. Hatta yukarıda yurtdışında yaşamama bile laf edilmiş. Pardon ne alaka? Çalışıp çabaladım, Hukuk Fakültesi'ni bitirdim doktora yaptım kendimi başka alanlarda da geliştirdim, İşletme dalında ikinci üniversite bitirdim, üç dil biliyorum. Şimdi de yurtdışında güzel bir projede çalışıyorum başka kültürler tanıyorum geziyorum eğleniyorum bu mu rahatsız etti anlamadım doğrusu :) Bir erkeğin varetmesi yerine kendi emeğimle kariyer yaptım bir kadın olarak takdir edilmem gerekir. Bu konuyu okuyanlar da yanlış anlamış ben sanki kendimi yatağa attım ağlıyorum gibi hayal ettiler galiba rezillik deyince. Öyle birşey yok, evet utandım ama aynı zamanda komik de geldi bu durum, çoğu kişi filme diziye benzetmiş ben de zaten bu yaşadığım olayı romantik komedi filmlerine benzetmiştim, çünkü olmayacak tesadüf oldu, ama sonuçta böyle bir anım oldu :) Hayat anı biriktirmek değil mi zaten. Herşey bir sonuca bağlanmak zorunda değil.

O zaman konumla ilgilenmeyebilirsiniz başka konular da var. Ama maşallah oldukça ilgi göstermişsiniz :) Hatta birinci konuyu bile arayıp ona da yazmışsınız :KK70:

Haklı olduğunuz noktalar var ama ben zaten görücü usulü istemiyorum ki, çok mekanik geliyor bana, kalbim çarpsın ısınsın istiyorum. Cinselliğe karşı değilim ama taraflar tanımalı birbirini, öyle birinci ikinci buluşmada cinsellik bana doğru gelmiyor, günler kaçmıyor ya herşey sırayla zamana yayılarak olsa o arzu kendiliğinden doğar zaten.

Komik :) O yüzden mi ay ne yazık oldu konuşamadık geçen diye yazdı topuklamak böyle mi oluyor? :KK70:
Allah carpsın mutluyum angela. Sadece biraz hastayım o kadar…

Konu sahibi aynı masada göz göze bile gelmezken nasıl gelip merhaba desin ki? 😄 Konu sahibinin vücut dili, “artık konuşmayalım, rahatsız oluyorum, kimse birbirimizi tanıdığımızı bile bilmesin” diye bağırıyor. Adam da şaşırmıştır, rahatsız edecek bir şey mi yaptım, kırdım mı farkında olmadan diye yazmış olabilir.
Evet bence de yazdığı mesajı sadece meraktan yazmış. Çok önemsese ve diyalog kurmak istese zaten orada bir yolunu bulup konuşabilirdi bir şekilde. Adamın mesaj atmasından bir anlam çıkarmak istemiş olabilir belki de konu sahibi ama bence erkeklerin davranışları nettir. Böyle belirsizlikler varsa boşvermek en iyisi. Erkekler beyin yapıları sebebiyle genelde düz mantık ve net düşünen canlılar. Kadınlar daha analizci ve ayrıntıcı. Analizci ve ayrıntıcı olunca da böyle küçük konulara takılıp gidilebiliyor. Bu durumun istisnaları da vardır ve o istisnalardan olabilmek en iyisi 🌸

Bana bu iki konu ya uydurma geliyor, konu sahibi Türkiye'den hayali kahraman yazıyor gibi ya da bir takım sorunları var gibi geliyor.
Belki de böyle bir adam hiç yok ya da adamın hiçbir şeyden haberi yok.
Her halükarda takıntı seviyeniz normal değil..

Ne yazık ki erkeklerin davranışlarına fazla anlam yüklememek lazım. Günümüzde ilişkiler çok akışkan ve hızlı değişiyor. Siz okumus etmiş ama malesef hayattan biraz uzak kalmışsınız. Kötü bir şey değil ama herkesin gerçeğinin bu olmadığını ve insanların ilişkileri o kadar ciddiye almadığını anlamalı bunun bilincinde olarak gerçekten ciddi olan kişileri aramalisiniz. Benim yaşadığım şehirde (antep) üniversiteye giden 20 yaşında arkadaşlarım var. Bunlardan bir tanesi geçen söyle bi şey anlattı. Ev partisine gitmiş. Orada grup seks yapmış yakın arkadaşlarıyla. Sonra bunun şakasını yapmışlar kendi aralarında. Gençlik bu kadar ilişkileri cinselligi önemsemeyen bi noktaya evrilmis. Yani onlarınki de abartı tabi ama yani bizim kadar romantik insan çok kalmadı diyebilirim. Bunun bilincinde olarak seçenekleri değerlendirmek lazım.

Bir ara wattpad hikayesi gibi okudum. Karşılaşmama çabaları falan :KK70:
Rezil olunacak bir durum yok siz hiç reddedilmediniz sanırım bugüne kadar önemli bir şey değil herkes sizi beğenmek zorunda değil buradan yola çıkın.

15 yaşımdayken bile sizin kadar beceriksiz değildim.
Ortada rezillik bir durum yok ancak sosyal hayat içerisinde var olamayan , bir erkekle medeni şekilde iletişim bile kuramayan bir genç kadın var , çok üzüldüm sizin adınıza .
Buradaki kadınları gördükçe 5 yaşındaki kızıma nasıl flört edilir , erkeklerle nasıl konuşulur , sosyal ortamda nasıl davranılır falan diye anlatmaya karar verdim , nedir bu yahu böyle

X