Bir de şu aklıma geliyor, belki de o akşamki yemekte belki de ilgilendiği başka kızlar vardı etrafta. Bir ara kızın biri geldi zaten elini omzuna koyup birşeyler söyledi. Yani belki de etrafta onlar var diye konuşmadı. Kaçak güreşiyor işte.
Çok haklısınız. Gözlemlediğim kadarıyla genellikle hayatından memnun olmayan insanların tatmin olma biçimi bu, gerçek hayatta davranmayacakları şekilde davranmak. Hatta yukarıda yurtdışında yaşamama bile laf edilmiş. Pardon ne alaka? Çalışıp çabaladım, Hukuk Fakültesi'ni bitirdim doktora yaptım kendimi başka alanlarda da geliştirdim, İşletme dalında ikinci üniversite bitirdim, üç dil biliyorum. Şimdi de yurtdışında güzel bir projede çalışıyorum başka kültürler tanıyorum geziyorum eğleniyorum bu mu rahatsız etti anlamadım doğrusu :) Bir erkeğin varetmesi yerine kendi emeğimle kariyer yaptım bir kadın olarak takdir edilmem gerekir. Bu konuyu okuyanlar da yanlış anlamış ben sanki kendimi yatağa attım ağlıyorum gibi hayal ettiler galiba rezillik deyince. Öyle birşey yok, evet utandım ama aynı zamanda komik de geldi bu durum, çoğu kişi filme diziye benzetmiş ben de zaten bu yaşadığım olayı romantik komedi filmlerine benzetmiştim, çünkü olmayacak tesadüf oldu, ama sonuçta böyle bir anım oldu :) Hayat anı biriktirmek değil mi zaten. Herşey bir sonuca bağlanmak zorunda değil.
O zaman konumla ilgilenmeyebilirsiniz başka konular da var. Ama maşallah oldukça ilgi göstermişsiniz :) Hatta birinci konuyu bile arayıp ona da yazmışsınız
Haklı olduğunuz noktalar var ama ben zaten görücü usulü istemiyorum ki, çok mekanik geliyor bana, kalbim çarpsın ısınsın istiyorum. Cinselliğe karşı değilim ama taraflar tanımalı birbirini, öyle birinci ikinci buluşmada cinsellik bana doğru gelmiyor, günler kaçmıyor ya herşey sırayla zamana yayılarak olsa o arzu kendiliğinden doğar zaten.
Komik :) O yüzden mi ay ne yazık oldu konuşamadık geçen diye yazdı topuklamak böyle mi oluyor?