- 18 Mart 2013
- 3.755
- 12.090
-
- Konu Sahibi angelangle
Belki ben de salliyorumdur belki alakasi yoktur. Ama bence mesele duygusal olgunluk. Mesela en buyuk ipucu gordugum sey su oldu: Italyan adamla konusuyor konu sahibi. Onu anlatirken "abi" kelimesini kullaniyor. Sonrasinda onun kendisiyle flort ettigini fark edip korkuyor ve yavastan kaciyor. Bu adam 55 yasinda olsa. Konu sahibi 35inde. Simdi etrafimdaki 35 yasindaki kadinlara bakiyorum. Bu sekilde iletisim kurmazlar yasca bir tik daha buyuk olan erkeklerle. Akran gibi davranirlar, yakin akraba olmadigi veya cok farkli geleneksel bir baglam olmadigi surece. Abi demezler veya adam flort edince kacmazlar, ya karsilik verir ya da biraz daha net sinir cizerler anlamazliktan gelmek yerine, veya ne bileyim daha yetiskin bir yerden iletisim kurarlar. Konu sahibininki daha cocuksu bir yerden iletisim kurmak. Uslubu da cok genc duruyor. Bence size ve cogu kisiye hayatin olagan akisina aykiri gelen bu cocuksu konumlandirma.
Bunun yasananlarla bence cok ilgisi yok, konu sahibi bir suru sey yasamistir belki ama butun bunlari cocuk roluyle yasadiysa, yani hep bir savunma mekanizmasi ile iletisim kurarark yasadiysa, yine bazi yonlerden cocuk kalmis olabilir bence.
Ama tabi ki kaynak afedersiniz mabadim ben de bu analizlerimi tamamen uydurdumYani kendime cok benzettim konu sahibine cidden cocuksu uslup bakimindan. Belki de tamamen yanlis analizlerdir.
Yok, tekrar flört etme niyetinde değilmiş bazı yorumlara göre başına bir şey geldi diye merak edip yazmışKonu sahibesine niye sert şeyler yazılmış anlamadım, kendisi zaten romantik ilişkilerle uzunca süre arası olmadığını söylemiş.
Şimdi konu sahibesi önceki konuya da yazdım bu Pauldan bir bk olmaz. Yani sen uzun soluklu ve romantik derinliği olan bir ilişki arıyorsun adamsa sadece yatıp kalkmak istiyor. Bu iş olmaz sen yatağa girmeyince adam çıkıp gitmiş işte.
Şimdi ne oldu dersen bence rezil falan olmamışsın. İyi giyindim güldüm konuştum da diyorsun adam da baktı diyorsun eee bakmışsa bakmıştır. Kimse kimseye sen de rezil oldun demek için mesaj atmaz, içinden ne saçmalıklar yaptı der geçer. Adam bariz muhabbeti açayım, tekrar flört edeyim niyetinde. Adam yine yatıp kalkmak peşinde.
Yapacağın şey belli, takmayacaksın. Beklentilerimiz farklı o yüzden ben bu işi boşverdim gitti havası yapceksin.
Selam Paulcum, evet masa da ne kalabalıktı konuşamadık. Bir dahaki davete inşallah
yazıp bırakacaksın. Yani görürsem konuşurum ama konuşmam diye öyle buluşmaya falan gelemem diceksinçağırsa bile gitme zaten bu adamdan bir bk olmaz anca üzülürsün.
Şakacı şirin, sen misin? Aman emoji kullanmayı ihmal etme. Mazallah esprilerin gözden kaçar falan...O da 3 dil biliyorsa
Şakacı şirin, sen misin? Aman emoji kullanmayı ihmal etme. Mazallah esprilerin gözden kaçar falan...
Arkadaşlar sonuçta. Merhaba merhaba düzeyinde bile olsa iletişiminiz olan insan bulunduğunuz ortamda sizin olduğunuz tarafa bile bakmasa, o ortamdan da koşarak gitse merak etmez misiniz?Yok, tekrar flört etme niyetinde değilmiş bazı yorumlara göre başına bir şey geldi diye merak edip yazmışbu kadar umursamaz biri neden merak edecekse
Aylardır görüşmüyor konuşmuyorlarmış bence niyeti yine olayı yatak muhabbetine götürmekti merak ettiğini sanmıyorum bütün gece güle oynaya muhabbet etmiş yanında konu sahibesiArkadaşlar sonuçta. Merhaba merhaba düzeyinde bile olsa iletişiminiz olan insan bulunduğunuz ortamda sizin olduğunuz tarafa bile bakmasa, o ortamdan da koşarak gitse merak etmez misiniz?
Adamlar da alışkın değil ki bu triplere, beyni yanmıştır onunAylardır görüşmüyor konuşmuyorlarmış bence niyeti yine olayı yatak muhabbetine götürmekti merak ettiğini sanmıyorum bütün gece güle oynaya muhabbet etmiş yanında konu sahibesi
Şakacı şirin, sen misin? Aman emoji kullanmayı ihmal etme. Mazallah esprilerin gözden kaçar falan...
Bence kendinize haksızlık etmeyinBöyle bir şey var gerçekten. Hayatin bir alanına çok kanalize olan insanlar genelde aşk veya sosyal ilişkileri o kadar iyi idare edemiyor. Ozguvensiz ve anksiyeteli oluyor. Bence biraz içe dönük kisilikle de alakası var. Bir de 21 yaşından 35 yaşına kadar ilişkisi olmamak da çocuksu ve icedonuk kişilik belirtileri. Ben konu sahibini kendime benzettim. Ama açılır diye düşünüyorum zamanla daha cool olmayı öğrenir gibi geldi.
Bana da Angele Merkel gorevi birakacak illâ sen adayligini koy Sen yonet Almanya yi dediler ama ben daha yuksek makamlar icin kendimi gelistiriyorum.Hanımefendi, ben hukuk gibi ağır bir bölümü dereceyle bitirdim. Yetmedi yüksek lisans yaptım. Yetmedi doktora yaptım ki bilen bilir nasıl stresli bir süreç olduğunu. Yetmedi ikinci lisansımı bitirdim. Yetmedi üç dil öğrendim. Eh, ben kendimi geliştirmekle bu denli meşgulken aşk konusunda deneyim edinmeye zaman kalmadı maalesef ki napalım. Ama neyse ayaklarım üstünde duruyorum en azından bu da birşeydir değil mi?