- 23 Ağustos 2020
- 6.697
- 12.643
-
- Konu Sahibi angelangle
Eğitimli insan sürekli ben bunu bunu okudum bu oldum demez zaten , dışardan bakınca hemen anlaşılır zaten ne olduğu2 dil de ben biliyorum ama tonla bilen olduğundan bunu iki de bir deklare etmiyorumm
hayır bir de burayı insta vs gibi sosyal medya sanıyor.burada çok takılanlar da sorunluymuş mutsuzmuş hayatındaEğitimli insan sürekli ben bunu bunu okudum bu oldum demez zaten , dışardan bakınca hemen anlaşılır zaten ne olduğu
Benim yeğenim, çocuğum, sevdiğim bir kadın şunu kendine yapsa çok üzülürüm ben. Bir insanın kariyer yapacam diye hayatın olağan akışından, mutlu olacağı anlardan, sevmekten, sevilmekten vazgeçmesi kendine yapacağı en büyük kötülük bence. Ki sizin durumunuzda da bunun ne kadar kötü bir hayat tercihi olduğunu görüyoruz şu an.Hanımefendi, ben hukuk gibi ağır bir bölümü dereceyle bitirdim. Yetmedi yüksek lisans yaptım. Yetmedi doktora yaptım ki bilen bilir nasıl stresli bir süreç olduğunu. Yetmedi ikinci lisansımı bitirdim. Yetmedi üç dil öğrendim. Eh, ben kendimi geliştirmekle bu denli meşgulken aşk konusunda deneyim edinmeye zaman kalmadı maalesef ki napalım. Ama neyse ayaklarım üstünde duruyorum en azından bu da birşeydir değil mi?
Yetmedi bide psikoloji okumuş sanırımhayır bir de burayı insta vs gibi sosyal medya sanıyor.burada çok takılanlar da sorunluymuş mutsuzmuş hayatındaşu pandemi ortamında çoluklu çocuklu kadınlar nereye gidecektik her gün acaba?haftasonu 1 gün zor çıkıyoruz o da maddi sıkıntısı az olanlar çıkıyor.buraya yazmak zorunda mıyız şu kitabı okuyoruz şu aktiviteyi yapıyoruz diye.
Tüh Allah kahretsin . TV izlemeyen ben yatmadan önce bir girip azcık sosyalleseyim derken çok mutsuz oldum cooookNoldu? Konuyu tatlış minnoş bulmadık, konu sahibinin gönlünü hoş etmedik, ergence bir abartıdan ibaret görüp ciddiye alamadık diye mutsuz eğitimsiz hayatsız mı ilan edildik? ahshshdh
Niye böyle yükseldiniz ki, esas şimdi minnoş minnoş rezil oluyorsunuz.Hanımefendi, ben hukuk gibi ağır bir bölümü dereceyle bitirdim. Yetmedi yüksek lisans yaptım. Yetmedi doktora yaptım ki bilen bilir nasıl stresli bir süreç olduğunu. Yetmedi ikinci lisansımı bitirdim. Yetmedi üç dil öğrendim. Eh, ben kendimi geliştirmekle bu denli meşgulken aşk konusunda deneyim edinmeye zaman kalmadı maalesef ki napalım. Ama neyse ayaklarım üstünde duruyorum en azından bu da birşeydir değil mi?
hayır bir de ilişki tecrübem yok diye tutturmuş.20 li yaş da kadın yazsa hak verirdim de 35 i geçmiş kadın az ilişki bile yaşasa çevresinden okuduklarından izlediklerinden bilir doğru ilişki nasıl olmalıyı.Noldu? Konuyu tatlış minnoş bulmadık, konu sahibinin gönlünü hoş etmedik, ergence bir abartıdan ibaret görüp ciddiye alamadık diye mutsuz eğitimsiz hayatsız mı ilan edildik? ahshshdh
Ah ah o üniversite yıllarında az ceviz kırmadım benhayır bir de ilişki tecrübem yok diye tutturmuş.20 li yaş da kadın yazsa hak verirdim de 35 i geçmiş kadın az ilişki bile yaşasa çevresinden okuduklarından izlediklerinden bilir doğru ilişki nasıl olmalıyı.
diplomamla hepinizi döverim diyor.evet eğitimi güzelmiş bayağı şey başarmış da bunun konusuyla ne ilgisi var?neden ısrarla bu konuya eğiliyor?sitede abd de okumuş master yapmış üyeler de var almanya da kariyerinin zirvesinde mühendis kadınlar da var doktorlar da var avukatlar da var akademisyenler de var.sadece konusu geçince yardım gerekince yazıyorlar meslekleriniNiye böyle yükseldiniz ki, esas şimdi minnoş minnoş rezil oluyorsunuz.
Miniş,tatlış kepazelikler tarzında bir konu açan birinden çok yüksek bir beklentim yok açıkçası,eğitim seviyesi ne olursa olsundiplomamla hepinizi döverim diyor.evet eğitimi güzelmiş bayağı şey başarmış da bunun konusuyla ne ilgisi var?neden ısrarla bu konuya eğiliyor?sitede abd de okumuş master yapmış üyeler de var almanya da kariyerinin zirvesinde mühendis kadınlar da var doktorlar da var avukatlar da var akademisyenler de var.sadece konusu geçince yardım gerekince yazıyorlar mesleklerini
Açıkçası anlattığınız hikayedeki hareketlerin ben aşk konusunda tecrübeli olup olmamakla alakalı olduğu düşünmüyorumHanımefendi, ben hukuk gibi ağır bir bölümü dereceyle bitirdim. Yetmedi yüksek lisans yaptım. Yetmedi doktora yaptım ki bilen bilir nasıl stresli bir süreç olduğunu. Yetmedi ikinci lisansımı bitirdim. Yetmedi üç dil öğrendim. Eh, ben kendimi geliştirmekle bu denli meşgulken aşk konusunda deneyim edinmeye zaman kalmadı maalesef ki napalım. Ama neyse ayaklarım üstünde duruyorum en azından bu da birşeydir değil mi?
Ben flörtümle dil(soyut) çalışırken aynı zamanda frenchkiss(somut) de calısmıstım. Gercekten bir dil bin insan diyorum. Cok yararlıydı tavsiye ediyorum. Hala da kullanırımÜç dil yüklenmiş de özgüven yüklenememiş konu sahibine. Sistem hata vermiş.
Allah carpsın mutluyum angela. Sadece biraz hastayım o kadar…Bir de şu aklıma geliyor, belki de o akşamki yemekte belki de ilgilendiği başka kızlar vardı etrafta. Bir ara kızın biri geldi zaten elini omzuna koyup birşeyler söyledi. Yani belki de etrafta onlar var diye konuşmadı. Kaçak güreşiyor işte.
Çok haklısınız. Gözlemlediğim kadarıyla genellikle hayatından memnun olmayan insanların tatmin olma biçimi bu, gerçek hayatta davranmayacakları şekilde davranmak. Hatta yukarıda yurtdışında yaşamama bile laf edilmiş. Pardon ne alaka? Çalışıp çabaladım, Hukuk Fakültesi'ni bitirdim doktora yaptım kendimi başka alanlarda da geliştirdim, İşletme dalında ikinci üniversite bitirdim, üç dil biliyorum. Şimdi de yurtdışında güzel bir projede çalışıyorum başka kültürler tanıyorum geziyorum eğleniyorum bu mu rahatsız etti anlamadım doğrusu :) Bir erkeğin varetmesi yerine kendi emeğimle kariyer yaptım bir kadın olarak takdir edilmem gerekir. Bu konuyu okuyanlar da yanlış anlamış ben sanki kendimi yatağa attım ağlıyorum gibi hayal ettiler galiba rezillik deyince. Öyle birşey yok, evet utandım ama aynı zamanda komik de geldi bu durum, çoğu kişi filme diziye benzetmiş ben de zaten bu yaşadığım olayı romantik komedi filmlerine benzetmiştim, çünkü olmayacak tesadüf oldu, ama sonuçta böyle bir anım oldu :) Hayat anı biriktirmek değil mi zaten. Herşey bir sonuca bağlanmak zorunda değil.
O zaman konumla ilgilenmeyebilirsiniz başka konular da var. Ama maşallah oldukça ilgi göstermişsiniz :) Hatta birinci konuyu bile arayıp ona da yazmışsınız
Haklı olduğunuz noktalar var ama ben zaten görücü usulü istemiyorum ki, çok mekanik geliyor bana, kalbim çarpsın ısınsın istiyorum. Cinselliğe karşı değilim ama taraflar tanımalı birbirini, öyle birinci ikinci buluşmada cinsellik bana doğru gelmiyor, günler kaçmıyor ya herşey sırayla zamana yayılarak olsa o arzu kendiliğinden doğar zaten.
Komik :) O yüzden mi ay ne yazık oldu konuşamadık geçen diye yazdı topuklamak böyle mi oluyor?
Evet bence de yazdığı mesajı sadece meraktan yazmış. Çok önemsese ve diyalog kurmak istese zaten orada bir yolunu bulup konuşabilirdi bir şekilde. Adamın mesaj atmasından bir anlam çıkarmak istemiş olabilir belki de konu sahibi ama bence erkeklerin davranışları nettir. Böyle belirsizlikler varsa boşvermek en iyisi. Erkekler beyin yapıları sebebiyle genelde düz mantık ve net düşünen canlılar. Kadınlar daha analizci ve ayrıntıcı. Analizci ve ayrıntıcı olunca da böyle küçük konulara takılıp gidilebiliyor. Bu durumun istisnaları da vardır ve o istisnalardan olabilmek en iyisiKonu sahibi aynı masada göz göze bile gelmezken nasıl gelip merhaba desin ki?Konu sahibinin vücut dili, “artık konuşmayalım, rahatsız oluyorum, kimse birbirimizi tanıdığımızı bile bilmesin” diye bağırıyor. Adam da şaşırmıştır, rahatsız edecek bir şey mi yaptım, kırdım mı farkında olmadan diye yazmış olabilir.