Sağolun ya çok iyi moral veriyorsunuz. Ya herkes benim üzerime gelmiş.
Evet eşim çevresi tarafından çok sevilen, saygı duyulan birisi. Hatta hangi ortama girerse girsin, insanlar gözünün içine bakar. Konuşurken hayranlıkla dinlerler. Ama bu onu her anlamda haklı mı yapıyor? Yani öyle bir üzerime geliyorsunuz ki sanki tüm suç bende.
Eşim kitap hastasıdır. Sevmediği bir muhabbet döndüğünde çıkar o ortamdan ve kitap okur. Eğer kitap yoksa yanında ve ortamda çocuklar varsa oturur onlarla oynar, onlarla eğlenir. Ya bu işte bana ters geliyor. Sevmediğin bir muhabbette dönse, neden ortamdaki muhabbete katılmıyorsun? Yani sende onların ettiği muhabbete dahil ol ne olur ki?
Yani oda övsün kendini ne olur? Yahu düşünün ki Bilgisayar mühendisi olduğunu dahi söylemiyor. Soran olursa bilgisayarcıyım diyor. Yönetici olarak çalışıyor, soran olursa ameleyiz işte diyor. Yani sende öv ya kendini nolur övünce? Onlar övüyorsa sende öv, sende katıl muhabbete.
İş arkadaşları ve eşleriyle de oturup kalkıyoruz, kendi arkadaş ortamıyla da ailecek görüşüyoruz. Hepsiyle gayet iyi anlaşıyor ve saatlerce muhabbet ediyorlar. Ya bunu benim tarafımla da yapmasını istemem suç mu? Evet bir saygısızlık edepsizlik yapmıyor ama iki gün sonra ya bana deseler senin eşin bizim muhabbetlere neden hiç katılmıyor diye?
Ya birazda benim tarafımdan bakın olaylara