- 19 Mayıs 2020
- 46.591
- 208.823
- 548
- Konu Sahibi begonvil00
-
Burdaki birçok kadın evli, o alıntıladığınız üye de. Hepimizin ailesi var ama eşlerimizin de ailesi var. Nasıl ki biz onların ailelerindeki saçma sapan kişileri çekemiyoruz, eşlerimiz için de empati kuruyoruz. Evlilik böyle yürür zaten.Size sanırım herşey çok basit geliyor ve tahminime göre evli değilsiniz sanırım. Lütfen bilmediğiniz şeylerle ilgili insanları yargılamayın. Buyrun gelin özelden yazabilirsiniz.
Dün akşam 6da ilk konunuzu açmışsınız. 1 gün bile olmamış daha işte. Gece 4te mı patlak verdi bu olay?Evet haklısınız. Sallıyorum. Lütfen sallamayan insanların konusuna giderek oraya cevap yazın olur mu?
Olaylar 1 günde bu hale gelmedi canım. Bu olay dün saat 4 gibi patlak verdi. Konu sabah onaylanmış, ben gece açmıştım.
Ailece tuhafsınız.Bu konuda bir olay yaşanmıştı, anlatmak istememiştim ama açtığınız için kısaca özet geçeyim.
Kardeşim evlendiği yıl eşim Rixos Premium Otelde rezervasyon yaptırmıştı. Annem o dönem eşime oğlum şimdi onlar da balayına gidecekler. Haliyle herkesin gözü onlarda olacak. Bence sen rezervasyonu iptal ettir. Yani millet demesin işte büyük kızınlar böyle bir otele gitmiş, diğerleri balayı olmasına rağmen şöyle otele gitmişler dedi. Eşimde iptal ettirmiş ve sonraki seneye aktarmıştı. Yani bundan başka bir olay olmadı.
İşte haksız, gitsin adamın bir gönlünü alsın diyoruz.Ona küçük sürprizler yap diyorsun yani.
Kırmızı geceliğin sorun çözmediğini anlattık katip yıllarca, etme ya.
Konu sahibi eşiyle eştesinin arasını yaptı mı diye bakmaya geldim
Konuları dikkatle okursanız çözümü basit. Dün akşam 6 da olayı anlattım. Sonrasında eşim işten geldiğinde yemek yerken bu konuda yazılan olaylar yaşandı. Eşim küs bir şekilde yattı. Bende ondan sonra buraya 2. konuyu açtım. Sabah kalktı eşim konuşmuyordu, yanına giderek konuşmaya çalıştım, eşim 2 gün yalnız kalmak istediğini söyledi ve gitti. Oldu mu? Yani sayenizde bi özet geçmediğim kalmıştı onu da yapmış oldum. Fotoğraf falan da ister misiniz? Atayım mı?Dün akşam 6da ilk konunuzu açmışsınız. 1 gün bile olmamış daha işte. Gece 4te mı patlak verdi bu olay?
Bana da eşin konuşmaları türk dizisinden fırlama gibi gelmiştiKonunuz inandırıcılığını iyice yitirmeye başladı.
Bence size çok basit gelmis evlilik demekki esinizi kolayca harciyorsunuz.Yazik valla hata ustune hata...Size sanırım herşey çok basit geliyor ve tahminime göre evli değilsiniz sanırım. Lütfen bilmediğiniz şeylerle ilgili insanları yargılamayın. Buyrun gelin özelden yazabilirsiniz.
Bakin 4te oldu bu olaylar diyen sizsiniz dikkatle bakınca da olabilecek tek 4, sabaha karşı olan. Gayet de dikkatliyim işte. Eee şimdi gidiyor musunuz?Konuları dikkatle okursanız çözümü basit. Dün akşam 6 da olayı anlattım. Sonrasında eşim işten geldiğinde yemek yerken bu konuda yazılan olaylar yaşandı. Eşim küs bir şekilde yattı. Bende ondan sonra buraya 2. konuyu açtım. Sabah kalktı eşim konuşmuyordu, yanına giderek konuşmaya çalıştım, eşim 2 gün yalnız kalmak istediğini söyledi ve gitti. Oldu mu? Yani sayenizde bi özet geçmediğim kalmıştı onu da yapmış oldum. Fotoğraf falan da ister misiniz? Atayım mı?
Bakayım eşim eniştemle kaynaşmış mıYok şu anda eşiyle kendi ailesinin arasınıda bozdu.
Aynen değişik bir konu. Olaylar, olaylar...Bana da eşin konuşmaları türk dizisinden fırlama gibi gelmişti
Canı sıkılmış kurmuş da kurmuş gibi. Ya da çok dizi falan izliyorAynen değişik bir konu. Olaylar, olaylar...
Yok Dr. Kronoloji tutuyor. Ben ikna oldum ve şu an tek dileğim konu sahibinin ailesiyle gitmesi, başka türlü kurtulamaz bu adamBakin 4te oldu bu olaylar diyen sizsiniz dikkatle bakınca da olabilecek tek 4, sabaha karşı olan. Gayet de dikkatliyim işte. Eee şimdi gidiyor musunuz?
Bakin 4te oldu bu olaylar diyen sizsiniz dikkatle bakınca da olabilecek tek 4, sabaha karşı olan. Gayet de dikkatliyim işte. Eee şimdi gidiyor musunuz?
Anladım. Dün ilk konusunu akşam 6da açıp bu konudan bahsetmeyince gece oldu sandım.4 dediği akşam 4.
Profilinde mesaj var konusunun neden onaylanmadığı ile ilgili gece 1.30 da.
Erkekler kulubu olsa ve adama "cnm bence bosan" yazsalar paralel evrendeBoşan bence adam ziyan olmasın sizin ailede…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?